Zalała nas fala blogów i videoblogów. Takie czasy, każdy może coś zrobić sam. Przeglądam sobie od czasu do czasu te wszystkie pierdoły i czasami coś fajnego udaje mi się
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9837/Klimatyczne-blogi-i-videoblogi
|
:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10093/Moonspell-da-3-koncerty-w-Polsce-juz-niebawem
|
Dzięki za tą recenzję. Inaczej bym nie odkrył tej płyty, a muszę przyznać że przypadła mi do gustu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10349/Brewed-Canned-Execute-The-Innocent
|
Co do Etherdrown to to demo już jest i wyszło całkiem fajnie, ale ja jestem subiektywny, bo tu kolega gra.
Klip promo też fajny, taki zdaje się zamierzony kontrast pomiędz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10605/Metal-Core-Night
|
Z tą recenzją ciężko się nie zgodzić :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11373/Metallica-ReLoad
|
Prawidłowa odpowiedź to: "Sekretny dziennik Laury Palmer" po raz pierwszy ukazał się w 1990 roku. Nagrody otrzymują: Borealis, guinevere666 oraz wladca_szczurow. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11629/Wygraj-ksiazke-Sekretny-dziennik-Laury-Palmer
|
Hmmmm.... Z tego co pamietam to bylem 3 lata temu w Warszawie na ich koncercie...I chyba mi sie to nie snilo ;-)
Sistersi byli jeszcze 4 kwietnia 2003.Pozdrawiam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/110/Koncert-Sisters-Of-Mercy-w-Krakowie
|
Goraca, nuda, masakra - jak sobie radzice z tym problemem - mi sie nic nie chce...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/366/Temat-ogorkowy
|
Tak...pewnie moja ignorancja wypływa z faktu, iż w Toruniu nie bywam codziennie i nie podążam za wszystkimi zmianami, którym ulega Electro Noir...niemniej bywałam na tej impr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/622/EN-jak-czeski-film
|
Kto z was szpinak lubi? To jest główny skąłdnik mego żywienia ostatnio ^^
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/878/Szpinak
|
hmm, Grześ, nie przypuszczałabym, że takie opowiadanie stworzysz :twisted: JAk dla mnie momentami zbyt turpistyczne :wink:
I czasem za często powtarzasz słowa (podałabym
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1134/Rajska-polana
|
Ave All!
Ponieważ Minawi nie może będąc w robocie , wchodzić na DP, i co za tym idzie umieścić info- ja to robie!
dziś
cytadela
16:45
pod dzwonem
%
:twisted:
D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1646/dzis-3-kwietnia-Cytadela-16-45-pod-dzwonem
|
Nie mogę się doczekać. Mam jeszcze na kasecie VHS fragment z koncertu z Warszawie z roku chyba 1993 lub 94. Gdy vokalista śpiewał drżącym głosem "in your eyes...in your eye
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1902/Daimonion-w-czerwcu-reedycja-pierwszego-krazka
|
Premiera premierą ale ten album już od dawna można kupić w zagranicznych sklepach. Poza tym, ten album to nie jest "niewiadomoco". Ogólnie mówiąc - bez rewelacji...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2158/After-Forever-8211-nowy-album-w-wrzesniu
|
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3204&sid=cc886a2a83c64c2e8927f4f90d47a475
:arrow: [quote:7d761a3f96="majkelnajt"]Pierwszy odcinek
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2926/Terminator-The-Sarah-Connor-Chronicles
|
Witam!
Zachęcam wszystkie kapele, które potrzebują pomocy lub które nie wiedzą, w którą stronę iść czy też trzeba je "złapać za rękę" do zgłaszania się do mnie po
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3182/Wykonywanie-stron-internetowych-oraz-organizacja-koncertow
|
W imieniu moim i MarKucHa zapraszam na imprezę. Gwarantuję że damy z siebie wszystko byście dobrze się bawili.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3438/Powergoth-22-luty-Lost-Highway-Clu-Krakow
|
[color=red:6957a7a391]jest czołg :D[/color:6957a7a391]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3694/Marduk-Panzer-Division-Marduk
|
Zapraszamy 13tego ;) na imprezę tradycyjnie w Bunubie szeroko zahaczającą od DM po 80s i elecctro i future pop tudzież na pewno też electroclashe dla odmiany tym razem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4206/Route-66-party-vol-24
|
Jak zassac z myspace ta EPke??
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4462/Karloz-Manufactura-The-Devouring-Subconscious
|