Dodano: 2007-08-12 22:53
Ja skoczyłam na bungee w wakacje 3 lata temu, a teraz latam na paralotni. Chociaż w tym więcej przyjemności, niż adrenaliny - tej najwięcej jest przy lądowaniu
W dzień powszedni adrenaliny dostarcza mi oglądanie wiadomości (teraz to dopiero jest sport ekstremalny
i jeżdżenie w krakowskich autobusach 501 (zawsze ta sama myśl na zakręcie - rozpadnie się, czy się nie rozpadnie?)
Certa amittimus, cum incerta petimus.
Dodano: 2007-08-13 08:14
A tak na serio to nie jestem milosnikiem sportow ekstremalnych, nie lubie ryzykowac zdrowia na takie rzeczy. Zycie funduje mi wystarczajaco duzo adrenaliny, ze po prostu nie potrzebuje skakac na bungee, skakac po dachach, byc dawca nerek albo robic jakis innich podobnych czynnosci. z reszta - mowia ze przez sport do kalectwa - ja od zwyklem pilki noznej mam 2 kolana zjechane:/ teraz tylko szachy, karty i bierki 
.
Dodano: 2007-08-14 15:23
Ja sie cuzje jeszcze mlodo Harlekinie ;] Adrelina jak najbardziej
Ostatnio DP zapewnia mi jej sporo
Fakt faktem, ze czas znow zrobic cos hardkorowego, lecz czasu brak.
Dodano: 2007-08-16 09:32
Hmmm ... jakoś czuje że taki szalej nie jest mi potrzebny. I tak jestem wystarczająco pojebany :twisted: Ci co mnie bliżej znaja to wiedza :twisted:
.
Dodano: 2007-08-16 10:34
| Harlequin napisał(a): |
| Hmmm ... jakoś czuje że taki szalej nie jest mi potrzebny. I tak jestem wystarczająco pojebany :twisted: Ci co mnie bliżej znaja to wiedza :twisted: |
Boszzzzzzzzzz to Ty adrenaline masz w mózgu kipiącą :!: :wink:
Dodano: 2007-08-20 07:21
| HANAHHH napisał(a): |
| [quote:726d735a6e="Harlequin"]Hmmm ... jakoś czuje że taki szalej nie jest mi potrzebny. I tak jestem wystarczająco pojebany :twisted: Ci co mnie bliżej znaja to wiedza :twisted: |
Boszzzzzzzzzz to Ty adrenaline masz w mózgu kipiącą :!: :wink:[/quote:726d735a6e]
Mógłbym zostać honorowym dawcą. Ciekawe czy chociaż kawe i paczkę fajek by dali :twisted:
.
Dodano: 2007-08-22 04:06
| Harlequin napisał(a): |
|
Mógłbym zostać honorowym dawcą. Ciekawe czy chociaż kawe i paczkę fajek by dali :twisted: |
To Ty palisz ????? 8O
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2007-08-22 14:30
| eIcILipse napisał(a): |
| [quote:50b2927725="Harlequin"]
Mógłbym zostać honorowym dawcą. Ciekawe czy chociaż kawe i paczkę fajek by dali :twisted: |
To Ty palisz ????? 8O
[/quote:50b2927725]
Wiecej my palimy razem :wink:
Dodano: 2007-08-23 07:57
| [quote:acf7f3ee6d="Harlequin"]
To Ty palisz ????? 8O
[/quote:acf7f3ee6d]
No przecież widziałaś mnie z papierosem
.
Dodano: 2007-08-23 08:50
Musiałam byc w stanie ....mało pamiętającym .. :lol:
Heh a może by tak nowy wątek.... tytułem : " Nałogi ekstremalne" ???
:lol:
Albo jeszcze lepiej "Ekstremalne próby rzucania nałogów" 8)
Dodano: 2007-08-23 08:56
| Musiałam byc w stanie ....mało pamiętającym .. :lol:
Heh a może by tak nowy wątek.... tytułem : " Nałogi ekstremalne" ??? :lol: Albo jeszcze lepiej "Ekstremalne próby rzucania nałogów" 8) |
Nie no wtedy się bardzo dobrze trzymałaś :)
.
Dodano: 2007-08-23 09:01
Jak zawsze :wink: :wink: :wink:
Dodano: 2007-08-23 09:09
| Jak zawsze :wink: :wink: :wink: |
A żebys wiedziała, że rzucanie nałogu to jest rzecz ekstremalna i dostarcza adrenaliny, jeśli odczuwasz brak czegoś do czego przywykłeś :/
.
Dodano: 2007-10-30 17:16
Mnie adrrrenalinke przynosi moment przed pojkowym występem.
Nie boję sie że się podpalę, albo, że zapalona poja trafi w jakiegoś debila, który chciał sie w trakcie po przymilać, ale tego że mi układ sie kopsnie i wyjdzie kompletna improwizacja...
Dodano: 2007-11-05 20:19
Adrenalina, uczucie nieważkości, jakby coś potężnego zapragnęło się wydostać z wnętrza ciała, jakaś niespotykana energia... Czuję się wtedy niesamowicie, zyskuje niewyjaśnioną siłę, ogarnia mnie cała chmara przeróżnych uczuć, lecz z pewnością nie jest to strach, rzekłabym raczej, że radość, szczęście, chęć podbicia świata. Uwielbiam to uczucie, czuję się wyzwolona, lekka, znajduję się gdzieś daleko od rzeczywistości.
Te doznania potrafi we mnie wywołać jazd kolejką górską, postój na krawędzi przepaści, ekstremalna jazda na rowerze... czy choćby ucieczka przed skinami :twisted:
Natomiast inny rodzaj adrenaliny skacze mi, kiedy mam usiąść za kółkiem... No, ale to już inna bajka... 8)
Dodano: 2007-12-19 21:44
Podróże w nieznane, chęć poznania świata, zrobienia czegoś niezwykłego, dokonania czegoś co zdaje się nierealne... Pamiętam wiele sytuacji ze swojej przeszłości, w których to poziom adrenaliny diametralnie we mnie wzrastał, wywołując gamę niesamowitych odczuć, wyostrzając zmysły i percepcję. Wydawało mi się wtedy, że świat jest w moich rękach, że nie ma bariery, której nie potrafię przełamać, przeszkody, której nie potrafię pokonać. :roll:
Sport Dodano: 2025-01-22 18:32
Kick-boxing to sport dla każdego – niezależnie od wieku czy kondycji! Jeśli dopiero zaczynasz, koniecznie poświęć trochę czasu na zdobycie podstawowej wiedzy. Dzięki temu unikniesz kontuzji i szybciej osiągniesz swoje cele. kick-boxing to nie tylko trening fizyczny, ale też sposób na rozwijanie samodyscypliny i budowanie pewności siebie. Zacznij od teorii, a treningi staną się czystą przyjemnością!
adrenalina Dodano: 2025-07-25 20:13
Możliwe jest podniesienie poziomu hormonów i uwalnianie adrenaliny za pomocą narkotyków, przynajmniej zrobiłem to dokładnie, kiedy przeszedłem na nowy stopień. Robię podnoszenie ciężarów i kulturystykę, więc jest to dla mnie ważne i interesujące, aby znaleźć tę prośbę, kupiłem moje leki anaboliczne tutaj, https://hormon-wzrostu.lekisterydowe.com/, możesz to sprawdzić, jeśli chcesz podnieść poziom adrenaliny, testosteronu lub cokolwiek to jest)