Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Polskie kobity. Strona: 1

Polskie kobity Wysłany: 2009-09-02 20:34

No Panowie :!: Poloneza czas zacząć :!: Co to my mamy z tymi naszymi kobitami :?: :wink:

Ja pierwsze co, żeby nie było, że zaczynam od marudzenia to docenię ich słowiańską urodę. Kto jak kto ale żadna Niemka, Francuzka, Blegijka czy Hiszpańska mucha im nie dorówna. Acz - i teraz będę zgryźliwym - konkurencja jest za wschodnią granicą :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-09-03 08:22

Ja zawsze uważałem że Polki i Czeszki są poza zasięgiem :))) My je ubóstwiamy, a one latają za jakimiś Włochami lub metro-latrynoamerykańcami ... powiedz no Kostuś - PORQUEEEEEEEEEEEEEEEEE :?: :?: :?: :!: :!: :!:

.

Wysłany: 2009-09-03 08:47

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Do naszych bożyszczy dorzućcie skandynawskich wokalistów zespołów metalowych :D

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-09-03 09:17

aaaaa, no i z Norweskimi i szwedzkimi brudasami i wikingami będą się szlajać :) dziewczyny w końcu lubią jak chłop pije piwo, beka, pierdzi, je golonke, cebule i czosnek, pije wodę z kałuży i bije się na niby, ubabra sie w błotku, zmienia skarpety i majtki raz na tydzień, myje się tylko na Wielkanoc i Boze Narodzenie :)

Kostek, to jest takię męskie, a My jak te pipy jesteśmy - nie pijemy wody z kałuży, dbamy o siebie w granicach przyzwoitości, nie bijemy dresów i jesteśmy kulturalni i chodzimy do koscioła :lol:

.

Wysłany: 2009-09-03 16:41

[quote:5287619200="Paskievicz"]ja się wyjątkowo boję, bo skoro polki uważane za tak przepiękne, a na ulicy w mych oczach w ponad 90% to totalne paszczury czy inne żywiołaki, wizyta za granicą naszego kraju może mnie oślepić 8O [/quote:5287619200]

Buhahahahaha :lol:

A Polki chyba kiedyś były ładne. Dopóki nie dpoadło ich solarium i ogólna dostępność plastiku.
Ludziska pewnie oceniają przeszłość. Niektórzy są dość sentymentalni 8)

Wysłany: 2009-09-03 16:46

Hahahahahaha :lol: :lol:

Nie lubię hiszpanów, włochów i innych latyno, gdyż są według mnie obślizgli :P
Nie lubię bekających, pierdzących, śmierdzących etc., ale nienawidzę równiez facetów, którzy są zbyt "piękni", spędzają przed lustrem więcej czasu niż najbardziej "zrobiona" panna, mają nieskazitelne paznokcie, nieskazitelne fryzury etc. Nie cierpię tych całych metro itp.
Facet ma być czysty, zadbany, minimalnie pachnący, ale bez przesady.
A poza tym lubię rudych i blondynów :P
Także nie każda lasencja rzuca się na super umięśnione ciacho. Na takiego można sobie popatrzeć, ale niekoniecznie można sobie z nim pogadać. Chyba, że o balsamach, kremach i tuszach do rzęs :lol: :lol:

Pasek, jedź do Holandii, Irlandii, albo nawet do Niemiec. Wtedy zobaczysz paszczury :lol: :lol:

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Wysłany: 2009-09-03 16:51

[quote:d8c60b089e="Ev"]Nie lubię hiszpanów, włochów i innych latyno, gdyż są według mnie obślizgli :P
Nie lubię bekających, pierdzących, śmierdzących etc., ale nienawidzę równiez facetów, którzy są zbyt "piękni", spędzają przed lustrem więcej czasu niż najbardziej "zrobiona" panna, mają nieskazitelne paznokcie, nieskazitelne fryzury etc. Nie cierpię tych całych metro itp.
Facet ma być czysty, zadbany, minimalnie pachnący, ale bez przesady. [/quote:d8c60b089e]

I gitara! :P

Wysłany: 2009-09-03 18:34

[quote:0845ede521="Ev"]Nie lubię hiszpanów[/quote:0845ede521]

To znaczy, że nie widziałaś Katalończyków :wink:

Ten wątek wbrew nazwie też będzie o "chłopach"?

Wysłany: 2009-09-03 19:59

[quote:1a5eb852ec="Harlequin"]Ja zawsze uważałem że Polki i Czeszki są poza zasięgiem :))) My je ubóstwiamy, a one latają za jakimiś Włochami lub metro-latrynoamerykańcami ... powiedz no Kostuś - PORQUEEEEEEEEEEEEEEEEE :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Aaaaa, no i z Norweskimi i szwedzkimi brudasami i wikingami będą się szlajać :) dziewczyny w końcu lubią jak chłop pije piwo, beka, pierdzi, je golonke, cebule i czosnek, pije wodę z kałuży i bije się na niby, ubabra sie w błotku, zmienia skarpety i majtki raz na tydzień, myje się tylko na Wielkanoc i Boze Narodzenie :)

Kostek, to jest takię męskie, a My jak te pipy jesteśmy - nie pijemy wody z kałuży, dbamy o siebie w granicach przyzwoitości, nie bijemy dresów i jesteśmy kulturalni i chodzimy do koscioła :lol:[/quote:1a5eb852ec]

Powiem Tobie Panie kolego, że pojęcia nie mam o co z tym wszystkim chodzi :roll: Ale wiesz co, najlepiej w tym momencie być signlem i po prostu od czasu do czasu skorzystać z okazji :lol:

[quote:1a5eb852ec="Gaia"]Ten wątek wbrew nazwie też będzie o "chłopach"?[/quote:1a5eb852ec]
Nie strasz mnie :wink:

HERLAQ :!: :!: :!: Olać tych nażelowanych pięknisiów i wariatów o których wspomniałeś byłeś...

Pogadajmy o kobietach :)

Wysłany: 2009-09-03 20:27

Temat o Polkach, ale odjadę trochę (jakby mało było tego) - mi się podobają azjatki - młode Japonki i Wietnamki :D
W szczególności te niziutkie i z bardziej okrągłymi niż skośnymi oczami :D
Niziutkie - by szło wziąć pod pachę i łatwo przenieść :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-09-03 20:45

Sa najladniejsze i najłatwiejsze. Azjatki zaraz po

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2009-09-03 23:35

A ja jestem polsko ukraińską mieszanką i co :?: :P

Wysłany: 2009-09-04 03:16

[quote="Gaia"To znaczy, że nie widziałaś Katalończyków :wink:

Nie mój typ. Nie trafiają w mój gust :P

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Wysłany: 2009-09-04 07:40

[quote:b953a77b3e="GoopiaPeezda666"]Chyba nic, boś brzydki jak noc :twisted:[/quote:b953a77b3e]
Nie obrażaj nocy, ona przynajmniej ma księżyc i gwiazdy :P

Wysłany: 2009-09-04 07:41

Ale beka :lol: a moim zdaniem zimnosuczarstwo się ostatnio szerzy :lol:

.

Wysłany: 2009-09-04 07:45

[quote:82db902fe8="Harlequin"]Ale beka :lol: a moim zdaniem zimnosuczarstwo się ostatnio szerzy :lol:[/quote:82db902fe8]
A to to już w ogóle... Nie wiem tylko czemu to ma służyć skoro nas jest mniej na świecie i statystycznie przypadają nam 2 albo 3 kobiety na jednego :lol:

I kto tu powinien być zimny :?: :lol:

Wysłany: 2009-09-04 07:51

[quote:3212d951b4="Paskievicz"][quote:3212d951b4="KostucH"]A ja jestem polsko ukraińską mieszanką i co :?: :P[/quote:3212d951b4]
i ch*j :lol: :wink:

a ja przenajczystrzym (nie szczędzę wody) szlacheckim polonaise :idea: ale wolałbym być w sumie żydem bo słyszałem, że to to zajebista sprawa 8)[/quote:3212d951b4]

Żydzi mają dobry zmysł do interesów. Istnieje takie powiedzenie-zdziera jak żyd. :roll:

Wysłany: 2009-09-04 07:51

Bo nasze pannice od jakiegoś czasu stały sie zmanierowane i im sie nalezy facet custom model i żaden inny. Tylko, że one myślą, że należy im się to za nic :lol:

A niestety - takie rzeczy tylko w Erze :lol:

.

Wysłany: 2009-09-04 08:01

Custom model? Najlepiej prosto z fabryki (błyszczeć się przestają później) i z gwarancją na najbliższe kilka lat by zdążyć dociągnąć do ołtarza :lol:

[quote:c843f9e121="Harlequin"]A niestety - takie rzeczy tylko w Erze :lol:[/quote:c843f9e121]
A w mix plusie prócz darmowego (do)ładowania co jeszcze można :?: :lol: :twisted:

Wysłany: 2009-09-04 08:12

Nom, a najl;epsze jest to, że nasze panie są zdecydowanie bardziej okrutne w obgadywaniu facetów :lol: i niejednokrotnie bardziej sprosne i dosadne w wyrażaniu swoich potrzeb seksualnych :lol:

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło