Ktoś , tak we wrześniu napisał, że Goci nie kwalifikują się do subkultury bo nie mają wspólnej ideologii.
Ma tu ktoś ideologię z którą ja mogłabym się zgodzić i pod
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6536/Subkultura-gotycka
|
rzeczywiście świtny zespół - właśnie słucham ich Halfdecadence i zachodzę w głowę jak to jest, że te wartościowe zespoły typu Lux Occulta, Sirrah, StrommoussHeld gdzie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6792/StrommoussHeld-Behind-The-Curtain
|
[img:b1d5fc0db0]http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/117/l_553a7fa9961048f5937e3991fb55fcfd.jpg[/img:b1d5fc0db0]
w sobotę 18 września zapraszamy wszystkich na rozgrzew
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7048/BloodLust-Night
|
Gram na basie od 2 lat i obecnie poszukuje zespołu w klimatach metalu(obejetnie jaki gatunek, kazdym po trochu sie interesuje oprócz folku). Posiadam własny sprzęt.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7304/Basista-z-Lodzi-szuka-zespolu
|
http://allegro.pl/gorset-underbust-satynowy-goth-victorian-fiszbiny-i1430209032.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7560/satynowy-gorset-w-kwiaty-stalowe-fiszbiny-xs
|
Ignor stwierdził: "Niestety, zanim nasze ucho przyzwyczai się do muzycznego mroku, minie trochę czasu."
Czas ten wypełniony będzie frapującymi zajęciami: wbijaniem zębó
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7816/Colin-Stetson-New-History
|
[I]Wzgórza we krwi
Spalona ziemia -
Oto ten kraj!
I tu się urodziłam...
Świat Lucyfera,
Przez diabły rządzony.
Tu nie ma Boga,
A człowiek upodlony.
W oczach dz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8328/Koszmar
|
Słucham sobie od paru dni i mam wrażenie, ze teraz ta płyta robi na mnie jeszcze większe wrażenie niz gdy uslyszałem ją pierwszy raz. Świetnie skomponowana, rozbudowana muz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8584/Immolation-Unholy-Cult
|
poszukujemy kierowców w Waszawie wszelkie informacje na sronie http://pracawkraju.com
Nic nie stracisz a dużo możesz zyskać odwiedzając naszą sronę ,wiele ofert z całego
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8840/oerta-pracy
|
Dwadzieścia dwie sekundy - szał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9096/Soundgarden-Live-to-Rise
|
Ależ - po co? Po co media miałyby propagować taką muzykę? Przecież to byłoby bez sensu. Takie skargi i postulaty to sznur na własną szyję. Muzyka niszowa stałaby się mu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9352/Muzyczne-programy-telewizyjne-czy-otwarte-na-kazda-muzyke
|
ostatnio se wałkuje ten krążek w koło i słucha mi się go chyba jeszcze lepiej niż te naście lat temu :D kurde przypomniały mi siec zasu konca podstawówki/poczatku liceum,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9608/Sodom-Agent-Orange
|
Witam
zna ktoś może jakieś polskie internetowe radio z muzą gotycką wszelkiego rodzaju?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9864/Radio
|
Fajna recka, ale książki na pewno bym nie przeczytał. Od momentu "Akcja zaczyna się komplikować (...)" nie chciało mi się dalej czytać. Szkoda papieru i drzew na drukowanie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10120/Jonathan-Carroll-Kapiac-lwa
|
Dobre, poczciwe Autopsy nadal się liczy w metalowym świecie.
Co prawda to już nie ta muzyka utaplana w ekstrementach i rozkładających się flakach ale mająca więcej do zaof
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10376/Autopsy-Macabre-Eternal
|
Prawidłowa odpowiedź to: zekranizowane zostały powieści „Rzeka tajemnic”, „Wyspa tajemnic”, „Gdzie jesteś, Amando?”, "Brudny szmal". Nagrodę otrzymują: adrianne,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10632/Wygraj-ksiazke-Dennisa-Lehane-a-Brudny-szmal
|
I to jest najgorszy nius na ten rok. "Blackstar" bezapelacyjnie jest dla mnie najlepszym krązkiem tego roku, pomimo, ze dopiero 11 stycznia. Nie wierzę, aby ktoś ten poziom prze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11400/Nie-zyje-David-Bowie-Artysta-zmarl-w-wieku-69-lat
|
:/ ja chciałabym zuważyć, że nie został tu zamieszczony mój wiersz w całości... nie wiem jak to się stało :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/137/Agonia
|
Witam, może nie za ambitnie zaczynam forumową działalność, ale zaistniała sprawa taka iż po ostatnim Gothic party w Bazylu ktoś zostawił płaszcz. Kiedy to już wszyscy um
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/393/Plaszcz
|
Chyba usnęłam... Tak usychałam z tęsknoty, że już nie mogłam wytrzymać i mój mądry organizm się przestraszył, zę jeszcze coś sobie zrobię i mnie uśpił, by ten czas
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/649/Lenistwo
|