Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

th

AVE
[quote:8b68a23e14="MNICH"][b][color=indigo:8b68a23e14][/color:8b68a23e14] CO MAM PISAC , OD TRZECH LAT MYSLE PODOBNIE JAK TY I TEZ ZYJE POSRUD CIENI Z ZAMARZNIETYM SERCEM. WIDZISZ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5492/AVE
W zasadzie nie wiem czy powinienem się tu wypowiadać bo jestem niechętny wobec homoseksualistów, pewnie za to jak się zachowują Ci w organizacjach typu "łamią nasze prawa,,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5748/przerazona-swiatem
To już tyle lat? Rany, jak to szybko leci... Ciekawe czy będzie istnieć kolejne dwanaście? ;-D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6004/Urodziny-Klubu-U-Bazyla
Oczywiście odpowiedź brzmi: Zespół Alcoholica powstał w 2004 roku w Świerklańcu. Podwójną wejściówkę na Noc Fanów Metallica wygrał użytkownik: emi.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6260/Wygraj-wejsciowke-na-Noc-Fanow-Metallica-w-Poznaniu
Witam wszystkich! Ponownie atakuję z aukcjami i zapowiadam, że będzie tego o wiele więcej,bo pozbywam się kolekcji. :P Toteż zawsze polecam zaglądać na listę moich aktu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6516/Black-thrash-death-Tanie-plyty-kasety-winyle
Powiedzcie(napiszcie) mi dlaczego tych śmiesznych emo porównują do punków??? nie podoba mi się to...Punk powstał w latach 70, a ci smieszni emo??? z kąd oni się w ogóle
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6772/Punk-a-Emo
:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7028/Kekal-Acidity
Totem, Frontside, coÅ› cudownego!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7284/Frontside-Totem-Veal-Heart-Attack
Ja sobie pozwolę na komentarz, bo co prawda nie znam autorki, ale znam ten styl wypowiedzi. W kwestiach "emo" próby ingerencji są ryzykowne, więc też uważam że na siłę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7796/Realny-Internet
[i:0ed06e272b]"Od jakiegoś czasu, zastanawiam się jak postrzegacie makijaż iście gotycki, jaki według Was powinien on wyglądać, czym się charakteryzować?"[/i:0ed06e272b]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8052/Makijaz-i-wlosy-Gotyckie
No,no tego sobie nie odpuszczę. Kto się też wybiera na koncert we Wrocławiu? ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8308/Azarath-z-Marduk-Triptykon-i-Kataklysm
"Pewnego dnia syn zapytał swojego ojca: - Tato, chcesz przebiec ze mną maraton? Ojciec powiedział tak. Przebiegli razem maraton. Po jakimś czasie syn znów zapytał swojego o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8564/Milosc-ojca-do-syna
Nieee, no masakra jakaÅ›...szkoda Toniego i szkoda Black Sabbath.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8820/U-Iommiego-zdiagnozowano-wczesne-stadium-raka
Odrobina egzotyki może być atutem ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9076/Pathfinder-Fifth-Element
Witam, Zapraszam do zapoznania się z materiałem projektu harsh electro Orbicide, w którym biorę udział. Wszelkie opinie mile widziane. [URL]http://soundcloud.com/orbicid
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9332/Orbicide-wroclawskie-harsh-electro
Witam, JakoÅ› tak wyszÅ‚o, że trafiÅ‚em w szeregi jeleniogórskiego punkowego Leniwca i ostatnio popeÅ‚niliÅ›my pÅ‚ytÄ™, która wychodzi w najbliższÄ… Å›rodÄ™ 15.05.2013, nakÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9844/Leniwiec-Rozpaczliwie-wolny-Piosenki-Edwarda-Stachury
bardzo dobra wiadomość ,szkoda tylko ,że Massive Attack bez Tricky`ego to już dla mnie trochę inny świat , niemniej solowego Tricky i co. bardzo cenie . Co do koncertu napraw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10100/Tricky-w-Polsce
Doskonały album, uwielbiałem "maskotkę" Sodom. ;) Płyta wciąż porywa.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10356/Sodom-Persecution-Mania
Żeby tylko nie przekombinowali bo sie wkurwie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10612/Forgotten-Tomb-Hurt-Yourself-and-The-Ones-You-Love
Oj, Wujas, jak najlepsze, jak kapela niemal się nie rozpadła?! Czuć zadyszkę, co prawda otwieracz płyty jest rewelacyjny, to z płyty czuć taki smutek...A finał, jest tekst!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11380/Hypocrisy-The-Final-Chapter