Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

może być ciekawie:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6235/Sadist-Season-In-Silence
Haha ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6491/Adam-Darski-biografia-zespolu-Behemoth
To pierwsza edycja festiwalu i jestem ciekawa co z tego wyniknie. Udało im się zaprosić wcale niezłe kapele jak na początek. Mam nadzieję, że powoli zacznie wyrastać poważ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6747/Open-Mind-Festiwal
Jestem na delegacji w Pruszkowie i na jutro po pracy szukam noclegu w Warszawie. Mogę zapłacić pare dyszek symbolicznie. Wynoszę sie w sobotę rano, bo w siedzibie CDP jest wyp
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7003/Warszawka-3-wrzesnia-2010
hej.... Ja z małą prośbą :) : mógłby ktoś zagłosować na nas? (o ile podoba Ci się nasza muza) [color=RED:9ff4b212e5]http://lowimytalenty.pl/talent/mindwhisper---angel-o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7259/Konkurs-dla-kapel-Lowimy-Talenty
Dzień dobry. Pierwszy post, wypada więc się przywitać. Jako, że nigdzie nie udało mi się znaleźć tematu o tychże mysiach pysiach kolorowych, zakładam go więc osobiści
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7515/Turmion-Katilot
Prawidłowa odpowiedź na pytanie konkursowe to oczywiście "Accelerate". Zwycięzcami zostali liidzia, kasiaada i bercik. Gratulujemy zwycięzcom.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7771/Wygraj-ksiazke-Ponury-Piaskun
Witam Mamy jeszcze 3-4 wolne miejsca w busie na festiwal w Wacken. Wyjazd z Poznania najprawdopodobniej 3 sierpnia w godzinach porannych, powrót 7 sierpnia (wyjazd z Wacken ok.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8027/Wyjazd-na-Wacken-Open-Air
Co sądzicie o ostatnich wydarzeniach, które miały miejsce m.in. w Manchesterze? Mam tutaj na myśli rabunki, starcia z policją i cały ten nocny chaos. Jak DarkPlanetowa społe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8283/Zamieszki-w-Wielkiej-Brytanii
Wśród książek, których na zdrowy rozum nie powinno być, prym wiedzie Manuskrypt Wojnicza. Jest to licząca około 500 lat księga, ręcznie napisana nieznanym (ale prostym) a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8539/Manuskrypt-Wojnicza-ksiega-z-alternatywnego-swiata
Odrobinę przypomina mi okładkę Failures for Gods
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8795/Iron-Fire-Voyage-Of-he-Damned
Ostatnio widzę, czytam, słyszę o tym jak Polaczki wiecznie na wszystko narzekają. Sami szukają winy za swoją nieporadność oczywiście w rządzie. Bo kurwa wszystko to robot
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9307/Mentalnosc-rodakow
Siedzę na studiach już drugi rok tutaj. Dzisiaj kolejny The Hub w U Bazyla, a ja znowu nie mam kogo wyciągnąć na imprezę. Zatem tworzę ten temat, a żeby uzbierać kilka kon
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9563/Imprezowanie
Jak w temacie, szukamy gitarowego z Katowic i okolic. Klimaty ogólnie rockowe - Black Sabbath, TSA, AC/DC. Sporo coverów w/w kapel, autorski materiał powstaje. Próbownia w K
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9819/poszukiwany-gitarzysta-i-lub-basista-Katowice
Rozczarowałam się. 2-3 utwory z 15 znajdujących się na płycie są w porządku. Oczywiście gusta są rożne,ale SVANTEVIT nie powala.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10075/Percival-Schuttenbach-Svantevit
Trzeba będzie kupić ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10331/Gamma-Ray-nowy-album-juz-do-nabycia
No zajebiscie! Jaram się jak kościół w Norwegii.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10587/Napalm-Death-Apex-Predator-Easy-Meat
Jedna z najlepszych płyt w szeroko pojmowanym metalu. Nie tylko polskim. Absolutnie czas się go nie ima. Do tego rewelacyjny tytuł i okładka... ps. Rok? Rok to może od p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11355/Sirrah-Did-Tomorrow-Come
Witam wszystkich! W ramach zaliczenia z przedmiotu psychologii społecznej stworzyłem formularz. Chciałbym prosić o pomoc w zebraniu jak największej liczby odpowiedzi. Link
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11611/Pomoc-przy-zadaniu-zaliczeniowym
Przyprowadź, zaproś odwieczne demonów cienie. Wystarczy skromne pisemne pozwolenie. Cyrograf, prawo krwi genetycznego kodu. Podpisane w ciągu zaledwie jednego wieczoru. Del
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11867/Przyzwolenie
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło