Wysłany: 2006-10-20 14:07
Mam uraz do lekarstw... lekarzy... itd... a znajomi wszyscy są daleko :)
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Wysłany: 2006-10-20 16:52
Mnie coś od tygodnia trzyma jakiś taki dziwny ponury nastrój i powoli zaczyna przeistaczac sie w doła. Zobaczymy co dalej będzie sie ze mną działo...
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-10-20 18:10
[quote:297c43b43a="Narea"]zapraszam wiec i ciebie KostucHu do mej galerii.... tam jest takie ogólnie poprawiające humor zdjęcie...... :twisted:[/quote:297c43b43a]
W końcu wiem, jak wyglądasz:))) I cóż mogę powiedzieć - ślicznie, Rudasku :**
Wysłany: 2006-10-20 19:05
Jak w teletubisiach??? tuli tuli tuli ??? to ja tez chcee :D
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Wysłany: 2006-10-20 19:16
Noo to jaaaa tez :) TUllllllę się do WAsssss !! :P :D
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-10-20 20:23
[color=blue:c7604ab4dc]kur** <zakleła mała kicia, zerkneła ślicznymi oczkami, trochę dzisiaj smutnymi, błyszczącymi co się tutaj dzieje, poczuła się zagubiona i uciekła w popłochu w kąt - dół>[/color:c7604ab4dc]
Wysłany: 2006-10-21 06:26
Kiciula chodz podrapię Cię za uszkiem....
Wysłany: 2006-10-21 07:41
no kicia choć tu do naas ... :)tullimy sie do Ciebiee..... mrrrrrrrr....... A mnie podrapie ktoś za uszkiem ?? :lol:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-10-22 15:19
Ale nagle złapałam doła Nie wiedzieć czemu poprostu się załamałam i rozpłakałam .. chciałam się wypłakać na kota a ten jeszcze mnie podrapał
Wysłany: 2006-10-22 18:51
Ja ostatnio mam wahania nastrojów. Raz mam pozytywną jazdę a po godzinie totalna załamka... A kot mnie olewa... Ale mnie lubi :P
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-10-22 19:28
No to jak ja przed chwilą mialam doła a teraz Nie :) Ciekawy czy moj kot chociaz mnie lubi :? bo ja sie na niego obrazilam za to co mi dzis zrobil :evil:
Wysłany: 2006-10-22 20:19
Ja własnie wszedłem w fazę załamki Niech mnie ktoś przytuli... A na kota to też bym się obraził za cos takiego. Mój ma zwyczaj kłaść mi się na brzuchu i skubać mi pazurami oko ale na szczescie mi nic jeszcze nie zrobił.
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-10-24 13:28
A ja ostatnio niby jestem szczesliwa ale tak naprawde to jestem na skraju rozpaczy... Rodzice się ciągle kłucą, jestem sama i jak jeszce ostatnie przyjaciułki mnie opuszczą to nie bede miala nawet z kim pogadac ... To ja się do Was wtulam ...
Wysłany: 2006-10-24 16:05
Prawdziwi przyjaciele nie opuszczają w biedzie... A problemy rodzinne to rzeczywośćie poważna sprawa... Ale nie można poodawać sie złemu nastrojowi, bo siat jest tak genialny, ppełen niesamowitości, tyle ma do zaoferowania, jak tylko chcemu poszukać... Szkoda czasu na smutanie. :* I nie jesteś sama. :)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-24 18:09
<uścisk>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-24 18:46
juz sie wtuulam i sciskam :)
Wysłany: 2006-10-24 19:10
przytulcie mnie bo zaraz nie wiem co zrobie... dolek z wkurwieniem na cały świat mnie rozwala....
cholera dlaczego życie prowadzi mnie coraz bardziej stromymi schodami...
Wysłany: 2006-10-24 19:11 Zmieniony: 2006-10-24 19:42
a ja nie tylko tulę, wysyłam pozytywne emocje i jak będziesz czegoś potrzebować - daj znać. Tak tak, za szybko mówię takie rzeczy - ale nie rzucam nigdy słów na wiatr. Wiele nie oferuję, ale np rozmowę.
Wysłany: 2006-10-24 19:20
dziekuje Ci bardzo Morganko za takie kofaniutkie i cieplutkie słóweczka...
takich akurat teraz najbardziej potrzebuje.... :wink: :D :D
Wysłany: 2006-10-24 19:53
Mrrrau! Nie ma za co, do usłóg. :)