Zła praktyka Wysłany: 2006-09-15 10:32
Ja w kwestii formalnej złej praktyki rozsyłania sobie zdjeć po mailach. Jeżeli ktoś ma zdjecia z imprezy i sie ich nie wstydzi prosze wrzucac je na nasz ftp. Jezli to zbyt trude wystarczy wysłać mailem na info@darkplanet.pl umieszcze je w oficjalnej galerii i zamieszcze stosowne info. Polowa topicow z imprez to powtarzajace sie posty o zdjecia - gdzie tu sens? Po to jest galeria. Jezlie ktos nie chce sie dzielic zdjeciami ze wszystkimi to prosze sie dogadywac na privie.
A
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2006-09-15 10:38
Drogi Adminie, patrz pare postow wczesniej - hexe poprosila by wyslac je jej, ze wzgledu na to, ze dolaczy je do swoich i zamiesci wszystkie.ja swoje, jak widac wrzucilam tez na swoja galerie. z braku mozliwosci chyba utworzenia nowej, nie wiem, jest w miscelanous.
Wysłany: 2006-09-15 10:54
Kuba, tylko że jeśli fotki są w naszej galerii, to mają one mniejszy rozmiar, nie można ich powiekszyc, co za tym idzie - wolalabym też je otrzymac w normalnym rozmiarze, pelnym... Czy naprawde nie ma mozliwosci aby mozna bylo powiekszac zdjecia przy edytowaniu ich w galerii? Kiedys mozna bylo i to bylo lepsze rozwiazanie.
Czy ktos w koncu mi moze przeslac jakies foty z moją paskudną paszczą na minawi@o2.pl? Blagam.. Ja jak zwykle nic nie mam I poprosze naturalny rozmiar fotek :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-15 11:42
Ja raczej nie mialam przyjemnosci,wic na moich chyba nic nie ma...
Tez o tej wielkosci fotek chcialam napisac, ale stwierdzilam ze juz truc nie bede. Ja u dravena na jakiejs focie powinnam byc. chce!!!:D
Wysłany: 2006-09-15 14:32
Draven robił zdjęcia moim aparatem... troche cierpliwości... po weekendzie dostrcze zdjecia :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-09-16 06:05
[quote:2cc4b68a04="Hexe"]Draven robił zdjęcia moim aparatem... troche cierpliwości... po weekendzie dostrcze zdjecia :twisted:[/quote:2cc4b68a04]
powiedzialabym ze masz maila zwrotnego:/... ale raczej wolalabym podrzucic plytke, na pelna jakosc.
Wysłany: 2006-09-18 09:55
Ja tam sobie nie przypominam co by flesh we mnie błyskał ale może gdzieś tam na fotce sie znajde. Jeśli gdzieś tam na fotkach sie pokazuje to prosze o wysłanie na: m_5636@op.pl
Dziękuje.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-09-22 14:13
dawac znac kto chce zdjecia...
Noone jestes przynajmniej na 2 :twisted:
Wysłany: 2006-09-22 15:24
najlepiej zgłaszać sie na privie :twisted: bo ja sie potem nie łapie komu wysłałam a komu nie
Wysłany: 2006-09-25 19:12
oto zdjęcia:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&od_nr_str=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=646