Wysłany: 2006-09-19 09:58
Mnie się skolei czepiał jakiś koleś o jakąś laske z dark planet. Napisał do mnie na gg. Nie wiem skad miał mój numer i w ogóle ale koleś do mnie z pyskiem że ja coś tam...no sorry ale nie podoba mi się to. Ktoś tu się lubi bawić w intrygi i to nie jest dobre.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-09-19 11:28
KOCHANI :!: :!: :!:
JA nic nie wiem! Do mnie się niestety nikt nie rzuca :evil: A tak byłoby ciekawiej 8) Do mnie to ewentualnie jakieś buraki z fotki.pl się odzywają :/ A z darkplanet to jedynie w spawach "pomoż, jak się wrzuca artyku?" ....
Dlatego ja nie zauważyłam dotychczas, Sepulturko, ażeby ktoś tu był przeciwsko Tobie... Choc sądząc po ostatnich twoich postach, musi być coś nie tak...
Kostuszku, jaki koleś coś do ciebie mial??? Wskaż mi go - już ubieram glany!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-19 11:37
Ten koleś nie jest z DP tylko spoza ale ktoś kto jest na DP jest jego czułym punktem.
Wysłany: 2006-09-19 12:08
hmmm..ciekawe..ale takie cos robi sie juz nagminne co? mi samej nikt jeszcze "obcy" nie najezdzal..moze dlatego, ze moj numer gg nie jest nigdzie zamieszczony, tylko zainteresowani go maja. no i wg mnie jest to najlepsze. ale czemu akurat ty Kostuszku? jestem ciekawa kto jest tym czulym punktem
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2006-09-19 12:39
No też jestem ciekawa tego "czułego punktu" <lol>
Moja wspaniała intuicja mówi mi, że to na pewno nie ja :D
...
Wysłany: 2006-09-19 14:27
nie badz taak pewna kochanko hehe jeszcze sie okaze ze to Ty 8)
a tak pozatym to jeszcze niezdazylo mi sie aby mi ktos najezdzal na gadulcu choc mam numer p[odany na kilku stronach
Wysłany: 2006-09-19 18:15
Ja moje gje tez usunęłam jakiś dwa tygodnie temu...
Pisali do mnie ludzie, którzy sie dowiedzieli, że coś tam lubię i czy bym nie chciała na jakąś stronke zajrzec bo fajna...
Albo "czy poklikasz?... Jagi nie lubią takich ludzi...
No.
Co innego jak się ludzia zna z widzenia i patrzenia na monitor :)
Wysłany: 2006-09-19 19:32
[quote:8f3af02883="noone81"]chore propozycje matrymonialne od debili, co się nawet podpisać nie odważą.[/quote:8f3af02883]
mam ten sam problem... ja nie rozumiem skad sie takie cioły biorą...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-09-19 20:06
U mnie te "cioły" biorą się jedynie z fotki. Nie wyobrażam sobie żeby jakiś burak zarejestrował sie na darkplanet i zagadywał do mnie. ZReszta, niestety do mnie czesciej sie odzywają laski na gadu z DP aniżeli faceci... Choc też zawsze miło, że ktoś zagada i prowadzi konstruktywną gadkę :) Ja tam mojego gg nie usunę :P Uwielbiam je upubliczniać - takie już moje zboczenie :twisted: :twisted: :twisted: Z burakami po prostu nie gadam, albo jesli ktos nie ma nic wpisane w katalogu to sie nie odzywam. I tyle. Ale w koncu przeciez po to jest opcja ukrywania numeru, żeby z niej korzystać, więc chyba nie ma problemu, nie?
Wysłany: 2006-09-20 12:53
Ja tam nie mam z tym problemu no ale cóż, tak to juz bywa, że jak się ma urode to i adorotorów :twisted: (bez obrazy) :)
Wysłany: 2006-09-20 20:26
[quote:a42bab1a65="KostucH"]Ja tam nie mam z tym problemu no ale cóż, tak to juz bywa, że jak się ma urode to i adorotorów :twisted: (bez obrazy) :)[/quote:a42bab1a65]
Amen Bracie
Wysłany: 2006-09-20 21:38
[quote:0334cebb13="astarot"]Amen Bracie[/quote:0334cebb13]
Amen.
Wysłany: 2006-09-21 12:06
kurde jak to tak dziala to ja bym sie nei mogl opedzic od tych adoratorek bo by mnie zalaly ze wszytskich stron 8) hehe :P a tak nie jest
Wysłany: 2006-09-21 13:42
hehe
powiem tak jedna sie odzywala ale za piekna to to nie byla :P
Wsumie uwazam ze uroda nie jest najwazniejsza ale tez musi byc hehe :twisted: :twisted: 8) :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-09-21 13:53
dobrze że ja się odezwałam z fotki a nie z DP :twisted: bo by wyszło że o mnie mówisz :P
swoją drogą, do mnie naprawdę prawie nikt z DP pierwszy nie zagaduje :/ Chyba się mnie boją, bo w końcu musieliby gadać z administratorem [size=24:701ba2daad]:][/size:701ba2daad]
Wysłany: 2006-09-21 13:56
o przepraszam ja sie do Ciebie pierwsza odezwałam :twisted: i bynajmniej się nie obawiam Twojej rangi :wink:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-09-21 13:57
ja sie nie boje z Toba rozmawiac ma kochanko
uwazam ze nie ma czego sie bac. No moze jak cos sie zle zagada to zawsze mozesz zbanowac hehehe :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-09-21 21:11
Ja tam nie plotę żadnych intryg :P
Minawi, wiem cos na temat fotki, ale zdjęłam już stamtą numer gg więc tylko prywatne wiadomości zosttały :P lol później przynajmniej bywają fajnne wpisy na fotkowego bloga albo mamy na forum polewkę :) Choć zdarzają się i jakieś zboki, wtedy leci banik :mrgreen:
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2006-09-22 18:35
Do mnie przez DP zgłaszal sie jakiś koleś i miałam go wprowadzić w arkana gotyku (bardzo źle trafił), starałam się pomóc, ale jak gościu nie widział nic innego niz Nightwish i Within Temptation to dałam sobie siana. Odbywałoby sie to na zasadzie uczył kiep Marcina sam głupi jak świnia :D
:)
Wysłany: 2006-09-23 11:26
[quote:6ed7c407c4="noone81"]Najlepsi są Ci, co pytają czy wkońcu trafili do kręgu wampirów, i kto tu zaraża, bo oni są chętni :twisted: :twisted: :twisted:
Nikogo nie urażając, ale to zazwyczaj są dzieci po 16 lat, które nie odróżniają nawet krwi od ketchapu :P[/quote:6ed7c407c4]
Rzeczywiście śmieszne...tego nie mozna się nauczyć...