Dodano: 2007-03-16 23:14
| Attack napisał(a): |
| na pewno jakis support bedzie - kabanosy ok 21:00 do 22:00 podobno
a oldskul - ok Volt i Dupont moze byc? |
8)
hehe, może być wszelaka muzyczka -jednak ze sporą dawką klimatów, które wyżej wymieniłam :twisted:
A już najlepiej by było z samych oldskullów :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-03-17 08:02
co do Impulz'a - a owszem sie da
co do SC - jasssne - ale w szatanskiej nowej wersji :evil:
EBM ja zawsze i chętnie - zmiana preferencji muzycznych u Ciebie ? 8)
Dodano: 2007-03-17 08:24
Hihi, będzie się działo :) Może nawet zasiedziały smok nie usiedzi na miejscu
Do zobaczenia koło północy 
Fuck you dude!
Dodano: 2007-03-17 20:40
| Attack napisał(a): |
co do Impulz'a - a owszem sie da
co do SC - jasssne - ale w szatanskiej nowej wersji :evil: EBM ja zawsze i chętnie - zmiana preferencji muzycznych u Ciebie ? 8) |
hehe, po prostu jak już ma być ostre EBM to chcę choć namiastkę starych, dobrych elementów o.s. :wink: 8)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-03-18 02:13
JA JA JA BEDE PIERWSZA I POWIEM KROTKO ZAJEBISTA IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2007-03-18 04:52
A my zostaliśmy do końca - no i dobrze!
Bo na końcu najlepiej było - nie, żebyśmy krytykowali innych, ale jednak set Attacka był najlepszy :)
W ogóle to dzięki za Impulza i za Pitchforków i ogólnie za końcówkę imprezy, która wymiatała, otóż to! :]
Szkoda tylko, że tak mało ludzi zostało do końca... ale Ci, którzy zostali chyba nie żałują :)
Tak więc dobranoc i do następnego razu!
Dodano: 2007-03-18 12:06
Bosssssssko......... :twisted:
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-03-18 12:55
to co uslyszalam do godziny drugiej wystarczajaca mnie usatysfakcjonowalo :D
Olaf gral bardzo fajnie zwlaszcza pod koniec set byl zarabisty no a Sthil wycisnal ze mnie wszystkie soki 8) hehe jakbym zostala na secie Attacka to bym chyba rano nie wstala :roll:
Naprawde bylo genialnie!!!
Dodano: 2007-03-18 15:32
A ja sobie pokrytykuje:D
Dla mnie pan Olaf byl...bez sensu...chyba mu sie imprezy pomylily...ale zdaza sie, bo w koncu granica przejscia jest niewielka :twisted:
Nastepnie Sthil...nie wiem ile gral dokladnie, ale tylko 3 kawalki (czy tez sety) byly fajne :wink:
Natomiast Attack byl swietny w 80%! Wiekszosc muzyczki byla naprawde dobra, bo chociaz zroznicowana... :wink: Szkoda, ze gral ostatni.
Tak wiec ogolnie-impreza byla taka sobie :twisted: 8)
Pozdrawiam!
Dodano: 2007-03-18 16:30
A mi się jak zawsze dobrze spało na kanapie :twisted: Tym razem było mięciutko :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-03-18 16:57
set attacka swietny !!!
wogole za**bista impreza.
Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień. Marlena Dietrich
Dodano: 2007-03-18 17:11
| Inyaloome napisał(a): |
| A ja sobie pokrytykuje:D
Dla mnie pan Olaf byl...bez sensu...chyba mu sie imprezy pomylily...ale zdaza sie, bo w koncu granica przejscia jest niewielka :twisted: Nastepnie Sthil...nie wiem ile gral dokladnie, ale tylko 3 kawalki (czy tez sety) byly fajne :wink: Natomiast Attack byl swietny w 80%! Wiekszosc muzyczki byla naprawde dobra, bo chociaz zroznicowana... :wink: Szkoda, ze gral ostatni. Tak wiec ogolnie-impreza byla taka sobie :twisted: 8) Pozdrawiam! |
nie zgadzam sie z Toba!!!Olaf gral bardzo fajnie .. moze troche bardziej trzeba sie otworzyc na muzyke..
Mnie takie klimaty odpowiadaja..
Wole to niz mroki i kocie ruchy na parkiecie..
Dodano: 2007-03-18 17:43
No właśnie o ten "mroczniejszy" klimat chodzi w tych imprezach. To co grał Olaf za bardzo przypominało typowe techno, czy dyskotekę. Fakt, że koleś jest naprawdę dobry technicznie, ale jednak Madonna na tego typu imprezie to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.
Dodano: 2007-03-18 19:17
Zgadzam sie ze Olaf nie nadaje sie na wiekszosc electro-domowo-wiesniackich imprez w kraju....to nie ten poziom wrazliwosci i obycia muzycznego.
Otwartym trzeba byc a nie zamknietym,przychodzac na impreze zaufac i powierzyc sie dj'a a nie oczekiwac na odegranie setlisty z kawalkami ktorych slucha sie w domu...
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Dodano: 2007-03-18 19:32
madre to :)
bardzo lubie sluchac nowych dzwiekow ,remixow i cenie sobie otwartosc :D
Po to przychodze na imprezy :)
Dodano: 2007-03-18 21:01
| electronaut napisał(a): |
| Zgadzam sie ze Olaf nie nadaje sie na wiekszosc electro-domowo-wiesniackich imprez w kraju....to nie ten poziom wrazliwosci i obycia muzycznego.
Otwartym trzeba byc a nie zamknietym,przychodzac na impreze zaufac i powierzyc sie dj'a a nie oczekiwac na odegranie setlisty z kawalkami ktorych slucha sie w domu... |
tak, tak...oczywiscie... 8)
Nie atakuje umiejetnosci tego pana, czy tez jego ''wrazliwosci muzycznej'', a pisze o moich odczuciach, co do tej imprezy. W koncu po to jest to forum. :wink: Nie uwazam, ze jestem osoba zamknieta na muzyke a tym bardziej dlatego, ze nie preferuje tych jej elementow. :wink:
Dlatego tez ja nie zgadzam sie z niektorymi osobami i odwrotnie:D Ale to chyba zadna tragedia! hehe :twisted:
Poza tym uwazam, ze zbyt wiele jest electro - dzwiekow w tegorocznych imprezach w Pzn. Ale to jest oczywiscie moje zdanie-ktore z pewnoscia dla niektorych bedzie ''nie trendy'' :twisted: :wink:
Dodano: 2007-03-18 21:28
| Poza tym uwazam, ze zbyt wiele jest electro - dzwiekow w tegorocznych imprezach w Pzn. |
I oby tak dalej
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-03-18 21:51
|
tak, tak...oczywiscie... 8) Nie atakuje umiejetnosci tego pana, czy tez jego ''wrazliwosci muzycznej'', a pisze o moich odczuciach, co do tej imprezy. W koncu po to jest to forum. :wink: Nie uwazam, ze jestem osoba zamknieta na muzyke a tym bardziej dlatego, ze nie preferuje tych jej elementow. :wink: Dlatego tez ja nie zgadzam sie z niektorymi osobami i odwrotnie:D Ale to chyba zadna tragedia! hehe :twisted: Poza tym uwazam, ze zbyt wiele jest electro - dzwiekow w tegorocznych imprezach w Pzn. Ale to jest oczywiscie moje zdanie-ktore z pewnoscia dla niektorych bedzie ''nie trendy'' :twisted: :wink: |
Czyli nie lubisz elektroniki,w takim razie cie rozgrzeszam... :wink:
Dodano: 2007-03-18 22:34
mnie bardzo cieszy duza dawka electroniki i szczerze mowiac chce jej wiecej :D
poza tym poznanscy dj'e graja coraz lepiej ,a ich goscie sa coraz lepsi :)
Dodano: 2007-03-18 22:39
| CyberLacha napisał(a): |
| mnie bardzo cieszy duza dawka electroniki i szczerze mowiac chce jej wiecej :D
poza tym poznanscy dj'e graja coraz lepiej ,a ich goscie sa coraz lepsi :) |
A publicznosc coraz fantastyczniej sie bawi
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-03-18 23:41
| electronaut napisał(a): |
| [quote:9c742c0cd6="Inyaloome"]
tak, tak...oczywiscie... 8) (...) Ale to jest oczywiscie moje zdanie-ktore z pewnoscia dla niektorych bedzie ''nie trendy'' :twisted: :wink: |
Czyli nie lubisz elektroniki,w takim razie cie rozgrzeszam... :wink:[/quote:9c742c0cd6]
No wiesz, ja czasem mialam trudnosci w przebrnieciu przez tego typu sety juz na Cybermassach, szczegolnie jak Ty grales :twisted: :wink:
Dodano: 2007-03-19 00:46
|
No wiesz, ja czasem mialam trudnosci w przebrnieciu przez tego typu sety juz na Cybermassach, szczegolnie jak Ty grales :twisted: :wink: |
I jak objawialy sie te 'trudnosci'?Tanczylas z niezadowolona mina? :lol: