Wysłany: 2010-01-24 14:48
W kwestii snu właśnie: był dość krótki, ale głęboki i bardzo spokojny, zaś po przebudzeniu się stwierdziłem że chyba jestem w Walhalli...
Nie ma rzeczy niemozliwych
Wysłany: 2010-01-24 17:52
[quote:3e0f30cf19="sphinxia"]
Znajduje plusy tych mrozów trzaskających, ale nie napiszę bo... bo...
bo nie!!! hahahahahahahaha!!! >:-D[/quote:3e0f30cf19]
Główny plus takich mrozów ukaże się latem - gdy pójdę do lasu i ugryzie mnie połowa mniej komarów niż w zeszłym roku :D
Co miłego -> znajduję coraz tańsze połączenia do Poznania, mam nocleg i przewodnika do zwiedzania :D
I w końcu zapamiętałam podstawy działania przysłony i migawki :D I łączenia tych funkcji zależnie od żądanego efektu.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-01-25 12:34
Mam 2 bardzo ładne wpisy w indeksie, wieczorem będzie 3. :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-25 19:45
Zamówiłem przez internet ten owy cud techniki E-papieros...
Może nie rzucę palenia przy pomocy tego cudu techniki,ale może chociaż zaoszczędzę
trochę na kasie ,a fajki drogie jak cholera ;P
Trzeba przynajmniej spróbować zawsze to coś.
[img:53f2918b90]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:53f2918b90]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-01-26 15:33
[quote:7c43827ade="HardKill"]Zamówiłem przez internet ten owy cud techniki E-papieros...
http://www.youtube.com/watch?v=u-2Y_OZB0Ao
Może nie rzucę palenia przy pomocy tego cudu techniki,ale może chociaż zaoszczędzę
trochę na kasie ,a fajki drogie jak cholera ;P
Trzeba przynajmniej spróbować zawsze to coś.
[/quote:7c43827ade]
dwie paczki papierosów w niecałe 3 godziny później 2 tygodnie choroby i już 8 lat nie palę :D
forever alone immortal
Wysłany: 2010-01-26 19:04
[quote:580acd3afd="sphinxia"]Ja na szczęście nie mam problemów z fajkami Ale fakt, znam przypadek że po zatruciu fajkami taki wstręt, iż od razu się je odstawia. Skuteczne więc, aczkolwiek ryzykowne, więc nie polecam ;-D [/quote:580acd3afd]
Na mnie nie działa :/
.
Wysłany: 2010-01-26 22:43
A mnie dzisiaj pierwszy raz od niepamietnych czasow tytułowu utwor "requiem dla snu" nie zdolowal tylko wrecz przeciwnie poczulam jaks sile-sluchajac go
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-01-26 22:53
Dostałam dziś ostatni wpis, jeszcze tylko egzaminy i się upiję :D i pójdę spać...
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-26 23:01
[quote:ce7a82c835="ravenheart99"]Dostałam dziś ostatni wpis, jeszcze tylko egzaminy i się upiję :D i pójdę spać... [/quote:ce7a82c835]
Pragnełabym nadmienic iz po owych egzaminach my wpadniemy Ci pomoc z tym upijaniem sie :)Reszta ekipy BroWro zapewne potwierdzi
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-01-26 23:07
Spoko, to ja najpierw się wyśpię i potem możecie wpadać, oczywiście z alkoholem bo do 10go u mnie ciężko z kasą :P
A z miłych rzeczy dzisiaj, to właśnie się przekonałam że mój Tomek jest jednak romantyczny :D Ale więcej nie powiem :P
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-26 23:55
Wysłałam właśnie projekt. Jeszcze trochę minie, zanim uwierzę w to, że go w końcu oddałam O_O
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2010-01-27 23:48
Gościu z allegro oddał mi połowę kasy - normalnie nie wierzę. teraz czekam na drugą połowę...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-01-29 09:30
w końcu są emotki na forumie
i mogę strzelić prawdziwego focha
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-01-29 09:52
Do chwili bieżącej same fajne rzeczy xD
Miła pobudka w miłym towarzystwie, cieplutko i idę gotować, także w miłym towarzystwie. xD
Wysłany: 2010-01-29 13:40
nie żeby zaraz było jakoś super ciepło, ale dzisiejsza temperatura nastraja co najmniej optymistycznie :)
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Wysłany: 2010-01-29 18:40
Od rana kopce E-papieroska bez nikotyny i substancji smolistych,muszę powiedzieć że jestem miło zaskoczony,z normalnych fajek spaliłem dzisiaj tylko jak na mnie 5 fajek :) a tak to se kopce E-cigaretes,zamówiłem na Allegro ,na wszelki wypadek ustniki z zawartością nikotyny,jednak bez zawartości substancji smolistych,jak pisałem wcześniej jeden taki ustnik (2.5 zł) to około 1 paczka papierosów (8 zł),więc różnica jest ogromna,może nie rzucę palenia ale znacznie i to bardzo je ograniczę,a to jak na początek chyba nie żle :) a z czasem być może i rzucę palenie,a no zobaczymy na razie jest nie żle i to mnie cieszy :)
[img:1a365517e6]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:1a365517e6]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-01-29 18:55
[quote:8802da6f11="Narea"]Na kolacyjkę będzie lasagne, czipsy, ajerkoniak, grzane piwko i.... advokat :)[/quote:8802da6f11]
Nie za dobrze Ci ? :) Sie wprosze zaraz normalnie na ta kolacyjke :)
Wysłany: 2010-01-29 20:54
gorąca czekolada w zimnnny i śnieżny wieczór mrrr :)
Wysłany: 2010-01-31 13:28
Nie nic wspanialszego niż śniadanko o 14
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Wysłany: 2010-01-31 16:45
Zrobiliśmy na próbie zaje*isty numer xD