Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Luk

No no no :) nie spodziewałem sie po Tobie tej recki :) bardzo lubie i cenie sobie Myrkgrav. Udało im się uchwycić ten nieuchwytny, nordycki klimat, a zarazem sprawić, ale
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8778/Myrkgrav-Trollskau-Skromt-og-Kolabrennig
Witam.Bedzie to w zasadzie ogloszenie muzycznomatrymonialne:)Niedawno przyjechalem do Londynu i dobrze bylo by w koncu poznac tu kogos sluchajacego normalnej muzyki.Niestety kroluj
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9034/Polacy-w-Londynie
Jeszcze dodac Metallica i cepelia roku :/ Kreator ostatnio stylizuje sie na arch emeny. taki emerycko-partyzancki, bezmyślny extreme hejwi Morbid Engel są Too Extreme w legin
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9290/Metalowa-trasa-roku-z-Morbid-Angel-i-Kreator
Naturalnie jadę.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9546/Kraftwerk-na-Malta-Festival-Poznan-2013
Zespół Thrash metalowy Elizabeth ze Skarzyska-Kamiennej szuka perkusisty z poważnym podejściem, chęcią do gry i sprzętem (wiek nie gra roli). Mamy na koncie epke wydaną pod
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9802/Swietokrzyskie-Perkusista-do-zespolu-Elizabeth-Thrash-meta
Sprzedam ślubną suknię w klimacie goth, suknia do obejrzenia jest w mojej galerii lub na Allegro. Zapraszam :) http://allegro.pl/suknia-slubna-goth-gothic-elf-zjawiskowa-i359
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10058/Sprzedam-suknie
Nie zapominajmy, że Hansen i spółka w międzyczasie zrobili jeszcze całkiem niezły Unisonic.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10314/Gamma-Ray-Empire-Of-The-Undead
Dla mnie jak zwykle za drogo, za daleko, za bardzo nie po drodze, w nieodpowiednim czasie i nie miałbym z kim, ale mam sentyment... oj mam. Byłem nawet kiedyś w Kemi przejazd
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10570/Sonata-Arctica-oraz-Freedom-Call-na-dwoch-koncertach-w-Polsc
Witam. Do sprzedania masa kultowych plakatów z lat 90tych i nie tylko z magazynów: Thrash'em All, Morbid Noizz, Metal Hammer, Metal Side, Vox Mortis i inne. http://www.ebay
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11594/Plakaty-na-opych-death-black-thrash-metal-i-inne
Stare patenty, podobne brzmienie znane z WS. Bez zaskoczenia i bez efektu wow.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11850/Jack-White-Taking-Me-Back
Bardzo dobry tekst. Choć nie przepadam za patetycznością w tekstach... Ty masz taki styl i ok (: Jedno zastrzeżenie. Błąd stylistyczny: "Jesteś bluszczem, Który całeg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/75/Zauroczenie
Dużo łatwiej jest pisać pesymistyczne, pełne bólu wiersze. Czytając to co napisalaś, faktycznie, uśmiech sam się ciśnie na usta :) Bardzo mi się podoba.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/331/Biedronka
na pewno wszyscy (lub prawie wszyscy) słuchali Mocnych Nocnych w Bisie. fajnie było.... ja słuchalem krotko. grzesiek połatyński zafascynowal mnie tą muzyką. słucham własn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/843/Mam-do-was-pytanie
ciekawi mnie jak bedzie wygladala ta impreza czyli kto bedzie gral ? 8O
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1099/sylwester-u-Bazyla
nie wierze że Tarja odchodzi z Nightwish:x!! to po prostu kit!! ona ma tak wspaniały głos, a nowa wokalistka tylko zniszczy im karierę!! :( :x
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1867/Nowosci-od-Nightwish
mam propozycję zabawy w coś w stylu Underworld: połączenie ASG i LARP-A (wtajemniczeni w te sztuki wiedzą o co chodzi), a więc bierzemy oręż (pistolety, karabiny, broń bia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2123/ASG-LARP
tu nie będzie zaskoczenia ;) dużo dM, jako przerywniki klasyki 80s (zamowienia można odpowiednio wcześniej składać do mnie) będzie też secik electro ale to po 2:00 zap
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2635/Route-66-vol-14-dM-amp-80s-party-Poznan-BUNUBA
Kolejny bo już drugi Sylwester z Depeche Mode w Poznaniu, polecam bo byłem w zeszłym roku. Ciekawe jacy teraz goście do nas zawitają. Stronka imprezy http://www.dmpoznan.t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2891/Sylwestrowa-Noc-z-Depeche-Mode
A dla mnie płyta "Sleep of the Angels" jest najciekawsza. Może dlatego, że to była 1-sza ich płyta, którą usłyszałem, ale raczej dlatego, że przypominała mi arcydzieło
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3147/Rotting-Christ-Khronos
Witajcie! Serdecznie zapraszam do zapoznania sie z 5 naszymi utworami (raczej tradyjny heavy) udostepnionymi na [url=http://www.myspace.com/ndspr]naszym profilu na MySpace[/url].
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3403/InDespair-zapraszam-do-odsluchania-EP-ki
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło