Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

Prawidłowa odpowiedź to oczywiśćie "Edda". Książki otrzymują Mika19, dominika21 oraz szmytu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9057/Kroniki-Awatarow-Konkurs
Ave, poszukuję transportu dla 4 osób na Brutal, czy znajdzie się ktoś kto jedzie autem/busikiem i przypadkowo ma wolne miejsca?;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9313/Brutal-Assault-szukam-transportu
Goci i metale po trzydziestce z całego świata ujawnijcie się!!! Ostatnimi czasy towarzyszy mi nieodparte wrażenie, iż jest to gatunek wymierający. Wielce boleję nad tym, iż
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9569/Mroczni-po-30stce
Gdzie można znalezc ich dyskografie??
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9825/Elastik-Instrumental
Hmmm, może przydałby się tutaj temat o perkusistach. Często się o nich zapomina, a bez sekcji rytmicznej trudno wyobrazić sobie dobrze zgrany zespół :-) U mnie nr 1 to r
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10081/Perkusisci
Z czarno-białej propagandy u mnie na chacie przewijały się głównie ziny z wieściami z NBA. O tyle to na temat, że ostatnio Bullsi grali z Wizardsami ku czci pamięci polskic
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10337/Blutrache-Masch-Zu-Neuen-Zeitaltern
Progresja była pełna na Epice :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10593/Sabaton-Delain-Battle-Beast-Frontside-Torwar-Warszawa
Pamiętam bardzo dobrze koncert we Wrocławiu w nieistniejącym już klubie Kolor. Całość genialna. Podczas wykonywania "One Last Goodbye" obu braciom ciekły łzy po policzkach
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11361/Anathema-Judgement
Prawidłowa odpowiedź to: Jonathan Carroll. Nagrody otrzymują: BrainDead, gothic777 oraz martyna-gothic. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11617/Wygraj-ksiazke-Stanislawa-Lema-Wizja-lokalna
Zobaczymy co się zdarzy. Pozycja tego artysty jest dość dziwna: w Europie jak Cię mogę, w Stanach i reszcie świata - słabiutko, taka dolna 2 liga. Powtarzalność koncepcji
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11873/IAMX-na-koncercie-w-Poznaniu
Jeśli jeszcze nie znacie tego radia internetowego to posluchajcie koniecznie... PO PROSTU REWELACJA! http://128relay1.gothmetal.net:6666
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/98/Gotham-Radio
Bez sensu :P na jedno piwo chce ci sie wychodzic?? Mnie by sie w życiu niechciało szkoda czasu na jednego browara Potem smaki by mnie naszły i bym chyba zwariował
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/354/Pozdrowienia-dla
11 mhrocznych kawalków? "uderzył mocno w finską listę i znalazł się już na miejscu 5." a co to qurwa jest? plebiscyt piosenki fińskiej? nie bardzo kumam co to za lista
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/610/Poisonblack-Lust-Stained-Despair
Chcialam podziękować wszystkim mysiom-pysiom :P, które wczoraj tak hucznie odśpiewały mi sto lat, gwiazdkę pomyślności i coś tam jeszcze;) Jestescie naprawdę fenomenalni.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/866/10-11-11-06-Winchester
Wymyśliłam wczoraj przy obiedzie podział użytkowników darkplanet ze względu na pochodzenie. Tak więc użytkowników możemy podzielić na 4 grupy: 1. Tych którzy mają wpi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1122/Podzial-uzytkownikow-ze-wzgledu-na
Ostatnio bylem pierwszy w klubie i pierwsze co zrobilem to wystawilem te drzwi,faktycznie trudno sie przyzwyczaic...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1378/cybORGY-8
Elo;] :twisted: :twisted: :twisted: znam Lectera :D.. Pochodzą z mojego miasta-Ozimek:)Znam ich:) Romka,Sławka Dominika i Bolka;)Mam nawet na ścianie ich autografy 8) 8) A,i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1890/Dr-Lecter
Zanim jeszcze otwoże rano oczy to sięgam po pilota i włączam muzyke a potem do kuchni po kawe :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2146/Nasze-przyzwyczajenia-w-roznych-aspektach
udalo sie:)))
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2402/Nowa-plyta-Amorphis
[quote:7a5b7cd1ae="minawi"]Ja się nie wstydzę, a i tak nigdzie mnie nie ma :evil: I kto powiedział żeby fotografować tylko parkiet? :?[/quote:7a5b7cd1ae] Poprawiłem się
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2914/Zdjecia-z-imprez
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło