Uwaga :!:
666 użytkownikiem naszego portalu został osobnik o nicku "krolikas".
Serdecznie witamy :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/589/666
|
Chciałam zapytać o wasze wrażenia...Kto z Was był? Jestem ciekawa jak wasze odczucia.
Bardzo sie cieszę, że byłam. Pierwszy mój koncert Covenant zaliczam do udanych. Nie s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/845/Gothic-Festival-3
|
Poznanski koncert jest jednym z dwoch w naszym pieknym kraju a nie jedynym :wink: Chlopaki z Ignite dzien pozniej graja w Wawie w ramach SNM
Ja juz zacieram lapki i przygotowywy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1613/IGNITE
|
wczoraj ukończyłem tę dość ciekawą pozycję rosyjskiego teamu 1C, pierwsze skojarzenia oczywiście z Half Life, tyle że gra jest jakieś 5 razy krótsza (wystarczyło 4 wiec
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1869/You-Are-Empty
|
propozycja dla tych forumowiczów Darkplanet którzy będą nocować na campingu: utwórzmy wzorem tego co utworzyli w zeszłym roku depeche tak zwane DarkPlanet City. zbi4erzmy na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2125/Castle-Party-2007
|
no własnie ja z Mężem nie mozemy sie zdecydowac a nie wiele czasuuuuuu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3149/w-Sylwka-ktos-nad-morzem-Baltyckim
|
Karma,Semantic spaces i Poem to warto polecic z nagran tego zespolu( ambient i pop plus elementy etniczne-swietny klimat!).Wczesniejsze plyty np "Spheres 2" to dark ambient ale ża
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3405/Delerium-fan
|
Człowiek który chce dobrze pisać musi odkryć w sobie sobie przymioty utalentowanego budowniczego - musi umieć rozpoznać ograniczenia materiału z którego komponuje swoje two
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3661/Otchlan
|
Cóż za subtelna autoreklama. Zawartośc bloga - cienka - jedyną ciekawą rzeczą którą na nim znalazłam były cycki kobitek na zamieszczonych zdjęciach :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4173/Nowy-blog
|
NO.......................... 8O... w końcu, oby tym razem się udało :wink: tak długo już czekamy na nowy materiał od Fading Colours...^_^
[img:baca7e55aa]http://www.clano
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4685/Fading-Colours-I-Had-To-Come
|
Prawidłowa odpowiedź to "Land" - w naszym konkursie wygrali: Nemesis oraz Efq gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5197/Wygraj-bilet-na-koncert-Tyr
|
Teksty pierwsza klasa :D
A co do tego ze wszyscy o nim mowia, zawsze mowili to i mowia teraz, i jak ZAWSZE sa Ci co mowia ze byl pedofilem i przypominaja sobie o nim glupie dowc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5453/Kto-placze-po-Jacksonie
|
Tak slowem wstepu. Co to wlasciwie jest MUD? Otoz jest to TEKSTOWA gra MMORPG. Jednak nie tak tekstowa, jak popularne ostatnio gry przez www. Mudy sa grami CZYSTO tekstowymi, bez n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5709/Killer-MUD
|
...póki co na 12 grudnia - może znowu przełożą. Ja, tak czy inaczej, bilet już mam :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5965/Diachell-Musik-Festival-2009
|
miło wiedzieć że Gniewko przekonał się w końcu do tych dźwięków ;-) ogólnie zgadzam się z recką, dodam tylko od siebie że osobiście cenię wyżej tą płytę niż wsz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6477/Dead-Congregation-Graves-Of-The-Archangels
|
jakby ktoś był zainteresowany to mam do odspredania jeden bilet, za 45 zł. Czasu niedużo, ale transakcji można dokonac przed koncertem, ewentualnie jeśli z Poznania ktoś jes
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6733/Juz-za-kilka-dni-Laibach-wystapi-w-Raciborzu
|
Poprawną odpowiedzią na pytanie konkursowe brzmi: Ukryty Wymiar wydany przez wytwórnię Morbid Noizz. Pojedynczą wejściówkę na jubileuszowy koncert w Poznaniu 29.10. otrzymu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7245/Wygraj-wejsciowke-na-jubileuszowy-koncert-Artrosis
|
Skąd jedziecie ;>
Jak ktoś z poznania to dawać znać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7501/Ozzy-Osbourne
|
Wstęp przypominał mi pozycję klasyczną. Aż wcisnąłem "to lubię". Spodziewałem się zwrotu akcji - choć niekoniecznie w końcówce ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7757/To-lubie
|
Jakiej śmierci? Pragniesz żyć wiecznie? Powinniśmy sami decydować o tym, kiedy umierać.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8013/I-gran-dolori-sono-muti
|