Dodano: 2010-12-07 23:18
| black_gothic napisał(a): |
| Piękne .. Będę słuchac z Wami .teraz już zadnej nie opuszcze.Może to jest zarazliwe, raz posłuchasz i wpadasz ? |
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Dodano: 2010-12-08 00:20
Dodano: 2010-12-08 22:38 Zmieniono: 2010-12-08 22:54
Hungry Wolf...
Przypominam że kolejna nocna audycja > TSK < odbędzie się 21 Grudnia, a dokładnie w nocy z 20 na 21 Grudnia,
w PR.III.PR. kilka minut po północy
<okok>
In The Nursery - The Seventh Seal
Strasznie się raduję, z faktu tego że troszkę ruszyło się w temacie > Trzecia Strona Księżyca < bo ostatnio miałem wrażenie że piszę tu sam sobie, no od czasu do czasu coś tam napisze HardKill, miło że oprócz nas dwóch są jednak jeszcze inni których ten temat interesuje, witamy serdecznie nowych sympatyków > TSK < :)
>>>
Peter Murphy - Cuts You Up
>>>
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-12-09 09:28
Często rozpoczynam dzień od śniadania i na deser parę minut na Dark Planecie.Szukam Trzeciej Strony i wracam do utworów wstawionych tu przez Ciebie, a szczególnie do jednego .. tego dla mnie .Jak mało czasem potrzeba by uszczęsliwić drugiego człowieka.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-12-09 17:10 Zmieniono: 2010-12-09 17:11
Wiem oczywiście że i ty black_gothic jesteś jedną z tych osób, którym temat > TSK < jest bliski.Strasznie mi miło że tym jednym nagraniem sprawiłem tobie odrobinę przyjemności :) cieszę się również z tego, że i pozostałe nagrania które tu czasem umieszczam także się tobie podobają, jak pisałem wcześniej uwielbiam tego rodzaju klimaty.
Jeszcze jeden klimatyczny utwór In The Nursery >
>>>
In The Nursery - Belle Époque
>>>

Dodano: 2010-12-19 09:00
Siedzę tu sobie z Majką / lat 5 / i słuchamy wstawionych kawałków. Niech skorupka nasiąka.
Dodano: 2010-12-19 10:04 Zmieniono: 2010-12-19 10:28
To miło black_gothic, że rośnie nam nowe pokolenie sympatyków > TSK < pozdrowionka dla ciebie i Majki dla niej to szczególnie nagranie > Estrellita :)
John Foxx / Robin Guthrie - Estrellita
Do kolejnej Grudniowej audycji > TSK < pozostało > 1 dzień > 13 godz > 57 min. A dokładnie nocne spotkanie z > TSK < odbędzie się 21 Grudnia, w nocy z 20 na 21 Grudnia,
w PR.III.PR. kilka minut po północy <cwaniak>
Dodano: 2010-12-19 15:37
Dziękuję.Ona inaczej słucha muzyki, całą sobą.Na 'Into Black ' musiałam z nią pływać między drzewami żabką , a nad drzewami latać i machać skrzydłami.Nawet nie wiedziałam , że mam skrzydła.!
Dodano: 2010-12-20 14:59 Zmieniono: 2010-12-20 15:04
Hungry Wolf...
Przypominam że to już dzisiaj w nocy, kolejna nocna audycja > TSK < kilka minut po północy, w PR.III.PR. <okok>
Clan Of Xymox - Into Extremes
Dodano: 2010-12-20 15:02
Wiem wiem :),ale jutro na handel raniutko ,niestety nici ze sluchania
Chwytac chwile ?
Dodano: 2010-12-20 19:11
A ja mam przygotowany kubek na kawę i ciasteczka.Za dużo śniegu na polach , żeby się powłuczyć.
Dodano: 2010-12-20 19:27 Zmieniono: 2010-12-20 19:28
Jutro mam wolne <cwaniak> więc na bank słucham słucham > TSK < do samego końca, czyli do 4 nad ranem :)
Yello - You Better Hide
a kawy będą u mnie, ze trzy :) hehehe
Dodano: 2010-12-20 22:03
niedawno wróciłam styrana z uczelni, po dwugodzinnym czekaniu na pksa. mimo że jutro mam wolne, nie wiem czy uda mi się chociaż do 1 wytrwać.
Dodano: 2010-12-20 22:57 Zmieniono: 2010-12-20 23:00
Droga amy, było by to wielką stratą gdybyś nie słuchała razem z nami dzisiejszej nocnej audycji > TSK < ,ale rozumiem że jesteś zbyt zmęczona by wytrwać w tej nocnej muzycznej uczcie do końca,mam jednak nadzieję że posłuchasz audycji choć troszku :)
Propaganda - Dr Mabuse (live at Wembley)
Do nocnej audycji > TSK < pozostało jeszcze > 1 godz. > 5 min. <cwaniak>
Dodano: 2010-12-21 00:14
No to się przyłączam do słuchania. Przynajmniej dwie godziny, zobaczymy, co dalej :)
Dodano: 2010-12-21 00:29
Dodano: 2010-12-21 00:51
ach... Brendan Perry... kocham, lubię, szanuję
Dodano: 2010-12-21 00:53
| amy napisał(a): |
| ach... Brendan Perry... kocham, lubię, szanuję |
I ja dołączam się do tych słów. Kwietniowy koncert w Krakowie - niezapomniane przeżycie!
Dodano: 2010-12-21 08:58
I zaczęli Cure.Dotrwałam do 3.Nie wybrałam zadnej , bo dla mnie wszystkie są piękne, pasują do bezruchu i srebrzystości pełni.
Cały dzień u mnie była lekka wichura/ pranie w pozycji poziomej/ a na wieczór zrobiła się całkowita cisza, najmniejszego podmuchu,niebo czyste i mróz -12 o c.
Dodano: 2010-12-21 18:16 Zmieniono: 2010-12-21 18:33
Ja niestety nie wytrzymałem zbyt długo,szybko padłem po ciężkim dniu, nie będę pisał o której odjechałem bo wstyd byłby wielki :) ale nic to jeszcze przede mną wiele księżycowych nocy <okok>
Ale początek był fantastyczny w wykonaniu The Cure <brawo>
Lista wykonawców z ostatniej audycji > TSK < niebawem, cierpliwości :)
The Cure - Trust
Jak to bywa w Grudniu wybieramy > Pieśń Księżycową roku 2010 <
A oto i pieśni księżycowe roku 2010, z których wybieramy tą jedną jedyną :)
Styczeń > FAITH AND THE MUSE - KODAMA
Luty > BRENDAN PERRY - WINTERSUN
Marzec > CAROL TATUM - AM I DREAMING
Kwiecień > GOD’S OWN MEDICINE - WHISPERS
Maj > SHILLER (FEAT. MIDGE URE) - LET IT RISE
Czerwiec > THE TEAR GARDEN - MADE IN CHINA PART 2
Lipiec > THE BEAUTY OF GEMINA - OBSCURE
Sierpień > FRONT LINE ASSEMBLY - AFTERLIFE
Wrzesień > HURTS - UNSPOKEN
Pażdziernik > DEINE LAKAIEN - ONE NIGHT
Listopad > NENA - IN MEINEM LEBEN
Grudzień > THE LAST DANCE - WINTER
Mój typ na pieśń Księżycową roku 2010 to >
Brendan Perry - Wintersun
Dodano: 2010-12-27 21:52
A kiedy sklad ost audycji:)
Chwytac chwile ?
Dodano: 2010-12-27 22:10
Wkrótce :) wkrótce gothcure <okok>
a teraz Coverland >
BRYAN FERRY - Song To The Siren
Kto oryginalnie wykonywał przed laty utwór > Song To The Siren ...?