Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

Najbardziej trafne stwierdzenie o zawartości tej płyty przeczytałem w jednej recenzji z czasu gdy album się pojawił. Koleś pisał, że "thrash metalowy zespół wszedł na po
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3133/Testament-Demonic
Dokładny opis + zdjęcie pod linkiem poniżej: http://www.allegro.pl/item304580373__koszulka_sceptic_pathetic_being_.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3389/uzywana-koszulka-death-metalowego-SCEPTIC-quot-Pathetic-Bei
ciekawe dlaczego, cóż mi niedziela średnio pasuje :/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3645/Beyond-Sensory-Experience-Moljebka-Pvlse-i-K-Meizter-w-Zie
Ciężko i specyficznie grają skubańcy ;) Nie wiem, czy oni nagrywali całą płytę spuszczając sobie przy okazji krew, ale dłużej jak 10 minut, góra 15 minut nie wytrzymuje
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4157/Esoteric-The-Maniacal-Vale
Nisamowity koncert, nie wiem jak to było w innych miastach, ale przynajmniej miałam wrażenie, że muzycy są zadowoleni z wystepu. Szkoda, że tylko jeden bis. I nie było "Yest
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4413/Keith-Caputo-The-Sad-Eyes-Ladies
To jest problem etyczny, który cały czas nęka ludzkość. Z jednej strony to co mówisz jest racją, ale spójrzmy z drugiej. Jakie człowiek ma prawo do panowania nad cudzym ż
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4669/aborcja
Lubię. Ale tylko dobre graffiti. Chyba nikt kto lubi sztuke ogólnie rzecz ujmujac nie powinien mieć nic przeciwko dobrze zrobionemu ładnemu graffiti.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5181/Graffiti
Nooo.. to pijemy :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5437/IEM-Castle-Party-Poznan-Warm-Up-Party
Już w piątek kina rozpoczną emisję nowego filmu Agnieszki Holland - "Janosik". Przyjemnie, bo dawno na ekranach w Polsce nie gościł nowy film kostiumowy. Zdjęcia promujące
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5693/quot-Janosik-quot-Agnieszki-Holland
...
Witam Ciekawy tekst nieco poetycki i pełen silnych emocji. Czasami samotności zbliża nas do ciszy zamkniętej w sercu by poznać prawdziwy obraz tego, co jest naprawdę warte
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6461/
Będzie bal!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6717/Napalm-Death-i-Vader-w-Koszalinie
Dobra płyta :) [quote:1d78503ce1="Harlequin"]urywa dupe przy samych jajach[/quote:1d78503ce1] To tak jakby dupa zaczynała się zaraz poniżej jaj ;p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6973/Black-Sabbath-Heaven-And-Hell
Horror! Matki oskarżają dzieci o czary Dwunastoletni Henri pokazuje ledwo zagojoną ranę na swoim brzuchu. – Ludzie oskarżyli mnie o uprawianie czarnej magii, a moja matka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7485/Dzieci-posadzone-o-czary
Oczywiście prawidłowa odpowiedź to: 29.12. - Katowice/Arkady. Wejściówki na koncert zgarnęli: Extraoddinary i odietamos. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7741/Wygraj-bilet-na-warszawski-koncert-Blindead
sorki, ale nie wiedziałam do jakiego działu dać ten temat X333 jest tu może ktoś indentyfikujący się z kulturą cyber goth? :3 bardzo interesuje mnie ta subkultura, ludz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7997/cyber-goth
Świetna płyta, choc od samego początku uważąłem i nadal uważam, że to "At the heart of winter" jest tym niedoścignionym dziełem Immortal :))
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8509/Immortal-Sons-Of-Northern-Darkness
wg mnie trójka Vital Remains to magnum opus mośliwości tej kapeli, ani wcześniej ani później ich muzyka nie robiła na mnie takiego wrażenia jak Forever Underground. Wiem ż
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8765/Vital-Remains-Forever-Underground
Już jakiś czas temu dzięki Twojej recenzji natknąłem się na tą płytę, za co stokrotne dzięki :). Dość rzadko zdarza się słyszeć tak dojrzały muzycznie, wymagający
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9021/Blut-Aus-Nord-Metamorphosis-Of-Realistic-Theories
Miło mi poinformować, iż powracają moje autorskie audycje gotyckie. Pochowaliśmy niestety Megastację ale życie (również pozagrobowe) płynie dalej. Tak więc tym razem spo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9277/Powrot-Dark-Night-audycja-urodzinowa
Jak zapatrujecie się na zagadnienie spiskowej teorii dziejów? Czy burdel w otaczającym nas świecie to efekt nieudolnych rządów ograniczonych matołów czy doskonale zaplan
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9533/Teorie-spiskowe-UFO-makroekonomia-polityka
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło