Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

Witajcie. Szukam ludzi do wyjścia na zimne piwo, do jakiegoś pubu z metalem. Mam 26 lat i można ze mną pogadać na wiele tematów. Otwarta, politycznie niepoprawna, szukam l
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11654/Ludzie-do-piwa-i-metalu
zapomnialaś o McNuggets :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/391/McDoland
W twmacie tym poruszmy kwestie klimatu cyberpunkowego. Literatura, film, muzyka, gry...... wreszcie odziez. Co waszym zdaniem kreuje ten nurt? jakie sa jego korzenie i klasyki gatu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/647/Ogolnie-rozumiany-klimat-cyberpunkowy
Zespół A Day In June z Wrocławia pilnie poszukuje perkusisty!!! Zainteresowanych proszę o kontakt - adij@tlen.pl. Przed wysłaniem swojej kandydatury proszę o zapoznanie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/903/Poszukiwany-perkusista
Eeh Samuraju... Roztrzaskałem się o słowa tego wiersza. Roztrzaskałem się o samotność, która z niego wyrasta... Przyłączam się do Twego czekania. Pozdrawiam dr Fa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1159/Czekajac-na-smierc
Mówią że wygląda jak Morrtisia Adams z Rodziny Adamsów, ma niesamowitą skale głosu, a śpiewa...o homoesksualistach, ADIS, prostytutkach. Znacie?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1415/Diamanda-Galas
no i z czego sie tak cieszyć....TRENT REZNOR i spółka dzisiaj.... nie graja już, jak za starych dobrych czasów....czy mozna nagrac lepszą płytę od albumów..PRETTY HATE MA
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1671/NIN-probki-nowej-plyty-w-sieci
http://allegro.pl/my_allegro.php?mm=1 zapraszam pięknie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1927/Spodniczka-mini-w-kratke-emo-3
Przysiągłbym, że tego wydarzenia jeszcze wczoraj nie było ;p A chętnie bym się wybrał na taką wycieczkę :/ Szkoda, że za późno zauwazyłem to. :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2183/Mroczny-Rajd-odslona-II
oj czekam nz to z niecierpliwością , na płycie ma być podobno koncert Covenanta z Berlina na którym byłem :-) było tam sporo osób z kamerami wokół sceny więc może zob
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2439/Nowe-DVD-Covenanta-jesienia
[size=14:e746e301c7]Jest mi ogromnie miło zaprosić Was na drugą edycję imprezy [b:e746e301c7]eXstatic[/b:e746e301c7]. Odbędzie się ona już za tydzień - 11 stycznia 2008r. w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3207/eXstatic-vol-2-11-01-08-Wroclaw
potwierdzono występ Cynic, Kamelot no i moich ulubieńców Nashville Pussy :lol: będzie się działo :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3463/Wacken-Open-Air-2008
[quote:4f5f6d775b="cigarette"]Chociaz musze przyznac, ze ta obsesja oderwaniem od swiata i "bycie calkowicie wolnym" udzielilo mi sie i przez moment zapragnelam zaszyc sie gdzies n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3719/Into-the-Wild
Jedno jest pewne - po paru głębszych większość ludzi się gadatliwa robi :D.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3975/Malomowny
Metallica mogła juz dziesięć lat temu zrobic coś dla swoich fanów i sie rozwiązać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4231/Metallica-Death-Magnetic
Zapraszam do galerii zdjęć z koncertów obu zespołów: http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5832
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4487/Epica-Amberian-Dawn
nie znałam, i poznałam - ona śpiewa "what else is there" u Royksopp :) dobrych wokalistów poznaje się właśnie po tym że są jedyni w swoim rodzaju i głosowo nieporównywa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4743/Solowy-projekt-wokalistki-The-Knife
Mądrze napisane,myślałem kiedyś na ten temat,nie wiedziałem jak to opisać...gdybym wtedy wiedział opisałbym to tak jak ty to zrobiłaś wampgirl... [img:04d67e66a0]htt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4999/Przyjazn
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=692990189]KOSZULKA[/url]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5511/Sprzedam-niepowtarzalna-koszulke
Prawidłową odpowiedzią była każda zawierająca w sobie frazę "Baja Prog" :) bo to właśnie na festiwalu Baja Prog w Meksyku wystąpił zespół Riverside. Laureatom konkursu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5767/Wygraj-bilet-na-koncert-Riverside
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło