Jak dotąd swój udział potwierdziły takie zespoły jak:
Fear Factory, Napalm Death, Sick Of It All, Born from Pain, Maroon, Habakuk, Acid Drinkers, Power of Trynity, Proletary
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/92/HunterFest-Szczytno-12-14-sierpnia
|
właśnie..ciekawi mnie co sądzicie...np KORN po przyjeciu managera NIN zmienil sie bardzo w stylu, parzcie naprzyklad na kawalek "Comin undone"
a teraz Trivium w nowej plycie za
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/348/Zmiany-stylow-przez-zespoly
|
Gniewko, jestem w szoku :D dopiero teraz kiedy siedze nafaszerowany tabletkami wsłuchałęm się w tą płyte. Ale cudeńko... a ten [b:cf24b6bf39]An Incarnation's Dream[/b:cf24b
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/604/Atheist-Unquestionable-Presence
|
JAk zauwazył Frey - informacja o koncercie Żywiołaka z brogansie zniknela z ich strony oraz ze strony pubu - czy to znaczy że koncert się nie odbędzie? BUUUU :cry:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1116/Zywiolak
|
Ludzie kuźwa zróbcie coś żeby zagrali w Poznaniu no...a wogóle ile ta przyjemnosc?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1628/Dimmu-Borgir-w-Polsce
|
Ciekawy, pozytywny tekst. Szczególnie fragment "jesteś szewcem własnych butów", taka oryginalna parafraza :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1884/Zyczenie
|
hmmm... u mnie to będzie Otyg, Eluveitie, Gernotshagen, Tyr itd. :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2140/Ulubieni-wykonawcy-nie-spiewajacy-po-angielsku-ani-po-polsku
|
[quote:7086d3ee26="Pablo"]
Głównym założeniem niniejszego artykułu jest to, iż mamy cichą nadzieję, że będzie to pierwszy krok do tego, że w tym kraju zacznie się w ko
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2652/Jak-MTV-Rockuje-smiac-sie-czy-plakac
|
[color=green:a19ce18464]Witaj Kocie drogie po powrocie, widze ze robisz mi zieloną reklamę, albo wręcz anty-reklamę :twisted: Ehh to byly czasy, zniknelas i teraz sam sie topie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2908/Her-Helm-Doktorro-1
|
Cieszcie się życiem, coraz bardziej i coraz szybciej, bo jak się okazuję numerki wyznaczające czas ( tudzież rok ), a co za tym idzie, w 2012 i tak wszyscy zginiemy ... :D:D:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3164/Happy-New-Year-2008
|
Cyco z Insane Poetry wypuścił do sieci nowy singiel zapowiadający jego nowy album. Nosi on nazwę "Jihad", a produkcją zajął się DJ Bless aka Sutter Kain. Dziś opublikowany
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3420/Nowy-singiel-Insane-Poetry-Pobierz-Oraz-newsy-z-NSD
|
orginalny teksy na http://www.metalcentre.pl/webzine.php?p=reviews&nr=2672&lang=pol
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3676/Ladros-Mordor
|
Sirenia - Seven Sirens and a Silver tear to gotyk.
Cradle of Filth - Nymphetamine to gotyk.
Jednak te utwory są zupełnie różne. Znacie jakieś odmiany gotyku? Bo do tej pory
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3932/Odmiany-gotyku
|
Z tego co pamiętam, to ""W winie mocy" obok "Pośród kwitów i ciemni" jest to chyba jedyny krążek tej arcyprzereklamowanej formacji, który jest strawny dla moich uszu.
Czy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4188/Artrosis-W-Imie-Nocy
|
Wymieniajcie wymieniajcie i uzasadniajcie 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4444/Najlepsze-plyty-waszych-ulubionych-zespolow
|
Warto wspomnieć że na tym festiwalu wystąpi również
Polski zespół jakim jest Negradonna :)którego nie wiem, dlaczego nie widać na stronie głównej
[url]http://www.myspa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4700/Attrition-Imprint
|
Jedna wielka kompromitacja jednego z najciekawszych kiedys debiutow na scenie ciezkiego Harsh-Electro niech sobie wsadza gdzies ten metal...... :o :o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5212/Dawn-Of-Ashes-Genocide-Chapters
|
Poszukuję pokoju do wynajęcia. Najlepiej w okolicach Astry, Legnickiej. Jeśli ktoś ma namiar, to proszę o info na priv. Z góry dzięki :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5468/Szukam-pokoju-we-Wroclawiu
|
Normalnie już mnie skręca :wink: fajnie że w końcu oblukam Diorame na żywo :lol: xD jo :D
[img:b37b5643a9]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b37b5643a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5724/Diorama-juz-za-miesiac-w-Poznaniu
|
FAJNY ROZGRZEWACZ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6236/Tides-From-Nebula-przed-Ulver
|