Wysłany: 2010-07-18 21:06
Ja oczywiście nie mam co do tego żadnych dowodów ale chyba nikt ich nie ma i wszystkie tezy z tym związane oparte są na domysłach i poszlakach. Wszystko o czym piszę usłyszałem w filmach lub przeczytałem w necie a jest tego sporo i będzie coraz więcej. Myślę, że autorzy tych publikacji czy filmów nie zwariowali i nie dopadły ich zbiorowe urojenia, po porostu coś jest na rzeczy.
Same ataki na WTC prawdopodobnie niewiele mają wspólnego ze światem arabskim, ale potrzebny był wróg "wolnego narodu amerykańskiego" dlatego wybrano kozła ofiarnego a każdy przeciez uwierzy że to terroryści za tym stoją. Dla wielu wszystko to nie jest jednak tak oczywiste i postanowili podzielić się swoimi spostrzeżeniami ze światem, znamienne, że w wielu przypadkach są to Amerykanie których tamten totalitaryzm nie zdążył jeszcze ogłupić.
I am me, and that's what I will be...........
Wysłany: 2010-09-21 14:24 Zmieniony: 2010-09-21 14:32
Polecam wspaniały film (moim zdaniem jak do tej pory najlepszy) na temat teorii spiskowej:
"Wolność, Prawda, Stal"
Wysłany: 2010-09-22 18:24
Udało mi się przebrnąć przez film. Ciekawa kompilacja. Jest tu tyle wątków, że trudno wybrać sobie któryś konkretny do skomentowania. Zawsze kiedy oglądam coś w tym stylu, już na początku zastanawiam się jak się skończy. I fajnie się skończył, w gruncie rzeczy optymistycznie. Osobiście zrezygnowałbym z ostatniego zdania o znajdowaniu drogi i zakończył na przedostatnim.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła