Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 121

Wysłany: 2010-01-17 17:07

[quote:6a61c1348a="Wampgirl"]
Kupiłam parę fajnych rzeczy. :)[/quote:6a61c1348a]

Ja też. W kilka minut poszło całe bonusowe kieszonkowe. Ale co tam, raz się żyje, czasem trzeba zaszaleć. I jaka radocha :D

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Wysłany: 2010-01-17 22:12

Chyba tej około północy w pr.III.pr. ;-D

[img:0c6b7addc3]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:0c6b7addc3]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-01-17 23:35

Lody śmietankowo-truskawkowe z ananasem :)
A już po umyciu zębów Mamusia dała po moim ukochanym mikołajku Goplany, który sobie zjem jutro do kawki porannej :)

Ach - no i już mam w większości opracowany plan przyjazdu do Poznania na urodziny DP. I nie tylko :)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-01-18 15:37

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Pomogłam wysiąść starszej pani z tramwaju i odpłaciła mi za to ciepłym uśmiechem. Stwierdziłam, że sprawiło mi to dużą przyjemność i szukam jakiegoś hospicjum lub organizacji wspierającej chorych/starszych. Postanowiłam zostać wolontariuszką.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-18 15:40

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Wreszcie skończyłam pisać pracę zaliczeniową z językoznawstwa i przed chwilą wysłałam ją wykładowcy...:D

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-01-18 19:09

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Ani słowa o językoznawstwie, za parę dni mam z niego egzamin
Jutro piszę pracę zaliczeniową z semiotyki, ale wykładowca raczej pozytywnie nas oceni, toteż nie mam zamiaru się przygotowywać.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-18 19:46

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Semiotyka: bleeeeeee... Językoznawstwo: bleeeeeee... Filozofia: bleeeeee... :P:)

Wysłany: 2010-01-18 19:57

fajne ciuszki kupiłam :) wreszcie,bo ostatnio brakowało mi na to czasu

Wysłany: 2010-01-18 20:06

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Filozofia dopiero w drugim semestrze. Mogę nie dotrwać. Semiotyka i językoznawstwo to przyjemność w porównaniu z historią.

Wysłany: 2010-01-18 20:08

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Historię jeszcze da się wytrzymać, gorzej z folklorem :) a za dwa tygodnie mam z niego egzamin...

Wysłany: 2010-01-18 22:23

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

A tego akurat na szczęście nie mam. No i znowu "uczę się" wisząc na necie i usypiając. Norma. Przedsesyjny syndrom.

Wysłany: 2010-01-18 22:26

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Norma. Dokładnie. Ja na dziś odpuszczam sobie dalsze pisanie mojego eseju bo złapałam się na tym że piszę to samo zdanie trzy razy, a to juz znak że mój mózg odmawia współpracy...

Wysłany: 2010-01-18 22:28

Jakby to nasz kolega od przepysznego sosu powiedzial.."JAki mozg::)))joke ofc

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-18 22:36 Zmieniony: 2010-01-18 22:37

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:88ebf196b9="ravenheart99"]Norma. Dokładnie. Ja na dziś odpuszczam sobie dalsze pisanie mojego eseju bo złapałam się na tym że piszę to samo zdanie trzy razy, a to juz znak że mój mózg odmawia współpracy...[/quote:88ebf196b9]
Z tym, że ja jeszcze na dobrą sprawę nie bardzo zaczęłam. A raczej to takie drobne kroczki, które szybciej ulatują niż wchodzą do głowy.

Wysłany: 2010-01-19 13:24

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Pierwszy wpis do indeksu w tym semestrze :D piąteczka z WFu jak na razie, ale mój indeks zmierza w dobrum kierunku :D

Wysłany: 2010-01-19 14:53

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Ja swojego indeksu nie umiem uzupełnić :P
Odwołali nam mega kolokwium z przedmiotu, na który przeczytanie tysięcy stron to i tak nic. :)

Wysłany: 2010-01-19 17:26

Naszlo mnie na pichcenie i zrobilam sobie nalesniki ze szpinakiem,pieczarkami i czosnkiem

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-19 19:01

przepadła mi fizyka XD

Wysłany: 2010-01-19 20:06

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:893e7321cd="bastet666"]Naszlo mnie na pichcenie i zrobilam sobie nalesniki ze szpinakiem,pieczarkami i czosnkiem[/quote:893e7321cd]
Uwielbiam! Tylko że ja zamiast grzybków daję biały ser.
A ja odkryłam tani sklep z rybami i codziennie jem dorsze na przemian z łososiami

Wysłany: 2010-01-19 21:37

[quote:5b478fe163="Wampgirl"][quote:5b478fe163="bastet666"]Naszlo mnie na pichcenie i zrobilam sobie nalesniki ze szpinakiem,pieczarkami i czosnkiem[/quote:5b478fe163]
Uwielbiam! Tylko że ja zamiast grzybków daję biały ser.
A ja odkryłam tani sklep z rybami i codziennie jem dorsze na przemian z łososiami [/quote:5b478fe163]

Biały ser - u mnie się mówi twaróg

Ryba dobra na wszystko - a jak libido urośnie to brom :D

A mi się jakoś cały dzień dziś układa dobrze, a zaczęło się od rozpalenia w piecu jedną zapałką, a wtedy to już z górki...
Tylko kury mi się przestały nieść

(Wybaczcie - bezrobotni cieszą się z najmniejszych rzeczy i na nie się żalą)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło