Gdzies mi to umknęło, musze koniecznie obadac :) jak posłucham to wyrażę opinię :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5954/Animals-As-Leaders-Animals-As-Leaders
|
Sam właśnie myślałem o kupieniu takich soczewek i chyba się skuszę. Ale myślę nad sharinganem, czarnymi, czerwonymi lub białymi. :D
Ale naprawdę to chciałbym mieć BLA
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6722/Kolorowe-soczewki-kontaktowe
|
Mi też podoba się okrelenie "lokalni katolicy" i jestem przeciw tym , co są przeciw i jestem za .
O Matko Noc! jak mawiają w miłej memu sercu powieści,co to by się działo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6978/Wspolnoty-religijne-przeciw-Devilstone-Festiwal-na-Litwie
|
Ciężko powiedzieć coś odkrywczego o tej płycie jak i o samym zespole;). Tak czy inaczej, to chyba moja ulubiona ich płyta. Recenzja ok, dobre wrażenie psuje tylko ten błąd
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7234/Led-Zeppelin-II
|
W dobie masowego grafomaństwa, jesteśmy zalewani strumieniem opasłych tomiszczy o wątpliwej treści i zagubionej jakości. Zwłaszcza jeśli chodzi o literaturę grozy.... pomi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7490/F-Paul-Wilson
|
Zapraszamy wszystkich chetnych na ognicho prawie juz wiosenne nad poznanskim STrzeszynkiem od godz. mniej wiecej 16.45-17.00 pod lasem.
Szczegóły w kalendarium albo na fejsbuk
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7746/Strasznie-Mroczne-Zimowe-Ognisko-vol-18
|
Naprawdę nie rozumiem co w tym teledysku "niecenzuralnego"...ot i kolejny oklepany obraz samodestrukcji człowieka,ale muzycznie git.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8002/Pierwszy-teledysk-Shining
|
Ave! Pilnie kupie bilet na Brutala! Pisac!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8258/Kupie-bilet-na-Brutal-Assault
|
Rzeczywiście - nie da się tego słuchać (czytać) za bardzo ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8514/Poznac-prawde
|
Witam. Jestem otwarty na współprace z zespołami metalowymi różnej maści - okładki, ilustracje, plakaty, obróbka zdjęc itp.
Grafika zajmuję się prawie od 6 lat.
Tutaj m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9026/Grafik-chetny-do-wspolpracy-z-zespolami
|
Koncert był świetny,kark bolał nie niemiłosiernie. Cannibale pokazali,że mimo upływu lat są jak zawsze w świetnej formie. Mam nadzieję,że jeszcze nie raz pojawię się na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9282/Cannibal-Corpse-Alibi-Wroclaw-29-06-2012
|
Romantyzm został zepchnięty na bok, tak jak już wyżej wspomniano, w dzisiejszych czasach, życie w taki sposób byłoby niekorzystne i niezbyt realne. Jednak mimo wszystko taki
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9538/Romantyzm
|
Warto posłuchać tej kapeli - jedna z najciekawszych w Polsce. Walczą o wypłynięcie na szersze wody i w pełni na to zasługują. Zachęcam - tu więcej o nich
[URL]http://d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9794/Bremenn-Flowers-Of-Fall
|
Szczerze mówiąc mam małą satysfakcję. Zespół poleciał na kase: hiphopolo, eurowizja, dzień dobry TVN. Gdyby im zaproponowano siano zagraliby nawet w radio maryja. W mainst
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10050/Percival-Schuttenbach-Czy-sprawa-Rownonocy-Donatana-zakonc
|
Prawidłowa odpowiedź to: "Gliniarze". Nagrody otrzymują: Elizabethbatory1984, Stanica85 oraz Mandorea. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10562/Wygraj-ksiazke-Blazeja-Przygodzkiego-Niech-strawi-cie-plom
|
KONCERT "freestage" #23
22 kwietnia 2017 (sobota)
godz. 19:30
Klub "Spiżarnia" (Legnica, ul. Piastowska 1)
Wystąpią:
SEXY SUICIDE
Old School Synthpop / Gothic It
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11586/22-04-Legnica-SEXY-SUICIDE-UNDERTHESKIN-CABARET-GREY
|
Chciałem zakomunikować kilka kolejnych zmian. Po pierwsze stare irytujące (niektórych? ;-) ) błedy jak wyświetlanie Australijskiej strefy czasowej czy dziwne zachowanie edyto
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/67/Zegnaj-Australio
|
Od dzis na swoja strone na DarkPlanet mozna sie dostac przez: nazwauzytkownika.darkplanet.pl np:
[url=http://angaria.darkplanet.pl]http://angaria.darkplanet.pl[/url]
[url=http:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/323/Male-a-cieszy
|
Wokalistka Arch Enemy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/579/Kobiece-wokale-Jakie-sa-wasze-ulubione-za-co-je-cenicie
|
w najbliższą sobotę zapraszamy na
ROUTE 66 vol.8
tradycyjnie głównie z muzyką Depeche Mode
(albumowe, koncerty starsze i najnowsze, teledyski na screenie)
plus wzbo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/835/ROUTE-66-DM-80s-amp-rock-party-11-list-Poznan
|