Slavland - Tarcza Swaroga Wysłany: 2012-02-22 08:24
Wujeszku Wujeszku, obczaj sobie w takim bądź razie Thy Worshiper :)
.
Wysłany: 2012-02-22 08:55
Popieram :D
Czasami warto uciec od zycia...
Wysłany: 2012-02-22 12:40
Nie tylko na tej płycie Slavland nie brak klimatu, wszystkie są powiedzmy szczerze na tym samym równie dobrym poziomie, mnie osobiście najbardziej do gustu przypadł album "Gęstwiny Dróg Zapomnienia", chodź i wspominany tu Thy Worshiper nie jest gorszy, a nawet powiedziałbym lepszy
Wysłany: 2012-02-22 19:39
Thy Worshiper kojarzę z trzech kawałków, które były kiedyś na składance Morbid Noizz. Naprawdę zajebiste, zawsze mi się podobały. Ale nic więcej nie znam, nie natknąłem się nigdy na płytę ani kasetę.
Wysłany: 2012-02-22 19:53
Signum jest chyba najłatwiej znaleźć
Wysłany: 2012-02-22 19:59
[quote:b288f4fb3f="WUJAS"]Thy Worshiper kojarzę z trzech kawałków, które były kiedyś na składance Morbid Noizz. Naprawdę zajebiste, zawsze mi się podobały. Ale nic więcej nie znam, nie natknąłem się nigdy na płytę ani kasetę.[/quote:b288f4fb3f]
"Popiół" wyszedł do tej pory tylko na MC, generalnie nie tak łatwo to dorwać (nota bene chyab właśnie Morbid Noizz to wydawał). "Signum" wyszło na kompakcie
.
Wysłany: 2012-02-22 20:43
Na MC wyszły również dema Winter Dream oraz Tym z krainy cieni, na CD demo Opowieść Jednej Nocy w tamtym roku i aktualnie czekamy na komplety album Wschód. Do tego jest jeszcze teledysk do utwóru Kresy. Ja miałem szczęście zhakować niezatytuowane ani nigdzie nie wydane demo Thy Worshiper :)
Wysłany: 2012-02-23 08:07
[quote:64d6db4953="Vammp"]Na MC wyszły również dema Winter Dream oraz Tym z krainy cieni, na CD demo Opowieść Jednej Nocy w tamtym roku i aktualnie czekamy na komplety album Wschód. Do tego jest jeszcze teledysk do utwóru Kresy. Ja miałem szczęście zhakować niezatytuowane ani nigdzie nie wydane demo Thy Worshiper :)[/quote:64d6db4953]
Tez dorwałem to niepublikowane demo ,ale szczerze przyznam, że akurat ten materiał podszedł mi najmniej.
.
Wysłany: 2012-02-23 08:17
Pytałem co z tym demem, ale takie wyszło bo tylko cześć zespołu sie zaangażowała w jego stworzenie