Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

ThermiT - Demo'n'Beer. Strona: last

Artykuł: ThermiT - Demo'n'Beer

Wysłany: 2012-01-27 02:12

Ja tam nie oceniam płyty po okładce akurat jutro wybieram się na koncert gdzie zagra ThermiT jestem ciekaw ich występu chociaż bardziej interesuje mnie zespół Clairvoyant.

ThermiT - Demo'n'Beer Wysłany: 2012-01-27 08:30

[quote:5b7dd7c787="ankh111"]..Nie obraźcie się moi drodzy wielbiciele ciężkiego brzmienia, ale jak widzę ikonografię, stylistykę wizerunkową większości kapel metalowych to nie wiem czy śmiać się czy płakać...[/quote:5b7dd7c787]

Tylko co wizerunek ma do muzyki ? Kind Diamond tez ryja malowałe, a Mercyful Fate rozpierdalał i rozpierdala po dziś dzien w drobny mak :D

.

Wysłany: 2012-01-27 15:50 Zmieniony: 2012-01-27 15:53

Siema! Aż się musiałem zarejestrować żeby odpowiedzieć. Mam przyjemność być jednym z ThermiTów i nie omieszkam odpowiedzieć na jeden zarzut. :D

Również zaliczamy się do ludzi którzy śmieją się z mrocznych, szatańskich metali (tak, to prawda).

Okładka miała być właśnie śmieszna, a nie straszna. Tak jak Iron mają Eddiego tak my mamy tego szatana :D On moim zdaniem nie jest ani mroczny, ani straszny tylko bardziej komiczny, bajkowy. Coś a'la Pick of Destiny jak ktoś kiedyś stwierdził.
Trzeba się przypatrzeć i się to zauważy! :)

pozdrawiam ]:->

ps.
na tej miniaturce wygląda naprawdę dziwnie, lepiej rzucić okiem na myspace:

www.myspace.com/ThermiTpoland

Wysłany: 2012-01-27 16:15 Zmieniony: 2012-01-27 16:16

Cieszę się że wytłumaczyłem :D

a tak zdjęcia będą się prezentować na okładce:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150608705476412&set=pu.310268806411&type=1

pozdro

Wysłany: 2012-01-27 16:23

Dla mnie pewien brak oryginalności brzmienia jest zaletą nie wadą (tak długo jak zamyka się w akceptowalnych dla mnie ramach). A Thermity robią to dokładnie tak jak należy.

Napierdalać
\m/

Wysłany: 2012-01-27 18:14

Dla mnie liczy się muzyka,wszak o nią tu chodzi. Co do okładki to mogą na niej być nawet Teletubisie co nie zmieni faktu,że np muzyka sama w sobie jest wręcz genialna. Chętnie wybiorę się na koncert gdy zespół tylko się pojawi w mych okolicach.

Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!

Wysłany: 2012-01-28 00:39

A ja właśnie świeżo wróciłem z koncertu i jestem jak najbardziej zadowolony :-) Chłopaki z ThermiT dali rade

! Wysłany: 2012-02-09 09:48

po przesłuchaniu całej płyty - świetna ! jak dla mnie kawał dobrej roboty! a co do okładki rzecz gustu zresztą skoro nie osądza się książki po okładce to płyty też nie :P ja tam do okładki nic nie mam :)

"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło