Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Sztuki walki. Strona: 3

Wysłany: 2009-03-01 19:53

Bruce LEE to legenda takiego drugiego juz nie bedzie byl jedyny w swoim rodzaju .Poruszal sie z niebywala finezja i gracja .Szybkosc z jaka zadawal ciosy i robil uniki byla niebywala szkoda ze krol odszedl .Teraz w tv kroluje MMA -mixed martial arts(mieszane sztuki walki).Brazylijskie jiu-jitsu techniki judo i zapasow oraz uderzen lokciami i kolanami zaczerpnietych z tajskiej sztuki walki muy thay.robi wrazenie i uwielbiam to ogladac :lol:

Wysłany: 2009-03-01 19:54

Bruce LEE to legenda takiego drugiego juz nie bedzie byl jedyny w swoim rodzaju .Poruszal sie z niebywala finezja i gracja .Szybkosc z jaka zadawal ciosy i robil uniki byla niebywala szkoda ze krol odszedl .Teraz w tv kroluje MMA -mixed martial arts(mieszane sztuki walki).Brazylijskie jiu-jitsu techniki judo i zapasow oraz uderzen lokciami i kolanami zaczerpnietych z tajskiej sztuki walki muy thay.robi wrazenie i uwielbiam to ogladac :lol:

Wysłany: 2009-03-01 21:22

Jak to nie będzie już jest .... :D a ja to co sepuku tanka ciach.... :D :D :D kurde mówię wam ,jak ja wymiatam tym no...kurna zapomniałem.....heheheheh....^_^

[img:7a81656aa1]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:7a81656aa1]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2012-02-06 16:19

Ja ćwiczę od paru miesięcy krav mage .
Mogę polecić ten system samoobrony ,który uczy zachowań w sytuacjach różnego rodzaju sytuacji zarażających zdrowiu i życiu .

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło