Castle Party 2006 - dokument Dodano: 2007-02-14 19:18 Zmieniono: 2007-03-02 14:23
Bardzo ale to bardzo klimatyczny w sumie jeżeli ktoś widział poprzednie dokumęty i tym nie będzie zdziwiony dużo gothów, cyber itp. klimaty
Muzyka jak zawsze świetna... Klimatyczna...
więc czegóż chcieć więcej ??....
Może żeby tym razem na dokumęcie z CP nas pokazali ??!!
Jak wg. mnie na CP to są najważniejsi ludzie i zabawa... i kropka ;]
Bardzo ciekawe teksty poktoju:
"Chciałabyś mieć męża pedała ??"
"tu jakoś k.. farfocle"
Ehh... naprawde polecam ;]
Post zedytowano...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2007-02-14 20:33
Czytając Twoją opinię na temat tegoż "dokumętu" śmiem twierdzić, że dla Ciebie opakowanie jest ważniejsze, od tego co w sobie kryje...Zanim napiszesz cokolwiek w "cudzymsłowiu" zastanów się, bo stwierdzeniem że ludzie są szarzy nudni i bez pomysłów tylko dlatego, że nie wyglądają jak Ty ubliżasz innym.
Może skoro nie załapałeś się do filmu, znaczy że było Ci bliżej swym wyglądem do tych "szarych". Choć wiem, że autor kręcąc film miał inny zamysł...
dr F. :twisted:
Dodano: 2007-02-14 21:25
Śmię twierdzić, że dokumeny interesujący :) Rozśmieszyła mnie wypowiedz jednego "gotha" że przyjechał sobie wyrwać panne i się polansować :lol:
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-02-19 20:55
Hmm..
Ciekawa aluzja...
Mi się podoba i to moje zdanie...
Dr.F.
Źle mnie zrozumiałeś...
Wiesz jest kwestia że szary wyzbył się inteligęcji na rzecz komputerów...
Bo w sumie po cóż się męczyć jeżeli ktoś lub coś może za nas zrobić daną pracę...
RUTYNA ZABIJA...
Ja się muszę borykać z pieprzoną rzeczywistością...
I wiesz co ja jakoś się trzymam i wiesz wierze w umysł ale często strój określa charakter <ja akurat tak mam.. nie wiem czemu zawsze trafiam na najlepszych ludzi na Industrial Pary czy Koncertach...) ale chrzanić to. Ja mam takich znajomych Ty innych... I jest mi z Tym zajebiście...
Adnistral
----------------------------------------------------------------------------------------------
STAY TRUE!
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Re: Castle Party 2006 - dokument Dodano: 2007-03-01 19:04
| Adnistral napisał(a): |
|
Muzyka jak zawsze świetna... tym razem Deathcamp Project-Rule and Control... więc czegóż chcieć więcej ??;] |
ty mówisz o "teledysku" z CP czy 40 minutowym dokumencie ?
Dodano: 2007-03-02 14:24
Tu sie lekko rypłem bo mi się pomyliła muzyka z teledyskiem...
Ale tak naprawdę chodzi o ten 40 min. dokument..
Dodano: 2007-03-02 14:39
calsberg Dodano: 2007-03-02 16:29
yhyhyhy najlepszy motyw ?
-calsberga w butelce poprosze
- jednego?
- albo...albo dwa:)
Dodano: 2007-03-23 19:32
Siedząc na cmentarzu przy pełni ksieżyca i wsłuchując się w podszepty zwodniczych cieni czarni aniołowie wyszeptali wprost do mojego ucha że... w 29 minecie i 44 sekundzie tegoż 40 mientowego dokumentu jest moja zakaana osoba:D .. osz fuck,, muszę przestać pić:| :twisted:
"I did not wanted to live my life nor did i even wanted to live for my death... strong it is indeed... life... strange to born for death..."
Dodano: 2007-03-23 20:12
Jak to jaki? Bardzo mhhroczny i gothhhycki:D
Sam Luciferi macał palec w jego powstaniu:D
Na oficjalnej stronce CP go znajdziesz..
tylko pamiętaj! Jak go raz oblookasz to zadzwoni do Ciebie Heniek z Gazowni i złoży Ci niemoralną propozycję! :twisted:
"I did not wanted to live my life nor did i even wanted to live for my death... strong it is indeed... life... strange to born for death..."
Dodano: 2007-03-23 22:54
| Nagrobek napisał(a): |
| Jak to jaki? Bardzo mhhroczny i gothhhycki:D
Sam Luciferi macał palec w jego powstaniu:D Na oficjalnej stronce CP go znajdziesz.. tylko pamiętaj! Jak go raz oblookasz to zadzwoni do Ciebie Heniek z Gazowni i złoży Ci niemoralną propozycję! :twisted: |
Mówi to koleś który sam Jest nagrany z true makijażem na paszczy...
Więc what the fuck ??!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAIL TO THE FRE@KS!
Dodano: 2007-03-24 09:32
No baaaaa.... widzę że pofatygował się Pan coby mnie looknąć:D
A mój post powyżej był dla mnie raczej z JAJEM więc... nothing the fuck:)
A dokument spoko wyszedł:D
Więc proszę mnie za zdanie nie ciagnąć
Jeszcze jakieś magiczne pytania?
Dodano: 2007-03-24 10:00
| muszę przestać pić:| :twisted: |
ja też ...
Dodano: 2007-03-24 10:40
Albo nie.. nie przestane.. szkoda czasu
Dodano: 2007-03-24 13:23
|
Więc proszę mnie za zdanie nie ciagnąć
|
Przepraszam bardzo ale ja nikogo tu nie ciągne -_-
A pić warto ;]
Dodano: 2007-03-24 15:55
| Jak to jaki? Bardzo mhhroczny i gothhhycki:D
Sam Luciferi macał palec w jego powstaniu:D Na oficjalnej stronce CP go znajdziesz.. tylko pamiętaj! Jak go raz oblookasz to zadzwoni do Ciebie Heniek z Gazowni i złoży Ci niemoralną propozycję! :twisted: |
Jak tru i mroczny to mnie nie interesuje :twisted:
Dodano: 2007-03-25 00:10
| CyberLacha napisał(a): |
| [quote:2ca85ffc21="Nagrobek"]Jak to jaki? Bardzo mhhroczny i gothhhycki:D
Jak tru i mroczny to mnie nie interesuje :twisted:[/quote:2ca85ffc21]
A to że raczej był wg. mnie sarkazm
Dodano: 2007-03-26 06:47
Hej ludziki to może JEŚLI jedziecie na CP tooo ...
By się za ten dokument przydało wypić?:D
Kto jest na TAK?:DD
By się na CP spotkało w kręgu różańcowego pentagramu iiii....
Wypiło kilka pivek?:)
AR JU ŁIT MI?
Dodano: 2007-03-26 07:55
nie planuje poki co.. jeszcze tylke czasu..
jak mi sie zachce pojade jak nie to nie..
Dodano: 2007-03-28 20:43
| Hej ludziki to może JEŚLI jedziecie na CP tooo ...
By się za ten dokument przydało wypić?:D Kto jest na TAK?:DD By się na CP spotkało w kręgu różańcowego pentagramu iiii.... Wypiło kilka pivek?:) AR JU ŁIT MI? |
Ja nie mam nic przeciwko ale ten Twoj slogan mnie przeraza..