Wysłany: 2007-04-10 07:16
W swietle tego co piszecie:)...proponuje ogłosić Poznań stolicą zbereźników...Zbereźnikowem?
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-04-10 09:08
EV...cieszę sie, że Cie rozbawiłem, właśnie to miałem na celu hihihi:) jedna roześmiana twarz to już powód do dumy :twisted:
b.t.w. jak bedzie trzeba to się Ciebie zastąpi na zlocie w Zbereźnikowie chociażby moja skromną osobą
PZDR.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-04-10 11:41
Już widze zamiast szyldu na budynku targów poznańskich, zamiast "world trade center poznań" - "world trade center zbereźnikowo"....
Ale mimo wszystko zapraszam, bedzie fajnie jak to zawsze w poznaniu :D
http://www.lastfm.pl/user/Zwierzax
Wysłany: 2007-04-12 15:51
Aż mi się żal zrobiło, że będę w Zbereźnikowie dopiero w przyszłym tygodniu :twisted:
Może w końcu poznam Zwierzaxa i jego blond włosy, bo choć nie w celu matrymionialnym to chyba warto :D
Ja też myślałam, że lubię blondynów, ale to nie reguła. Bo przez ostatni niemal rok lubiłam blondynów farbowanych (lub też tlenionych, jak podejrzewają niektóre, heh), a teraz przerzuciłam się na ciemnych szatynów w porywach do bruneta :-P Wniosek: nie to co na głowie, ale to co w głowie. I drugi - to, co podobało mi się kiedyś, podoba mi się nadal :twisted: :twisted: :twisted:
A w ogóle - mój ideał to Klaus Kinski. Chyba nie muszę załączać zdjęcia :?: :twisted:
Wysłany: 2007-04-12 21:51
ehh naprawde zaczymam żałować ze na wakacje byłem ogolony na zero (miałem irokeza którego ściąłem...) a swego czasu miałem dłuższe włosy niż wiekszość dziewczyn :P
W ogóle to przychodzcie na Ogólnopolski Zlot Fanów RAMMSTEIN, MM i N.I.N. !!!! :twisted:
Wysłany: 2007-04-14 08:28
no imprezki są cool... ale czy kobiety? Jak sądzisz, dlaczego tylu zbereźników u nas? Bo rady sobie dać z kobitami nie dają XD
nie liczą się dni... tylko noce
Wysłany: 2007-04-15 19:53
Każda chce czego innego i w innym natężeniu :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-04-15 20:42
Noo niestety nie każdy z nas jest Holmesem zeby bez wskazówek sie tego domyślić...
Pozatym jakoś nikogo nie poznałem na sobotniej bazylowej imprezie... Nikogo nie było czy może aż tak słabo sie wyróżniacie co ??
Wysłany: 2007-04-15 21:28
no to młody coś słabo szukałes :P nas tam byla cała ekipa i to od 22 co najmniej :)
Wysłany: 2007-04-15 21:48
hmm szukać szukałem, ale jakoś was nie poznałem... a byłem od 23 do 5:30 gdzieś...
Ale to pewnie przez to ze przed wejściem do Bazyla 2x ten sam czarny kot mi przebiegł drogę (i choć zabobonny nie jestem na coś wine zwalić trzeba no nie ??) i sobie siedziałem i podziwiałem co ludzie wyprawiają na parkiecie...
Nawet sie dosiąść do nikogo nie było bo wszyscy siedzieli z kimś i widać ze gadali w najlepsze wiec nie było by sie mile widzianym...
I proszę tylko nie młody... Wiek nic nie wart jest tak naprawdę choć ludzie bardziej szanują starszych - znam z autopsji zazwyczaj oceniają mnie na 22-25 lat a jak sie dowiadują ile naprawdę mam to jakoś inaczej traktowany jestem...
Wysłany: 2007-04-16 00:09
Phi. Nie nażekajcie - przyjedźcie do Białegostoku. Gotha tu nie doświadczysz... i wtedy Wasze miasto wyda Wam się rajem.
Wysłany: 2007-04-16 00:27
Byłam rok temu i rzeczywiście, żadnego nie widziałam :P Ale nie szukałam :twisted:
Wysłany: 2007-04-16 06:34
W Opolu tez ciezko jakiegos znalesc...
dead girls never say no...
Wysłany: 2007-04-16 13:45
[quote:89613ed1ca="Gurth"]A czego chcecie?[/quote:89613ed1ca]
No jak to czego? Raczej kogo... Klausa Kinskiego :!: Nawet martwy daje radę :P 8O
Wysłany: 2007-04-16 15:21
i do gothowania wygłodzonej kobiecie... tudzież zaspakajania jej głodu 8O
Wysłany: 2007-04-17 06:10
[quote:fcc2773007="kontragekon"][quote:fcc2773007="Gurth"]A czego chcecie?[/quote:fcc2773007]
No jak to czego? Raczej kogo... Klausa Kinskiego :!: Nawet martwy daje radę :P 8O[/quote:fcc2773007]
Uhahaha Gekon bo zmienię o Tobie zdanie XD co to za odpowiedź????
nie liczą się dni... tylko noce
Wysłany: 2007-04-17 07:37
[quote:9e44165d14="Aalice"]Phi. Nie nażekajcie - przyjedźcie do Białegostoku. Gotha tu nie doświadczysz... i wtedy Wasze miasto wyda Wam się rajem.[/quote:9e44165d14]
Ale za to jest Kononowicz. Postać dużo bardziej barwna niż nie jeden Goth
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2007-04-17 13:38
Hahaha, że się tak wtrącę.
Osobiście wiele różnych różnistych epitetów mógłbym użyć w stosunku do gothów, ale na pewno nie to, ze są barwni :wink:
P.s. Gegonku, masz rację Kinski to król :twisted: nawet teraz 8)
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-04-17 18:31
Zecie - jak już w końcu popełnią to samobójstwo i zaczynają gnić tudzież pojawią im się plamy opadowe na ciele to wtedy i owszem są barwni :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-04-17 18:51
Tiaaa - nowy zapach firmy "Gothic Fragrances" - Cmentarnik Active...
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."