ASG / LARP Wysłany: 2007-06-30 16:08
mam propozycję zabawy w coś w stylu Underworld: połączenie ASG i LARP-A (wtajemniczeni w te sztuki wiedzą o co chodzi), a więc bierzemy oręż (pistolety, karabiny, broń białą-tu uwaga: jakąś logiczną, żeby krzywdy nie zrobić), placem boju byłaby CYTADELA, najlepiej nocą dla klimatu, dzielimy się na drużyny (tu dwie moje opcje: wilkołaki/wampiry lub walka między klanami wampirzej nacji) co Wy na taki pomysł ?
In Nomine Noctis
Wysłany: 2007-06-30 16:48
larpowcy bawią się głównie kijami, najczęściej z otuliną , nie chodzi mi o bractwa z faktyczną bronią białą. co do zakazu. tego nie wiedziałem, a nie dalej jak dziś widziałem grupkę bawiącą się w to na Cytadeli.
In Nomine Noctis
Wysłany: 2007-07-07 09:47
Przecierz na Cytadeli co pol roku jest wielki turniej larpa!! pomysł Vipera jes naprawde niezly ale probonuje na miejscowke ktorys z opuszczonych fortow poniemieckich np. Fort IX albo Fort chemiczna........
Chodze po niech od kilku lat i stwierdzam, iz wcale niebezpieczne to nie jest jak sie je juz zna
Salve Frater !
Wysłany: 2007-07-09 20:31
Ej ludzie nie zostawiajcie tak tego tematu......
Salve Frater !
Wysłany: 2007-07-09 20:58
Viper rewelacjny pomysł te kije larpowe to najczesciej miecze z otuliny -stare dobre czasy przywalić komuś po nerach by sie zwijał jak akordeon :twisted: co do asg mało jest ludzi którzy wiedza jak sie z tym zachowywać ale jak potrzebujecie snajpera to ja sie pisze albo berserkera idącego na żywioł
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Wysłany: 2007-07-10 08:32
Spoko. ja chce zwolac jakis team Asg/LARP tak jak mowil Viper . badz co badz jestesmy z poznania wiec mozna by cos skombinowac no nie?? jakby ktos chcial sie obkupic w sprzet tp poecam sklep www.goods.pl
Salve Frater !
Wysłany: 2007-07-11 23:19
Jestem za!
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2007-07-12 08:55
chetnych prosze o kontakt (696607875)
ale jak juz cos bedzie kombinowane to od wrzesnia
Salve Frater !