Dodano: 2007-03-26 20:15
Te, Creatura, twisted Ci nie działa :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-03-26 21:57
Kreatura nie potrzebuje żeby mu działało
Bo on jest dosłownie TWISTED EVIL :D JAk sama nazwa mówi :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-03-27 07:53
Dodano: 2007-03-27 18:51
na...absurdalnie zbereźne tematy :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-03-27 21:45
| minawi napisał(a): |
| absurdalnie zbereźne |
Normalnie kwadratura koła :twisted:
Dodano: 2007-03-27 22:34 Zmieniono: 2007-03-28 17:09
no matka mojej koleżanki podała swoją córkę do sądu za to że walneła ją talerzem w łeb, a niedosć że walneła ją w czoło to jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności miała limo pod okiem :D a w pamietniku pisała tak: moja córka uderzyła mnie talerzem i mam limo ale dziękuję ci jahwe że pojutrze ma ona zebranie to się zemszczę troche :D i ta sama matka ochrzaniła mojego kolege że nie odprowadził jej córki do domu i nazwał go durnym gówniarzem i mówiła że się odłańcza i tą sprawą zajmie się policja :D
jak dają to biorę nie dają to żulę :D
Dodano: 2007-03-27 22:40
Stary :lol: :lol:
to faktycznie apsurdalne 8) i ponoc ta matka wierzáca :?:
Raczej wiercáca (dziuré w calym) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hehehe :lol: :lol: :lol:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Dodano: 2007-03-27 22:49
Łolaboga - co sie dzieje na tym świecie, same absurdy - jak moja słaba głowa to zniesie. Koniec świata normalnie...
:twisted:
Dodano: 2007-03-28 14:27
20 lat temu mój wujek wyjechał do Niemiec, zostawiając w Polsce pod "opiekę" znajomemu mieszkanie spółdzielcze.
Teraz wujek chce wrócić, ale nie ma gdzie bo tamten z żoną nie chcą sie wyprowadzić. W mieszkaniu 45 m2 zameldowanych jest 9 osób (bo wujek z rodziną sie nie wymeldowali) Ale przebywa tam tylko dwójka. Do tego, żeby sie wynieśli, wujek musi im kupić mieszkanie własnościowe!! W myśl naszego pięknego prawa to mieszkanie ma mieć koło 50 m2 bo jest jakis przydział na każdego podsądnego.
Najśmieszniejsze jest to, że rachunki za to mieszkanie (prąd, telefon) przychodzą na dane Wiktor Jan Bielska i adres.
Bo mój wujek jest Wiktor a tan facet Jan, a nazwisko jest panieńskie mojej ciotki. Że sie nikt takiej bzdury nie dopatrzył. No o co tu chodzi wogóle??
Więc to jest dopiero absurd :!: :!: :!:
Dodano: 2007-03-28 14:37
To ja bym temu kolesiowi podziękował za znajomość, kupił sobie mieszkanie (skoro musiał jemu) zabrał meble i tyle. Acha, no i rachunki przepisał na nowego właściciela. No tak ale prawo jest takie a nie inne, a znajomi też różni bywają :|
Dodano: 2007-04-11 07:37
Przynajmiej wójek ma nauczkę by niezostawiać mieszkania byle jakiemu znajomemu, ale niech się postara by niebył jedynym osobniekiem który ma nauczkę :twisted: :twisted:
jak dają to biorę nie dają to żulę :D
Dodano: 2007-04-11 14:48
| Gorax napisał(a): |
| ale niech się postara by niebył jedynym osobniekiem który ma nauczkę :twisted: :twisted: |