Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Pokemony. Strona: 1

Pokemony Wysłany: 2006-11-12 00:20

[color=blue:b083af7904]Nie wiem czy ten/taki temat już jest na forum ale to nic. Jak coś to proszę się nie bać i ten temat rozj*** popsuć ^^

Tak więc:
O CO CHODZI? POKEMONY NA DP???????????? to taki żart? hmm... śmieeeszne!
Nie dość że w TV pokemony, dzieci biegają z pokemonami, na gg też pokemony (emotki khy khy jak zwał tak zwał)... wrrrr... no co się dziejeeee????? Otworze lodówkę a tam pokemon, co?

Ok pikatchu (czy jak to tam się pisze) jest słodki ^^ No ale nie tak słodki jak kooooooooth ^^ ha!

Aha a dynia na halloween była spoko ^^

Ooooo... lubię nietoperze... mogą być nietoperze ^^ O!

A więc ktoś mi odpowie o co chodzi? xD[/color:b083af7904]

Wysłany: 2006-11-12 00:57

ja Tobie odpowiem - Pokemonki są z okazji urodzin Alphar :)

Wysłany: 2006-11-12 01:11

[color=blue:c1e17e8113]no ale... POKEMONY???? xD[/color:c1e17e8113]

Wysłany: 2006-11-12 01:44

nie znam kulisów tej historii :lol: ale są rozczulające, takie mhhhroczne, gothhhyckie, czarno-białe "marmurki" i nagle............. :lol: :lol: :lol: :wink:

Wysłany: 2006-11-12 02:20

[color=blue:a881ee75c2]eeee.... to miiiilusie z Amorphousa strony ale... eee... no....yyy... ok róże, jakieś kwiatki coś. ok , rozumiem. ale pokemony? hmm... ==" No ale pikatchu jest spoko jak już mówiłam mrrau [/color:a881ee75c2]

Wysłany: 2006-11-12 02:58

ooooo to ja poproszę o Misia Uszatka! albo o Krecika....... na swoje urodzinki rzecz jasna...... może nasz Pan i mnie nagrodzi :) :wink:

Wysłany: 2006-11-12 05:08

Pokemony - kojarzą mi się z modą, mentalnością tłumu, ograniczonymi dziećmi, komerchą i powtarzalnością, a słodkie mi się nie wydają...
A, jeszcze z takimi landrynami kręcącymi na wsystkie strony swoją tylkną częścią ciała...
Nie, nie lubię pokemonów... Może dlatego nawet ich nie zauważyłam - mój umysł odrzuca to, czego nie może znieść...
Ale niech se będą, skoro ich nie zauważam nawet.

Alphar - wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję,że chociaż y cieszysz się z tej nowej ozdoby forum.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 12:26

[quote:e172ff772f="Morgana"]Pokemony - kojarzą mi się z modą, mentalnością tłumu, ograniczonymi dziećmi, komerchą i powtarzalnością, a słodkie mi się nie wydają...
A, jeszcze z takimi landrynami kręcącymi na wsystkie strony swoją tylkną częścią ciała...
Nie, nie lubię pokemonów... Może dlatego nawet ich nie zauważyłam - mój umysł odrzuca to, czego nie może znieść...
Ale niech se będą, skoro ich nie zauważam nawet.

Alphar - wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję,że chociaż y cieszysz się z tej nowej ozdoby forum. [/quote:e172ff772f]

[color=blue:e172ff772f]Zgadzam się, zgadzam, po trzykroć się zgadzam!!! sesesese...

To ja proproszę czarne kotki i nietoperki na moje urodziny... A są one 10 stycznia xD (podaję, bo nikt chyba nie wie, nie podałam w profilu :P) ^_^ A tak w ogóle to NIENAWIDZĘ swoich urodzin. Zawsze są spieprzone!!!! Więc może te ozdoby poprawią mi humor w dniu urodzin! ^^[/color:e172ff772f]

Wysłany: 2006-11-12 13:59

ja w takim razie prosze tez o cos na urodzinki :D tatusiu...coreczka ma urodzinki 25 grudnia wiec jakies plomyczki, albo kadzidelka z dymem tak jak pokemonki dla Hani.. :wink:

ploooooooooooszzzzzzzzzzzzzeeee:)

mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuczanki dla Alphar z okazji urrrrrrrrroodzinek :D

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Wysłany: 2006-11-12 17:36

Cieszę się, bo by mi chyba komputer wysadziło...
Ja jestem mroczna?
I kolejna osoba sie mie boi... <łacze>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 17:37

[quote:16addb1b6b="alphar"]Pokemony to mój i Phantoma znak firmowy.

Morgana nie bądź taka mroczna, bo zacznę się bać ^^
I to wcale nie był żart.
Cieszcie się, że strona nie zmieniła koloru na różowy ^^

Hawgh![/quote:16addb1b6b]

[color=blue:16addb1b6b]hmm... różowy? w sumie hmmm nie wiem czy się ciesze że nie jest różowo. jest to dla mnie obojętne ^^ No ale cieszę się że dostałaś pokemnoki mamusiu ^^ :*:*:* mrrau mrrauuu mrau mrrruu mrrau =^.^= <mrrrruczydło>
BUZIACZKI:*:*:*\

Morgana - ja się nie boję <mruczy, łasi się> No już, już dobrze :* buźka[/color:16addb1b6b]

Wysłany: 2006-11-12 20:02

Alphi.....pika, pika, pikachuuuuuuuuuuuuu....
pika, pika, pika chuuuuuuuuuuuuuuu... :lol:

to kubus jest jiglipufffffffffffff :wink:

Wysłany: 2006-11-12 20:10

I może prowadzić do nieodwracalnych urazów psychicznych i fizycznych (jak np ktoś wspadnie na ścianę, rozpłaszczy się i osunie po niej, gdzy będzie próbował uciekać....).

Wysłany: 2006-11-12 20:30

ja jednak uwazam ze te pokemony sa slodkie:) lepsze one niz rozowa tapeta;/

Wysłany: 2006-11-12 20:36

Lepsze - owszem. Ale słodkie..............?...............................

Wysłany: 2006-11-12 21:48

[color=blue:62e3ee86ce]Hmmm... zgadzam się z każdym po trochu hehehe...

mrrauuu.... hmm.. ja chcę pikatchu... będzie mi podgrzewał jedzenie itd hahahaha...

Różowa tapeta? cała różowa to chyba by mi nie odpowiadała... tak się nad tym zastanawiałam :P Ale jakby była czarno różowa to spoko xD ^^
pozdrawiam ^^[/color:62e3ee86ce]

Wysłany: 2006-11-12 21:54

zejdźcie już z tych stworzonek ... ja ich też nie lubię, ale uszanujmy prezent urodzinowy :)

Wysłany: 2006-11-12 22:09

Przecież szanujemy!

Wysłany: 2006-11-12 22:50

Czyżbyś urodziła się tego samego dnia, co moja dobra koleżanka? Jak miło! Bardzo lubię tą datę.

Wysłany: 2006-11-13 09:27

a ja też 13 ale innego miesiąca się urodziłam... i teraz będę obchodzić urodziny w piatek

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło