Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

666
Uwaga :!: 666 użytkownikiem naszego portalu został osobnik o nicku "krolikas". Serdecznie witamy :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/589/666
Chciałam zapytać o wasze wrażenia...Kto z Was był? Jestem ciekawa jak wasze odczucia. Bardzo sie cieszę, że byłam. Pierwszy mój koncert Covenant zaliczam do udanych. Nie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/845/Gothic-Festival-3
Poznanski koncert jest jednym z dwoch w naszym pieknym kraju a nie jedynym :wink: Chlopaki z Ignite dzien pozniej graja w Wawie w ramach SNM Ja juz zacieram lapki i przygotowywy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1613/IGNITE
wczoraj ukończyłem tę dość ciekawą pozycję rosyjskiego teamu 1C, pierwsze skojarzenia oczywiście z Half Life, tyle że gra jest jakieś 5 razy krótsza (wystarczyło 4 wiec
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1869/You-Are-Empty
propozycja dla tych forumowiczów Darkplanet którzy będą nocować na campingu: utwórzmy wzorem tego co utworzyli w zeszłym roku depeche tak zwane DarkPlanet City. zbi4erzmy na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2125/Castle-Party-2007
no własnie ja z Mężem nie mozemy sie zdecydowac a nie wiele czasuuuuuu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3149/w-Sylwka-ktos-nad-morzem-Baltyckim
Karma,Semantic spaces i Poem to warto polecic z nagran tego zespolu( ambient i pop plus elementy etniczne-swietny klimat!).Wczesniejsze plyty np "Spheres 2" to dark ambient ale ża
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3405/Delerium-fan
Człowiek który chce dobrze pisać musi odkryć w sobie sobie przymioty utalentowanego budowniczego - musi umieć rozpoznać ograniczenia materiału z którego komponuje swoje two
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3661/Otchlan
Cóż za subtelna autoreklama. Zawartośc bloga - cienka - jedyną ciekawą rzeczą którą na nim znalazłam były cycki kobitek na zamieszczonych zdjęciach :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4173/Nowy-blog
NO.......................... 8O... w końcu, oby tym razem się udało :wink: tak długo już czekamy na nowy materiał od Fading Colours...^_^ [img:baca7e55aa]http://www.clano
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4685/Fading-Colours-I-Had-To-Come
Prawidłowa odpowiedź to "Land" - w naszym konkursie wygrali: Nemesis oraz Efq gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5197/Wygraj-bilet-na-koncert-Tyr
Teksty pierwsza klasa :D A co do tego ze wszyscy o nim mowia, zawsze mowili to i mowia teraz, i jak ZAWSZE sa Ci co mowia ze byl pedofilem i przypominaja sobie o nim glupie dowc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5453/Kto-placze-po-Jacksonie
Tak slowem wstepu. Co to wlasciwie jest MUD? Otoz jest to TEKSTOWA gra MMORPG. Jednak nie tak tekstowa, jak popularne ostatnio gry przez www. Mudy sa grami CZYSTO tekstowymi, bez n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5709/Killer-MUD
...póki co na 12 grudnia - może znowu przełożą. Ja, tak czy inaczej, bilet już mam :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5965/Diachell-Musik-Festival-2009
miło wiedzieć że Gniewko przekonał się w końcu do tych dźwięków ;-) ogólnie zgadzam się z recką, dodam tylko od siebie że osobiście cenię wyżej tą płytę niż wsz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6477/Dead-Congregation-Graves-Of-The-Archangels
jakby ktoś był zainteresowany to mam do odspredania jeden bilet, za 45 zł. Czasu niedużo, ale transakcji można dokonac przed koncertem, ewentualnie jeśli z Poznania ktoś jes
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6733/Juz-za-kilka-dni-Laibach-wystapi-w-Raciborzu
Poprawną odpowiedzią na pytanie konkursowe brzmi: Ukryty Wymiar wydany przez wytwórnię Morbid Noizz. Pojedynczą wejściówkę na jubileuszowy koncert w Poznaniu 29.10. otrzymu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7245/Wygraj-wejsciowke-na-jubileuszowy-koncert-Artrosis
Skąd jedziecie ;> Jak ktoś z poznania to dawać znać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7501/Ozzy-Osbourne
Wstęp przypominał mi pozycję klasyczną. Aż wcisnąłem "to lubię". Spodziewałem się zwrotu akcji - choć niekoniecznie w końcówce ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7757/To-lubie
Jakiej śmierci? Pragniesz żyć wiecznie? Powinniśmy sami decydować o tym, kiedy umierać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8013/I-gran-dolori-sono-muti
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło