Dodano: 2008-01-03 23:48
Komercja?
Jak z każdym świętem...:roll:
a miło jest dostać kekoladkę od jakiegoś cichego wielbiciela 8)
Dodano: 2008-01-04 08:31
no nie, znowu się zaczyna ... :roll:
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2008-01-06 15:11
Wale tynki? żaden problem, młotek mam...dłuto też sie znajdzie :twisted: Znowu powróciły czasy gdy spędzało się je samemu, jak dobrze :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-07 21:40
Zorganizujmy sobie jakiś anty walę-tynkowy pochód 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-07 22:05
| Wampgirl napisał(a): |
Zorganizujmy sobie jakiś anty walę-tynkowy pochód ![]() |
Dodano: 2008-01-08 23:14
Dziękuję bardzo, wolałabym sok
Uświadomiłam sobie, że zbliżają się walę-tynki. Kupię sobie czekoladę i zjem ją sama. W końcu siebie też trzeba kiedyś spróbować pokochać.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-09 12:34
Winko z sokiem= Sangria :twisted:
i nad morze pić! Z okazji walniętynek, a nie jakieś pochody zamulaste 
Dodano: 2008-01-09 13:15
W sumie mi to bez znaczenia w jaki dzień obracam butelkę pół słodkiego bądź słodkiego czerwonego samotnie wieczorkiem przy dźwiękach łaskoczących zmysły do płaczu.
Dodano: 2008-01-09 18:26
Taki sam amerykański import jak Dzień Kobiet
Ale tamten miał inne podłoże i... podoba mi się :roll:
Emancy-pancy 
. Dodano: 2008-01-09 19:35
Kurcze.... mnie najbardziej wnerwia to ,ze wszystkie pary ,ktore wczesniej np. cały czas sie kłuciły, miały jakies chore problemy w ten dzień jak by jakas łaska na nich zstąpiła - bo to walentynki i na tychmiast sie godza po czym jak 14 lutego moija -znow zaczyna sie to samo- kretyństwo i bezsens...takie jest moje zdanie.......a jesli dwoje ludzi na prawde sie kocha to kazdy ich wspolny dzien powinien byc jak te przysłowiowe "Walentynki" :?
Dodano: 2008-01-09 20:05
Walentynki kolejne walnięte święto komercyjne...14 luty dzień w którym mamy pokazać jak kochamy drugą osobę...kupić jej prezent jekby tylko to się liczyło w życiu...żałosne :evil:
Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.
Dodano: 2008-01-09 23:29
tylko spokojnie ... walentynki nic wam nie zrobia :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-09 23:32
Sama sobie kupię prezent, co nie znaczy, że siebie kocham. Aż tak dobrze, to nie ma :d Dzień jak dzień, przeleci i szybko o nim zapomnimy 
Dodano: 2008-01-10 16:16
| Wampgirl napisał(a): |
Sama sobie kupię prezent, co nie znaczy, że siebie kocham. ![]() |
A ja siebie kocham. I współczuję tym, którzy nie.
Siebie, nie mnie.
Chociaż... może coś w tym jest. :twisted:
Dodano: 2008-01-10 20:10
trzeba sie kochac , nie mowie o narcyzmie ale o tym ze powinno byc nam samym ze soba dobrze ( bez podtekstow ) 
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-14 11:05
ufff...jak dobrze ze w tym roku walentynki przejda w spokoju, nostalgii i upragnionej wolnosci :lol: nei bede musiala nic kupowac, robic obiadow itp., po prostu usiade na kanapie i wlacze tv albo dokoncze prace rysunkowe a moze zrobie nalot na lumpki i bede szczesliwa konsumentka :lol: 8)
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-14 11:48
Dla mnie Walentynki jako święto nie istnieją. Ot, po prostu czternasty dzień lutego.
Miłość za to powinna być nieustającym świętem i tyle 
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-01-14 13:27
Kirie.. i słusznie...
Jestem przeciwko Walentynkom - może dlatego, że już miałam parę lat zanim one weszły szturmem w nasze kalendarze. Pamiętam jeszcze te czasy , kiedy 14stego lutego nic się nie działo i nie było pieprzonych serduszek z piernika na ulicach.
Jak dla mnie w naszej kulturze jest już święto miłości - Noc Kupały (lub jak kto woli Świętojańska) i obchodzi się je w o wiele cieplejszej atmosferze, a nie 14 lutego - zimno, mokro, szaro, plucha...
Jak dla mnie święto które w piękny sposób dołuje wszystkich tych, którzy jeszcze nie znaleźli swojej drugiej połowy... aż dobrze że bycie "singlem" zostało na tej fali wypromowane...
My, walnientynkom mówimy nie :D
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Dodano: 2008-01-14 18:18
Amen
Dobre spostrzeżenie z tą Nocą Kupały. Chyba większość Polaków w ogóle już nie pamięta, że istnieje coś takiego. Ach ta Walentynkowa machina marketingowa...
Oj, rymnęło mi się 
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-01-14 18:23
Noc Kupały ah tak piękny czas :wink: ....niestety coraz bardziej chcemy sie upodobnic do zachodu oraz 'cywilizowanej europy'......
Dodano: 2008-01-15 10:44
A to już zależy kto... :roll:
Ja tam na noc Kupały, mam zamiar się wybrać na zlot czarownic może na fortach w Gdańsku, może na Wolinie wyjdzie w praniu gdzie :twisted:
To co, Drogie Panie, otwieramy nowy topic? :D
Dodano: 2008-01-15 13:44
| nimdraug napisał(a): |
| A to już zależy kto... :roll:
Ja tam na noc Kupały, mam zamiar się wybrać na zlot czarownic może na fortach w Gdańsku, może na Wolinie wyjdzie w praniu gdzie :twisted: To co, Drogie Panie, otwieramy nowy topic? :D |
No ja niestety mam za daleko...ale forty w Kostrzynie tez są, więc zapraszam do siebie :wink:
Dodano: 2008-01-15 14:13
| Kota napisał(a): |
| .
My, walnientynkom mówimy nie :D |
I otoz to :D nic dodac nic ujac xD
Dodano: 2008-01-15 16:59
| Ewosz napisał(a): |
| [quote:9a5c2022ad="Kota"].
My, walnientynkom mówimy nie :D |
I otoz to :D nic dodac nic ujac xD[/quote:9a5c2022ad]
Jestem za!!!!!!!!!!
Nie dosc, ze to pseudo swieto przybylo do nas zza oceanu to jeszcze takie no hmm TANDETNE. Jesli kogos urazilem to przepraszam ale milosc nie polega na kupieniu w ten dzien rozy czy misia czy tez innego rodzaju prezentu nachalnie wystawionego w witrynie ale na czyms zupelnie innym.
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy
Dodano: 2008-01-15 18:51
| nimdraug napisał(a): |
| To co, Drogie Panie, otwieramy nowy topic? :D |
Why not? :lol: zrobimy zapisy :wink: