Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Jaki prezent można kupić Gotce na urodziny?. Strona: 1

Jaki prezent można kupić Gotce na urodziny? Wysłany: 2008-01-03 21:09

proszę przyjaciele piszcie ;D
Chodzi mi o Gociarę z prawdziwego zdarzenia ^^

Większość Panikuje we Mgle, słusznie...

Wysłany: 2008-01-03 22:30

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Paczkę żyletek i butelke wody ... moczyc zyletki aż nie zardzewieją, a potem podarowac ... pamiętaj czyste zyletki są emo

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Wysłany: 2008-01-03 22:36

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

ale gociara mi się bardziej kojarzy z dzieckiem mroku ...

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Wysłany: 2008-01-03 22:44

Alone_in_the_dark_way: świetny pomysł z napisaniem prośby do DP tylko niewidze pozytywnych ofert

Paskievicz: Czw 2008-01-03 22:43
mi sie gociara kojarzy z perwersyjną, wulgarną, lateksową suczą gotową przyjąć między nogi choćby marszałka piłsudskiego na koniu wraz z odziałem przygotowanym na walkę podjazdową artylerii
wiesz co jesteś niedozniesienia wszystko krytykujesz nic się tobie niepodoba...a co do tego to już nic niepowiem...

[color=darkred:45ffe0748e]Zachęcam do korzystania z opcji "Zacytuj" i "Edytuj", które znajdują się w zakładce "Odpowiedz". Pozdrawiam :wink:
freya_blathin[/color:45ffe0748e]

Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.

Wysłany: 2008-01-03 23:13

Poszukaj na rockmetalshop tam powinieneś znaleźć jakiś ładny drobiażdżek :twisted:

forever alone immortal

Wysłany: 2008-01-04 01:44

Ehh... tak ogólnie sobie wzdycham... Tutaj strach jakiś temat zacząć :)

Takich skarbów jest mnóstwo. Jeszcze zależy, czy to classic czy cybergothka, no i jak Ci bliska (czytaj: ile kasy chcesz wydać) :) Rockmetalshop jest dobrym pomysłem. Jeśli nie, to:
(potrafię podać Ci tylko przykłady dla gothic elegant, nie znam sie na cybergotyku):
- wachlarz (kolorystyka oczywista)
- ozdobna puderniczka, lusterko (jeśli metalowe, to srebrne)
- ozdobne puzderko/szkatułka (tylko unikaj cepelnianych przaśności)
- w sklepach indyjskich łatwo znaleźć efektowną biżuterię, drobiazgi (takie jak w/w puzderka), naczynia, szale
- szal (materiały rożne: półprzezroczyste, lekko błyszczące, wzorzyste lub gładkie),
- rękawiczki lub mitenki, koronkowe lub z innego szlachetnego materiału
- pierdzionek: nie z tych makabrycznie drogich i zaręczynowych, lecz po prostu ładny i zapewne srebrny (jest tego i innej biżuterii na Rockmetalshop właśnie. Jeśli nie znasz rozmiaru pierdzionka, zdecyduj sie na coś innego, na przykład wisiorek)
- elegancka filiżanka, imbryk (sklepy z kawą i herbatą)- no właśnie: woli kawę? herbatę? wino? zależnie od tego możesz kupić jakieś eleganckie akcesorium :)
- świecznik (tutaj trudno znaleźć coś nietandetnego)
- parasolki:
PARASOLKA CZARNA
PARASOLKI RóżNE
-płyta ulubionego zespołu (oczywiście taka, jakiej jeszcze nie ma :D )
- książka ulubionego autora
- możesz sie sprobować dowiedzieć, czy coś lubi szczególnie: koty, aniołki, jakieś kolekcje?

Nawet jeśli nie chcesz kupować rzeczy na rockmetalshop.pl, możesz je pooglądać by wiedzieć, co jest ładne i czego szukać. Zerknij na dział Alchemy Gothic (ceny horrendalne, ale towar bardzo ładny, można pooglądać. Biżuteria ma dość przystępne ceny)

Uff, na razie tyle.

Ile masz czasu na to? :)

Wysłany: 2008-01-04 12:01

Można się zgłaszać
Ja bardzo lubię dawać prezenty (dostawać też, nie jestem taka ) a też nieraz mam problem z kupieniem czegoś w ostatniej chwili, dlatego najczęściej kupuję przez okrągły rok. To znaczy, np. na urodziny potrafię kupić parę miesięcy wcześniej, bo właśnie zobaczę to "coś" i wiem, że to jest TO dla TEJ osoby (to taka złośliwość losu, że najczęściej właśnie jak szukasz, to nic ciekawego nie ma, a kiedy indziej przypadkiem trafiasz na coś ekstra; z tych "przypadków" właśnie najchętniej korzystam) :) To duża frajda :)

Re: Jaki prezent można kupić Gotce na urodziny? Wysłany: 2008-01-04 14:03

[quote:6c6f7cb9b1="Alone_in_the_dark_way"]
Chodzi mi o Gociarę z prawdziwego zdarzenia ^^[/quote:6c6f7cb9b1]

Kup jej zestaw żyletek i skarpetki/ rajstopy w paski. Niech zmieni się w EMO- to ostatnio modniejsze ;]

Natomiast jeśli nie jest ona skłonna do takich przemian to również polecam trumne lub wibrator w kształcie krucyfiksu.

Stay heavy ;]

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Re: Jaki prezent można kupić Gotce na urodziny? Wysłany: 2008-01-04 15:18

[quote:54a916a69d="Alone_in_the_dark_way"]proszę przyjaciele piszcie ;D
Chodzi mi o Gociarę z prawdziwego zdarzenia ^^[/quote:54a916a69d]

Mowi sie Gothke :twisted: :twisted: :twisted:

Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.

Wysłany: 2008-01-04 16:50

Alone_in_the_dark_way a jakiego ona zespolu slucha? :twisted: :twisted: :twisted:

Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.

Wysłany: 2008-01-05 14:12

[quote:10c47b5ae0="kamilus"]A Ty Rajiya jestes emo czy GOTH? :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:10c47b5ae0]

Ani jedno, ani drugie nawet nic pomiędzy :D

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2008-01-06 11:01

najlepiej pakiet-koszyk z prezentami a w nim:dwa wina czerwone słodkie,zestaw świec,zestaw do makijażu gotyckiego,ponczochy czarne,skorzana spodnica,farba czarna do wlosow,paczka doczepianych paznokci,dwie ksiązki markiza de Sade(np."Julietta") no i to dildo jak radzil Paskievicz :lol: Tyle moge poradzic w tej sprawie za to wiem na pewno jaką plyte jej dac żeby przestala sie gotykiem interesować-London after midnight"violent acts of beauty"(jak dla mnie to jest violent acts of shit...).

Wysłany: 2008-01-06 15:14

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

Cóż ja polecam nad poszukaniem jakiejś biżuteri (dużo moich koleżanek preferuje srebro ale lepiej sie pierw upewnić ) , książki ( chociaż tutaj jest najtrudnej dobrac cos odpowiedniego ) , płyty , gadżetów ,rękawiczek ( na alegro maja bardzo dużą ofertę ) , bielizny, odzieży
http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=3541617&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=1
http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=7018767&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=

Najlepiej jest przeszukać rózne strony gotyckie .
Zreszta wszytko jak poprzednik stwierdził zależne jest od tego jakiego rodzaju jest gotką - classic , lolit czy może cyber ?
Żyletek nie polecam :D a kolegom polecam nie odzywać sie jesli maja za kazdym razem sobe kpić i ironizowac .

Schuld und Sühne

Wysłany: 2008-01-06 15:52

gotyk classic,cyber,lolit?hehe cyber to chyba pod industrial podpada,lolit to taka ze wstązkami we wlosach i w welnianych skarpetach do kolan a classic to amatorka opowiesci o wampirach,cmentarzy i wierszy E.A.Poe-jak dla mnie to wole tylko klasyczną wersję.
Kup jej kielich w ksztalcie czaszki-widzialem taki za 100zl w jakims sklepie sieciowym :lol:

Wysłany: 2008-01-07 10:34

czaszka w ksztalcie kielicha byla za 200zl-pisalo ze prawdziwa...moze od bezdomnego jakiegoś

Wysłany: 2008-01-07 13:26

[quote:3bd1d0a98f="Rajiya"][quote:3bd1d0a98f="kamilus"]A Ty Rajiya jestes emo czy GOTH? :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:3bd1d0a98f]

Ani jedno, ani drugie nawet nic pomiędzy :D[/quote:3bd1d0a98f]

To kim ty jestes?

Wysłany: 2008-01-07 13:36

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

moze najzwyczajniej w swiecie jest poprostu soba

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2008-01-07 13:36

[quote:c714d9aae9="ganzallein"]czaszka w ksztalcie kielicha byla za 200zl-pisalo ze prawdziwa...moze od bezdomnego jakiegoś[/quote:c714d9aae9]

Z ta czaszka to calkiem dobry pomysl.
Mnie bynajmniej sie podoba. :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2008-01-07 13:46

a ilu dokladnie?

Wysłany: 2008-01-07 14:04

I dobrze mi z tym. :twisted: :twisted: :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło