Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kwestionariusz - praca magisterska z literatury brytyjskiej. Strona: 1

Kwestionariusz - praca magisterska z literatury brytyjskiej Wysłany: 2012-07-10 00:41

Witam wszystkich,
mam niezmierną prośbę, potrzebuję co najmniej 20 osób (10 kobiet i 10 mężczyzn) do wypełnienia ankiety dotyczącej podejścia czytelnika do literatury. Dodatkowo trzeba przeanalizować 4 krótkie, przeze mnie wybrane fragmenty z powieści magiczno-realistycznych. Cały kwestionariusz jest w języku angielskim, pytania są proste, jednakże jeśli chodzi o analizę tekstu mile widziane jest zaangażowanie osób z w miarę dobrą znajomością języka angielskiego :)

Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. Wówczas podeślę kwestionariusz na maila i wyjaśnię dokładniej o co chodzi :)

Z góry dziękuję za pomoc!

drevni_kocur

"Don`t change, so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you."

Wysłany: 2012-07-10 17:57

Run_riot (Anciliae)
Run_riot
Elbląg / Gdańsk

generalnie z chęcią bym pomogła, w sumie miałabym jakąś praktykę wakacyjną bo studiuję anglistykę :P Na czym polegałoby zanalizowanie tych fragmentów?

"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz"

Wysłany: 2012-07-10 19:23

Dzięki, każda pomoc się przyda:)Odnośnie analizy, każdy może interpretować, jak chce. Jednak warto również wziąć pod uwagę wskazane przeze mnie aspekty. Podaj mi swojego maila, podeślę Tobie cały kwestionariusz, tam jest wszystko szczegółowo wytłumaczone :)

"Don`t change, so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you."

Wysłany: 2012-07-18 21:21

Dzięki wielkie za pomoc zaangażowanym! Jeśli ktoś da się jeszcze przekonać do wypełnienia ankiety (ona naprawdę nie gryzie:P ), proszę o podanie swojego maila, żebym mogła ją wysłać. Może jeszcze zbierze się choć z kilka osób.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło