Wysłany: 2006-09-09 15:26
Jesli dzis uda mi sie znalezc to pieprzone mieszkanie to bede chlala az miło :twisted: Moge wtedy wypic za was wszystkich! Poza tym trza oblac siedemsetke userow na liczniku! No i księcia wybrac! Trzymajcie za mnie kciuki zebym te chate dzis znalzla! :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-09 15:42
Minawi, gdzie szukasz i jakiej?na sobieskiego pare jest, ale to najcz8esciej pokoje przy kims. Najczesciej jakiejs starszej pani:)...
ja bede max godz... sumienie wrzeszczy nauka. najchetniej wsiadlabym w pkp i jezdzila z 24 gdzny...wtdy bym sie tego naumiala
Wysłany: 2006-09-09 17:50
szukam 1-osobowego do 400zl/mc z netem i w mieszkaniu studenckim - zadne babcinki i rodzinki nie wchodza w gre;/ wlasnie bylam obejrzec pokoj na przyjazni i jakis kolo mi go zmiotl sprzed nosa masakra, chyba na dworcu bede mieszkac
i mi sie humor zj**ał i ch** k**wa mac do dupy z tym wszystkim - jak ja mam sie niby bawic dobrze na imprezie :cry:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-09 18:13
elmo szuka tez, moze przygarnie?
ja wlasnie wychodze... z notatkami... moz zawedruje do winchestera?
Wysłany: 2006-09-09 23:09
i wrocilam... ni zjedli mnie
Wysłany: 2006-09-09 23:23
[quote:acfac3ca68="minawi"]szukam 1-osobowego do 400zl/mc z netem i w mieszkaniu studenckim - zadne babcinki i rodzinki nie wchodza w gre;/ wlasnie bylam obejrzec pokoj na przyjazni i jakis kolo mi go zmiotl sprzed nosa masakra, chyba na dworcu bede mieszkac
i mi sie humor zj**ał i ch** k**wa mac do dupy z tym wszystkim - jak ja mam sie niby bawic dobrze na imprezie :cry:[/quote:acfac3ca68]
Witaj!
Ja z moją znajomą będziemy (raczej) na Grunwaldzie mieszkały, więc jeśli jakoś to może Cię wesprzeć to sie odezwij.
:wink: Pozdr.
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2006-09-10 11:10
no i po zlocie...
zdjęcia będą za tydzień bo wyjeżdżam... chyba że uda mi isę je jakoś dodać w tygodniu...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-09-10 11:42
ja mam zdjec sztuk 6.Byłoby wiecej ale jedno kazano mi skasowac
ale krotko bylam
Wysłany: 2006-09-10 12:06
to ja poprosze je na maila heksiak@gmail.com
dodam do wszystkich moich
Wysłany: 2006-09-10 12:17
mam tydzien czasu? Moj komp pomijajac zalana klawe ma jeszcze klopoty chyba jakies personalne, robi sie zamkniety w sobie.. ciezko sie z nim porozumiec, jąka sie itp...
Wysłany: 2006-09-10 12:26
w sumie to tydzien... ale jak wczesniej dostane tez bedzie fajnie;d
Wysłany: 2006-09-10 12:59
No a ja nareszcie miałem okazje poznać rodzinke z darkplanet byłbym dłużej potem w bazylu ale musiałem iśc do roboty na nocke innym razem bede dłużej i zmienie może swój avatar jakby mnie jakieś osoby miały nie rozpoznawać na przyszłość
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Wysłany: 2006-09-10 14:26
Lathea-> moze mu milosci brakuje Przytul go czasem a moze otworzy sie przed Toba;]
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-09-10 15:20
hmm nie no, moj laptop jest koffany, zabieram go do wyrka;P.. ale to komp ktory bedzie mojej siostry za tydzien zaczyna sie buntowac, chyba przeczuwa co sie kroi
Impreza Wysłany: 2006-09-10 16:18
No dotarlem do domu Pozdrwawiam wszystkich przybylych. Zdrowie nieobecnych wypilismy
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2006-09-10 20:27 Zmieniony: 2006-12-31 01:01
Zlot DP Wysłany: 2006-09-10 20:39
Ja - w imieniu sztabu organizacyjnego - chciałam bardzo serdecznie podziękować wszystkim tak licznie przybyłym gościom...
Nie spodziewaliśmy się aż tak licznej gromady Darkplanetan, cieszymy się jednak, że udało nam się oficjalnie poznać kolejną część Naszej załogi, a co za tym idzie powiększyć rodzinę DP...
Największe podziękowania należą się tutaj Mamie Darkplanet, czyli naszej Wielkiej, Kochanej Hexe, która to podjęła się zorganizowania tej wspaniałej imprezy.... DZIĘKI !!!
A ja ze swojej strony dziękuję Wam, kochani za piękne życzenia, chóralnie odśpiewane "Sto lat" oraz rewelacyjne prezenty, w których przeważał kolor czerwony idealnie pasujacy do mojego nowiuteńkiego pokoiku :P :P :P
Oby tak dalej....[/url]
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-09-10 20:44
Wszystkiego najlepszego, Angario - spóźnione, ale serdeczne.... oby Ci się SPEŁNIAŁO :*
Wysłany: 2006-09-11 00:19
Tak to sie nie dziwie ze sie buntuje Tez bym sie ostro sfochowala:D
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-09-11 17:46
Kiedy następne spotkanie w Poznaniu? Przez robotę nie udało mi się wyrwać do Posen by poznać darkplanetowiczów...
And I know the pieces fit.