Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

Jak dla mnie pitolenie ... grac potrafiÄ…, ale jestem zdruzgotany poziomem aktualnej sceny progmetalowej. Circus Maximus nie ma w sobie nic z oryginalnoÅ›ci. A najgorsze jest to, Å
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4434/Circus-Maximus-Isolate
Fajnie fajnie ^^ Tylko jestem ciekawa czy mój portfel to wytrzyma xDD
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4690/Blutengel-Schwarzes-Eis
Witam! Mam do sprzedania kilka przedmiotów (nowych, nieużywanych). Ceny są bardzo przystępne, więc zachęcam :) O kontakt proszę na maila: ryuzaki.shou@gmail.com Chętnie o
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4946/Sprzedam-pancerze-pieszchochy-i-takie-tam-niskie-ceny
powiem tak - nigdy nie byłem wielkim fanem Pestilence, starsze ich płyty mi się w "miarę" podobały. Nigdy nie byłem też tzw. progresywnego death metalu, Cynic, ostatniej pł
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5202/Pestilence-Resurrection-Macabre
Lubicie rysować z tyłu zeszytu na lekcjach? ;> Jeśli tak, to co?? ;D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5714/Rysunki-z-tylu-zeszytow
Bardzo dobra płyta,ciężka do przejścia choć chyba Void nie przebili.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5970/Intronaut-Prehistoricisms
O_O to bardzo miła wiadomość ,jak na początek nowego roku ^_^ Właśnie za około 20 minut,to wydanie DVD będzie w moich łapkach,leciało do mnie,aż z Argentyny [colo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6226/Nowe-wydawnictwo-i-muzyk-The-Frozen-Autumn
Od paru dni zastanawiam się nad kupnem nowej karty graficznej,mój wybór padł na > GeForce GTX 275 BFG 896MB < jest to najtańszy model z trzech nowych kart graficznych,lecz nie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6738/Sprzet-komputerowy
Jest pięknyyyy :) Zwłaszcza 3-częściowa ballada. Tyle uczuć w takim kawałku muzyki, coś niesamowitego, płytka rzeczywiście godna polecenia. Zgadzam się z recenzentem - na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6994/Ravenscry-Ravenscry-EP
Poznań Zespół Heresy Denied poszukuje basisty Klimat: death metal z naleciałościami Death, Cannibal Corpse, Nile, Dying Fetus, Decapitated, Hypocrisy. Szukamy osoby ambitn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7250/Poszukiwany-basista-do-bandu-death-metalowego
kto był na Seven, na Vaderze i Sepulturze - ręka w górę xD
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7506/Seven-Festival-na-Mazurach
Czy ktoś z z Was wybiera się na SF do malowniczego Węgorzewa? :) A szczególnie trzeciego dnia festiwalu, czyli 9 lipca? (gra wtedy Moonspell).
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8018/Seven-Festival-2011-w-Wegorzewie
Chodzi o to, że chcesz mieć oryginalną płytę, tak? :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8274/ocean-depresyjne-piosenki-o-niczym-kupie
„Zniszczę wasze wyżyny słoneczne, rozbiję wasze stele, rzucę wasze trupy na trupy waszych bożków, będę się brzydzić wami„ 3 Moj 26,30 BT Zadajmy sobie pytanie;
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8530/Krzyz-pradawny-symbol-POGANSKI
[quote:17b1bb118d="lord_setherial"]Dobra recenzja,pierwszy raz spotykam się z takim opisem:)[/quote:17b1bb118d] a Ryłkołaka recenzji nie czytałeś/sluchałeś? ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8786/Throneum-Death-Throne-Entities
Prawidłowa odpowiedź to oczywiście "Edda". Książki otrzymują: Mika19, dominika21 i szmytu. Gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9042/Conor-Kostick-Epic
Witam wszystkich, mam niezmierną prośbę, potrzebuję co najmniej 20 osób (10 kobiet i 10 mężczyzn) do wypełnienia ankiety dotyczącej podejścia czytelnika do literatury. D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9298/Kwestionariusz-praca-magisterska-z-literatury-brytyjskiej
Rammstein zagra w polsce po raz dziewiÄ…ty. Bilety otrzymujÄ…: mammon-1984 oraz aida_nadia. Gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9554/Wygraj-bilety-na-Impact-Festival-Rammstein-i-Behemoth
Zapraszam na zakupy: [url]http://allegro.pl/steampunk-wiktorianski-zakiet-gothic-goth-i3209288212.html[/url] Bluzka SPIRAL! : [URL]http://allegro.pl/spiral-bluzka-roza-goth-g
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9810/Steampunk-gothic-odziez-sprzedam
Czemu tylko w Kato? ;/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10066/Premiera-filmu-Imaginaerum