Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

th

mi siÄ™ podobajÄ…:) sama piszÄ™, czasem wiersze, czasem jakieÅ› opo:):) www.all-that-i-saw.blog.pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3954/Kiedys-skocze
Przepraszam ale więcej nie mogłem. Ale najpierw pochwały. Bardzo ciekawa koncepcja! Anioły palą i bluźnią, troszkę to pachnie "siewcą wiatru" (czasami wydawało mi się ż
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4210/Pioro-przeznaczenia
To Wayne wystartowal solowo?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4466/Wayne-Hussey-The-Mission
już dawno nie widziałam tak ciekawego wpisu. <odbiór>
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4722/pierwszy-wpis
To jest chyba zależne od właścicieli clubu Wagon :/ dlatego,trzeba się tak szybko zmywac
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4978/Fallen-Angels-Party-Cyber-Hell-Edition
Szczerze bardziej bym się bał zakażenia AIDS poprzez ranę w moich ustach i ustach partnerki oraz opryszczki/kiły/zapalenia płuc niż kontaktu z trupim jadem. Typowy Urban Leg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5234/Uwazaj-z-kim-sie-calujesz
Jak przystało na religijnego człowiek w piatek nie piję 8O
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5490/Cynic-zagra-na-Brutal-Assault
Ano, Ano. Niby każda kompozycja wyglÄ…da podobnie,a ta pÅ‚yta i tak wciÄ…ga bez reszty. Dave przy ostatnich pÅ‚ytach zawsze wspominaÅ‚ o RIP, ale tym razem naprawdÄ™ zbliżyÅ‚ siÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5746/Megadeth-Endgame
Może jest niedoinformowana czy coś, ale z tego co zauważyłam, to użytkownicy DP spotykają się w Poznaniu, Wrocławiu, ale nie na północy - tak więc wyjeżdżam z propozyc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6002/3miasto-mytyng
Jaki sprzet do słuchania muzy polecacie w różnych kategoriach cenowych?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6258/Jaki-sprzet-muzyczny-polecacie
Hello Our delicious new single 'Black Hole' is out tomorrow. See you in hell;) Louis x Nosferatu www.myspace.com/officialnosferatu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6514/New-Nosferatu-single-our-Monday-April-12-2010
Faktycznie kupa hałasu, chociaż mimo upływu czasu od kiedy ostatni raz go słuchałem trudno "uwolnić" mi się od riffów z kawałka tytułego czy "chainsaw gutsfuck" (yummy!).
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7026/Mayhem-Deathcrush
ZALOSNIE NISKIE CENY. CIUCHY CYBER DOGA, CYBER FALLSY, BUTY SREBRNE HIGH HEELSY http://allegro.pl/srebrne-high-heelsy-heels-koturny-i1420997484.html BIALE HIGH HEELSY http:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7538/CYBER-DOG-CYBER-FALLS-BUTY-WYPRZEDAZ
słychać tu wyraźnie fascynację twórczością Devina Townsenda tylko mniej w tym szaleństwa i różnorodności
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7794/Xerath-I
Przyszło lato, pora roku sprzyjająca długim spacerom i przebywaniu na świeżym powietrzu. Spacerują różni ludzi – młodzież, ludzie dojrzali i osoby w starszym wieku. Spa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8050/Epatowanie-cycem
Nie mieli grać też w Poznaniu? W sumie to nie widzę na stronie Minogi nic... szkoda, że jednak nie dojdzie tu ich koncert do skutku.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8562/Her-Name-is-Calla-w-Warszawie-i-Krakowie
Byli kiedyś na Metalmanii na małej scenie. Pamiętam, że byli tacy śmieszni i nawet mi się to podobało ale pod warunkiem patrzenia na nich "z przymrużeniem oka". Nie znam te
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8818/Root-Heritage-Of-Satan
Witam! Mam przyjemność grać na basie w kapeli From Afar, którą chciałem Wam krótko przedstawić. Jesteśmy z Rzeszowa, nasza muzyka określana jest jako alternatywny m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9074/From-Afar
NaprawdÄ™ dobra muza godna polecenia.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9330/Diabolical-Neogenesis
Wstawiamy zdjęcia naszych zwierzaków :) Ragdoll ;) Lilith 3 miesieczna [img:c3b3c32d30]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18008_360795880708324_100585
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9842/Nasze-pupile