Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

przepiękne i zarazem prawdziwe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9828/Natura
Skoro album został wydany, to na torrentach też da się go znaleźć, ale jakby ktoś chciał legalnie posłuchać w dobrej jakości, to jest nadal streamowany tutaj: https://
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10084/Death-Angel-The-Dream-Calls-For-Blood
Jeden z tych klasyków, których nadal nie lubie.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10340/Gorefest-False
Prawidłowa odpowiedź to: Australia / Sydney. Nagrody otrzymują: Etiuda91, Assessor oraz Glingorth. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10596/Wygraj-zestaw-trzech-ksiazek-Gartha-Nixa
Wciągający materiał to dość delikatnie powiedziane ... ta muzyka omamia, wciąga, wdziera się w człowieka i eksploduje od wewnątrz ... mówiąc po polsku :-) mistrzostwo ś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11364/Mord-A-Stigmata-Our-Hearts-Slow-Down
Zlot odbędzie się nad zalewem [color=#FFFF00][b]Piaski Szczygliczka w Ostrowie Wielkopolskim.[/b][/color] Na terenie zlotu : - pełna gastronomia - pole namiotowe - namiot
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11620/Wakacyjny-ogolnopolski-zlot-fanow-DM-8-07-17-Ostrow-Wlkp
Diabeł, znany również jako Lucyfer, Szatan i Deamon, jest uważany w Wierzeniach za Boga Słońca RA najwyższego władcę piekła, ludzkośći i wiary, światła, ciemnośći i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11876/SZATAN
Podobają mi się wszystkie płyty Rammstein, ta również. Ale moją ulubioną płytą jest "Mutter". Mogę jej słuchać na okrągło. A wam która płyta najbardziej się podoba
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/101/RAMMSTEIN-Rosenrot
hmm...w zasadzie wszystkie zarzuty w recenzji są słuszne, choć siłę tego albumu słychać dopiero na żywo! Polecam "Live scenes form New York",gdzie album wykonany był w c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/357/DREAM-THEATER-Metropolis-pt-2-Scenes-From-A-Memory
no tak, zgadzam sie co do perfekcyjnego zgrania basu z perkusją , ale w S.A. linia melodyczna opierala sie na basie, tutaj główną role odgrywa wokal i gitara rytmiczna. Właśn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/613/ZERO-HOUR-Towers-of-Avarice
[color=blue:b083af7904]Nie wiem czy ten/taki temat już jest na forum ale to nic. Jak coś to proszę się nie bać i ten temat rozj*** popsuć ^^ Tak więc: O CO CHODZI? POKEM
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/869/Pokemony
Kurczę a ja już czekałem an nowy album Systemów... Co do tych solowych projektów to wiem tyle ze Daron założył Scars On Broadway ale reszta? Ktoś mnie ośweci bo ja jak zw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1125/Co-dalej-z-System-Of-A-Down
do usuniecia, 3/3 bedzie koncert i after ale nie r66 ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1381/Route-66
Witam wszystkich. Mam pytanko. Czy znacie jakieś filmy gdzie głównym wątkiem, problemem była śmierć dziecka??? Po prostu mam temat na maturę, na temat śmierci dziecka w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1637/Smierc-dziecka-w-filmie-glowny-watek
Cóż, po ponad roku hibernacji wracamy. Na tych, którzy zdecydują sie zajrzeć w oko cyklonu czeka noc pełna old school ebm, electro, industrial,ebm, tbm, dark electro,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2149/EBM-STORM-TWO
No, w końcu coś dla mnie :D :twisted: Może zaprosimy ich na DP Night? :wink: Albo chociaż samego Blixę?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2405/Einsturzende-Neubauten-wydaje-plyte-i-rusza-w-trase
[b:1da3378593][color=darkred:1da3378593]He-em :evil: ten koncert w Rzeszowie jest 9-go we WTOREK :!: Macie złe info :!: [/color:1da3378593][/b:1da3378593]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2661/Blitzkrieg-4-Tour-2007-Rzeszow
ja też tam jakoś w tym industrialu dosłyszeć się nie mogę :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2917/Rammstein-industrial-rock-czy-jedno-i-drugie
[color=brown:267aa0ad98]trochę łatwiejsza sprawa jest z dreadfallsami, niż z pigletami, które mogą się w krótkim czasie skołtunic i łamac, ale to może tylko moje zdanie..
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3173/hairfalls
Ke? :D Jeszcze raz, ale tym razem po polsku poproszę? ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3429/Dota
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło