Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

Ja wole "Out of myself". Jest w niej wiecej spontanu :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/641/RIVERSIDE-Second-Life-Syndrome
witam wszystkich na forum! :twisted: [img:9e7ba00fa3]http://img411.imageshack.us/img411/2023/sacrizh2.jpg[/img:9e7ba00fa3] oto mój nowy projekt. jest to mieszanka deathu, black
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1409/Sacriticatum
[quote:bb847c2490="SEPULTURKA"]Cowboy dodał po przeczytaniu mojego textu : '' Moim skromnym zdaniem, to czy słucham popu, rocka, disco czy metalu nie powinno mieć wpływu na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1665/Wasza-osobowosc-po-rozpoczeciu-sluchnia-muzyki-metalowej
mrrau ^_^ jesień zapowiada się niesamowicie...nie dość, że dimmu, to teraz jeszcze apocalyptica ^_^ jeśli będę miała warunki, to to będzie piękna nagroda za nie ^_^
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1921/Szczegoly-trasy-koncertowej-Apocalypticy
Straszna wizja zbolałego świata rysuje się w umyśle po przeczytania tego wiersza. W świecie tym wszystko jest groteskowo złowrogie i prowadzi do myśli o samozniszczeniu. "Pr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2177/Przemijanie
W tej chwili jest na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=230224654 Zainteresowani proszę pytać na priva
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2433/Bulelka-po-piwie-w-stylu-TEKKNO
Gdy nie ma rodzicó w domu to musi być domówka....... :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2945/rodzicow-nie-ma-w-domu
Fajną biżuterię w jej stylu 8) gotycką Mam na myśli tu swoją kumpelę, którą to by na pewno ucieszyło :wink: Fajne wdzianko - mam tu na myśli drapieżną bieliznę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3201/Jaki-prezent-mozna-kupic-Gotce-na-urodziny
Myślałam, ze ktoś założył ten profil dla jaj ;-) Dobre w ..uj, prawie jak ten wiersz, w którym ''byłam wampirem przez jedną noc'', przemierzałam leśne głusze i takie ta
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3457/Sekrety-Anji-Orthodox
Zwracam się z pytaniem do wszystkich forumowiczów, a właściwie to z prośbą. Czy moglibyście mi wymienić zespoły, których liryki piosenek NIE zawierają treści anty-chrze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3713/Zespoly-NIE-anty-chrzescijanskie
[quote:3a11fa59f3="CrommCruaich"]Ja np. pracuję dla klientów z branży finansowej i to też dosyć konserwatywne środowisko. Ale z tatoo wyrosłem i się cieszę. Jednak moje po
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4481/Tatuaz-piercing-i-zdobienie-ciala
Psychoteka powala 8), no ale reszta też jest niezła takie np. Wiły, Oko Dybuka czy Czarodzielnica :wink: :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4737/Zywiolak-Nowa-Ex-Tradycja
dla kogo z forum 21 marca oznacza wieczór z Opeth?:-D na jakie utwory czekacie?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4993/Opeth-w-Polsce
Zapraszam na aukcję;) http://allegro.pl/item622133625_glany_z_klamrami_kmm_metal_goth_gothic.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5249/sprzedam-glany-z-klamrami-KMM
meska koszula marki Lip Service: http://allegro.pl/item690729141_meska_koszula_lip_service_emo_goth_punk_cyber.html a teraz cos dla pan: mini spodniczka z lacku z koronka:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5505/sprzedam-ubrania-na-CP-i-nie-tylko
Na oficjalnej stronie internetowej Combichrist pojawiła się informacja, że grupa będzie supportować Rammstein na ich trasie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5761/Rammstein-2009-Tour-Combichrist
Diesel było zajebiscie :) Masz u mnie piwo ;P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6017/Rammstein-Before-Party
[quote:bfc336945c="Gaia"][quote:bfc336945c="Lethe"][quote:bfc336945c="Paskievicz"]na wawel z nim !!!![/quote:bfc336945c] a ja tam uważam,że zawadiackość Paskievicza-bezcenna
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6529/Pogloski-o-smierci-Petera-Steela-wciaz-niepotwierdzone
Marzy mi się wspólna trasa takich zespołów: Lost Sooul, Trauma, Bloodthirst. I naprawdę chrzanię kolejność w jakiej kto po kim zagra. Ale zobaczyć tę trójkę, ech, chcia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6785/Lost-Soul-i-Strandhogg-ponownie-obok-Rotting-Christ
Ostatnio podsłuchuję sobie z ''Chimery'' kawałka ''Impious Devious Leper Lord'' - niezła linia basowa jest w tym utworze ;) Ale blasty brzmią strasznie sztucznie no i wokal t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7041/Mayhem-Chimera
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło