Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Wiadomo już kto pojawi się na Castle Party 2007. Strona: 2

Artykuł: Wiadomo już kto pojawi się na Castle Party 2007

Wysłany: 2006-11-17 13:40

Ten Bolków 30 km od południowej granicy, 25 km na wschód od Jeleniej Góry.. Swoją drogą też bym się znowu wybrał, pierwszy i ostatni raz byłem 7 lat temu

Wysłany: 2006-11-17 13:45

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ja 2 razy przejezdzalam "caly kraj w poprzek" z Mazur, do tego sama polowe drogi i jakos zawsze dawalam w tym 40stopniowym upale rade :twisted:
Wyjezdzalam o 7 rano i jakos wieczorem sie było, hehe, akurat zeby zdazyc na 21 na pierwsze befor-befor-party 8) No ale ja juz tyle sie w zyciu najezdzilam pociagami, ze nic mnie nie wzruszy :twisted: Nawet pożary stacji tranformatorowych :wink: Gorzej jest natomiast ze znalezieniem noclegów w Bolkowie - bo nie mam ochoty kulać się pod namiotem, zwlaszcza w takich upałach - to nei Woodstock w koncu :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-11-17 20:05

Foxy (Bicz)
Foxy
Włocławek

[quote:45bc37fbdc="minawi"]Ja bym chciała Icon Of Coil 8)[/quote:45bc37fbdc]

no ba... tylko, że oni już nie grają od dłuższego czasu...
Ale może coś z innych projektów Andy'ego LaPlegua - Combichrist albo PANZER AG.

W sumie Combichrista pewnie w marcu obejrzę ... ale Panzer AG mrrrrrr.... wiele bym dała za ich koncert na CP.

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.

Wysłany: 2006-11-17 20:24

[quote:a01952dabe]Gorzej jest natomiast ze znalezieniem noclegów w Bolkowie[/quote:a01952dabe]
Nie opowiadaj bajek prosze ja Cie pieknie :wink: nie wiem jak bylo na cp2006 ale w 2004 i 2005 ze znalezieniem noclegu nie bylo absolutnie zadnego problemu, rok temu cala droge na nasza kwatere zaczepiali nas tubylcy i proponowali pokoje, poza tym zadnym problemem nie jest zamowic sobie kwaterke na ok miesiac przed festem :wink:
w przyszlym roku moze byc wiekszy problem bo sklad wyglada duzo lepiej niz w ostatnich latach, ale jak znam zycie to sklad sie jeszcze zmieni i pewnie DOD albo SC nie zobaczymy :wink:

-----------------
Agnostic Front-Pedophile

united we stand divided we fall

Wysłany: 2006-11-18 10:19

Nawet tak nie mow.......
Ale nawet jak cos odpadnie, to i tak będzie dla czego (kogo) pojechać...
chociaz też sądzę, ze jak się chce, to i kwaterę bez większych problemów sie znajdzie, chociaż ja sama to tradycyjnie pod namiot...

Narea -> razem powinynśmy jechać! W końcu jesteś moja narzeczoną, a do tego czasu może nawet po ślubie będziemy.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-23 22:10

Na to CP są jakies bilety...?..

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-24 06:51

No wiedzilam ze jakies są ale nie wiedzilam dokladnie ile .. 150 to dla mnie troche sporo :? ale mysle ze i tak sie pojawie ...

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-25 08:27

"niepowołanych gości" czyli dokładniej kogo? :?

Wysłany: 2006-11-25 12:53

Alphar ma rację, na zwyzajne koncerty przychodzi różne towarzystwo, niektórzy tylko się napić, "zabawić", inni, ponieważ mają ochotę na imprezę, ale nie muszą czuć klimatu. Wysokie ceny biletów sprawiają, że dokonuje się naturalna selekcje, płacą tylko Ci, którym naprawdę zależy, czyli osoby, które dobrze czują się w tym klimacie, chcą usłyszeć konkretne zespoły, jadą z pewnym nasawieniem i potem dobrze sie bawią, tworzą odpowiedni nastrój... Dzięki temu CP jest naprawdę wyjątkowe, muzyka, ludzie... wszędie przebija się klimat gotycki, a wszysctkich łączy ten sam cel, upodobania, nastawienie.

Mam nadzieję, że za "nieodpowiednie towarzystwo" nie zostały uznane osoby młode, które nie mają skąd wziąć funduszy, ale fakt, że jest to poważna impreza i ludzie tak tez do niej podchodzą, decydując się na nią. Bez względu na wiek.

Wierzę, że cp 2007 będzie kolejnym sukcesem i patrząc po zestawie, który ma planowo zagrać i znając atmosferę festiwalu, jestem pełna entuzjazmu.

Pozdrawiam.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-25 13:00

przecież 150zł za cały festiwal to nie dużo...nie przesadzajcie. a jeśli jednak większość tak uważa,to zgadzam się z Alphar, przyjadą tylko ci, którzy naprawdę chcą,a nie gromada ludzi "od tak"...i tak jest nas dużo ;P więc po co jakieś niewypały...

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-11-25 13:24

[quote:22049a344c="Karola"]"niepowołanych gości" czyli dokładniej kogo? :?[/quote:22049a344c]
czyli naj*** spoconych metali :evil:

---------------
Deftones-Cherry Waves

united we stand divided we fall

Wysłany: 2006-11-25 13:32

ehhh... ja tam oprócz gotyku, to blacku głównie słucham, więc bez takich obraz ;P

Wysłany: 2006-11-25 14:28

150ł to jest dużo za festiwal. Dla osoby niezainteresiwanej. A dla osoby z klimatu, która zdaje lubi takie imprezy, zespoły - cena jest niska. Ocywiście pod warunkiem, żę się ma te pieniądze...

Komentarz o "naj*** metalach" chyba odnosił się tylko do niektórych przedstawicieli subkulltury, ktorym zależy tylko na schlaniu się, a potem rozbijają się i przeszkadzają innym...

Wysłany: 2006-11-25 15:28

w każdej subkulturze znajdą się ludzie, którym zależy tylko na chlaniu...
...a cena,jak już zostało powiedziane, jest właśnie taka, by odstraszyć tych, co w sumie z festiwalem mają g*wno wspólnego...

Wysłany: 2006-11-25 15:52

ja bardzo chce pojechać na ten festiwal i zalezy mi.. ale nie wiem czy zdobęde kase.. :? Ale mysle ze jak się przyłoze to napewno :wink:

Wysłany: 2006-11-25 16:03

Jak trzeba się postarać o to, na czym nam zależy, tym większa jest potem satysfakcja, jak się cel osiągnie. Już się nie mogę doczekać cp? Jeszcze wspomnienia z ostatniego są żywe i już się tęskni za nowymi, których jeszcze nie ma...

Wysłany: 2006-11-25 16:08

Ja jeszce nigdy nie bylam na Cp i nie zabardzo wiem wlasnie jak tam jest, ani jak to dokladnie wygląda, nie wiem tez jak tam dojechac.. ale jeszce jest troche czasu wiec sie jakos dowiem :]..
No i nie wiem czy bede miala z kim jechac, jak nikt ze mną nie zechce pojechac no to nici :?

Wysłany: 2006-11-25 16:39

ale jest dopiero koniec listopada, więc 150 zł do lipca spokojnie się uzbiera... przecież to naprawdę nie jest jakaś ogromna suma, nie przesadzajcie...w pół roku nie uzbieracie tylu? przesada

Wysłany: 2006-11-25 17:09

jasne ale znajac mnie jak będe miala wczesniej pięniądze to zdaze je wydac .. więc i tak bym musiala zaczac bierac na poczatku lipca... :]

Wysłany: 2006-11-25 17:14 Zmieniony: 2006-11-25 20:56

[color=violet:1778b753eb]Przypominam, że tamat nie dotyczy Waszej kondycji finansowej...[/color:1778b753eb]

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło