Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

r-ked

Poszukiwany wokalista do nowo powstalego zespolu metalowego! Nie szukamy artysty, ktory nie chce sie tylko wylansowac, potrzebujemy muzyka z zamiłowania, z pasji - słownego, zorg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8030/Poznan-WOKALISTA-METAL
Agencja Artystyczna”Kabaret” organizuje w dniu 12 października o godzinie 20.00 w Klubie STUDIO przy ulicy Budryka 4 w Krakowie niepowtarzalny koncert brytyjskie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8286/koncert-Uriah-Heep
[URL]http://defalcationrzan.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzk4NDksdXR3b3IsMTQ4NDgyLmh0bWw=[/URL] [URL]http://defalcationrzan.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzk4ND
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8542/antymuzyka-D-wynalazlem-D
Zajebisty album i nadal tak uważam :) nie zdezaktualizował się :)) wciąż posiadam go w swoich zbiorach płytowych i raz po raz wracam :)) ja do wymienionej przez Ciebie listy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8798/Accept-Blood-Of-The-Nations
..parę lat temu na Castleparty zobaczyłem 2Cresky byłem zachwycony, kupiłem płytę... i nic.. płyta wypaliła sie nim dobiegła konca.. stoi teraz na półce i czeka .. na co
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9054/2Cresky-Savage-Kingdom
Witam! Mamy wolne miejsce w aucie, w jedną stronę. Wyjeżdżamy w piątek rano z okolic Częstochowy. Osoby zainteresowane proszę pisać: nr. gg 545214 lub 9937344
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9310/1-MIEJSCE-WOLNE-W-SAMOCHODZIE-NA-CASTLE-PARTY-2012-WYJAZD
Witajcie klimatyczni z Lublina i okolic Dysponuję kilkoma wolnymi miejscami na Sylwestra w knajpce na Starym Mieście w Lublinie w klimacie gothic, electro, dark metal itp. (w st
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9566/Klimatyczny-Sylwester-na-Starym-Miescie-w-Lublinie
motion trio - obecność obowiązkowa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9822/Diamanda-Galas-we-Wroclawiu
Prawidłowa odpwiedź to "Zadra". Nagrody otrzymują: jankos, szmytu i darkmoon2. Gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10078/Wygraj-ksiazke-Krzysztofa-Piskorskiego-Cienioryt
Moja ukochana płyta, jedna z 5 topowych w ogóle. doskonała, klimatyczna... Zaczęło się od klimatu na MTV... Szok, te zwolnienia....
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10334/Obituary-The-End-Complete
Napisany chyba w marcu tego roku. Jeden z nielicznych ukończonych przeze mnie wierszy. Niemoc twórcza to twarda suka, łatwo nie odchodzi „Modlitwa Dionizejczyka” Wsz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11358/Modlitwa-Dionizejczyka
Kwadratowe patataje zawsze na czasie :) Forma generalnie dość wysoka choć wiadome, że jeno pierwsze cztery płyty to qlt :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11614/Destruction-All-Hell-Breaks-Loose
Niezawodny darkpanet ma reckę. ;-) Płytę polecam.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11870/Casus-Belli-Kalos-Kai-Agathos
Do Polski zawitał B-XVI, co wzbudziło w mediach dyskusję o religii. Ja chciałbym poruszyć inny temat: temat wiary i wierzeń. W co wierzycie? Lub w kogo? Czy jest jede
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/95/Bog-bogowie-bostwa-wierzenia
Nie da się czegoś zrobić z tym forum? Kiedy były komentarze pod wierszami było o wiele lepiej, nie było takiego bałaganu.. teraz ciężko się połapać co gdzie jest...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/351/Forum-Poezja
[quote:4f993f1465="astarot"]całe szczęście że się wyprowadziłem z Poznania... :twisted:[/quote:4f993f1465] To co ja mam powiedziec? :lol: Ja sie tu własnie wprowadziłe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/607/randki-gothow
Wchodząc tu jakąś godzine temu zauważyłem zamiast strony jakieś dziwne banery i link na turecką strone..Poza tym słowo hacking...... No i ilośc moich postów, ocen itd si
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/863/Zaatkowali-nas-tureccy-hakerzy
czy nie macie czasem wrazenia ze zyjemy w spoleczenstwie jednorazowek?? otacza nas coraz wiecej rzeczy jednorazowego uzytku.... dla dzieci pampersy, pozniej jednorazowe zabawki, b
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1119/Tylko-jeden-raz
'Tylko Kobieta' to trzecia płyta, drugą jest 'Malo zdolna szansonistka'
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1375/Renata-Przemyk-27-11-2006-Poznan
ja rowniez nie napisalam wiersza pt "Aniol", ale wszytsko przede mna.......... :lol: joke :wink: pozdrawiam ......moj pierwszy post 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1887/Aniol
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło