Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

I jak tu wierzyć klerowi?. Strona: 2

Wysłany: 2011-05-19 23:06

[quote:250b7c0228="DonVitteo"] Natanek świadectwem, że szajbusów Ci u nas dostatek. Ma to swoje zalety. Nieświadomie dostarcza powodu do śmiechu. [/quote:250b7c0228]

A że kościół sie szanownego księdza wypiera rękami i nogami, to jeszcze troszke a powstanie nowa schizma a'la Rydzyk.

Kto raz odwrócił się od jutrzenki i zacznął kroczyć ku nocy... Nie odwróci się już nigdy do słonecznych promieni.! Alucard

Wysłany: 2011-05-20 22:28 Zmieniony: 2011-05-20 22:37

Nie wiem czym tu się ekscytować. Prawdę mówiąc już mi się przejadł ten xiężunio.
Prosty, inpertynencki, dosadny człowiek, który wszystko w tym wiarę postrzega dosłownie. Chrystus król - znaczy trza dać mu koronę i posadzić na tronie. Diabeł - niczym za Rzeczplitej szlacheckiej - dziad z rogami i kopytami. A co do innych ludzi - "kto nie z nami, ten nasz najgorszy wróg", parafrazując mistrza.

A tu mały komentarz na jego temat:

Choć trzeba przyznać, że facet ma charyzmę :). Tak jak on wywalić do audytorium : "przyszedłem tu do was, zaczerpnąć energię od prostego ludu". :))

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Wysłany: 2011-05-23 16:28 Zmieniony: 2011-05-23 16:29

Znalazłem a propos tematu ciekawy link, gość naprawdę świetną muzykę zrobił, na wokalu ks. Szatanek, yy-tfu! tfu! - Natanek.

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Wysłany: 2011-05-24 18:23

Nie wierzcie klerowi, za to wierzcie obrzezanym idolom z telewizji, którzy uczą was tak łatwo...

Forever Begins.

Wysłany: 2011-05-25 11:35

[quote:b1836fd302="DonVitteo"]
Genialnie to brzmi xd[/quote:b1836fd302]
Faktycznie nielźle

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło