Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Polskie chłopy. Strona: 5

Wysłany: 2009-08-07 08:11

Cóż za skromność :D A co na to nasze drogie panie ? :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2009-08-10 20:20

[quote:c1a305fdce="Vika"]
No jeszcze co brudu to czasem jest kwestia grubych warstw brudu pod paznokciami, niestety dotyczy to płci obojga, choć facetów jednak częściej[/quote:c1a305fdce]
Hmmmmm ,mieszkancy wsi pracuja na roli stad ten brud(zapewne ziemia).Kucharz zawsze bedzie smierdzial olejem,mechanik smarem,malarz bedzie mial poplamione ciuchy farba a rolnik ziemie pod paznokciami,to takie minusy wykonywanego zawodu/pracy.

Wysłany: 2009-08-13 05:47

Cio do mycia - po udanym sexie najlepiej ptaka jest wytrzeć w firanke - kobitka będzie jeszcze dłuuuuuuuugo krzyczeć :lol:

.

Wysłany: 2009-08-13 07:51

[quote:ef39001411="Harlequin"]Cio do mycia - po udanym sexie najlepiej ptaka jest wytrzeć w firanke - kobitka będzie jeszcze dłuuuuuuuugo krzyczeć :lol:[/quote:ef39001411]

Albo w nowy, piękny, BRĄZOWY koc :|
Tia - tę jęki będzie słychać naprawdę długo :|

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-08-27 19:46

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Dla mnie śmierdzący chłop to na ogół nie tyle spocony, co dużo kopcący. Łatwiej zniosę zapach nieco przepoconego faceta, aniżeli cuchnącego papierosami.
Thistle, nie przesadziłaś delikatnie z tym avatarem?

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-08-27 21:01

[quote:6096ef4ae9="Wampgirl"]Dla mnie śmierdzący chłop to na ogół nie tyle spocony, co dużo kopcący. Łatwiej zniosę zapach nieco przepoconego faceta, aniżeli cuchnącego papierosami.
Thistle, nie przesadziłaś delikatnie z tym avatarem?[/quote:6096ef4ae9]

Miałam dziś nieorzyjemność przebywać w pomieszczeniu z gościem, który od 5 dni wody i mydła nie widział - wolę smród fajek (pomimo palenia nie lubię tego odoru).

Avatar - heh - w "Ograniczeniach profilu" masz linka do orginału

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-08-28 05:47

Wampgirl, zawsze moze papierosa zagryźć czosnkiem lub cebulą :)

.

Wysłany: 2009-08-28 08:27

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

czosnek i cebulę zniosę. Nałogowych palaczy - nie.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-08-28 09:28

Ciekawe co byś zrobiła, gdyby twój chłop najpierw najadł się śledzi, a potem wsunął cebulę i poprosił Cie o buziaka :lol:

.

Wysłany: 2009-08-28 13:18

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Lubię śledzie, czosnek i cebulę. Dałabym radę.

Wysłany: 2009-09-01 20:53

[quote:8241b8e385="Harlequin"](...)[/quote:8241b8e385]
Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-09-02 10:46

Noo tez jestem ciekawa jakby sie ten watek rozwinal :twisted:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-09-02 10:53

[quote:73d8390ba3="KostucH"][quote:73d8390ba3="Harlequin"](...)[/quote:73d8390ba3]
Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:[/quote:73d8390ba3]

To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?

.

Wysłany: 2009-09-02 20:28

[quote:4dfc561e14="Harlequin"]To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?[/quote:4dfc561e14]
O dupie marynie czyli wszystko co związane z naszymi matkami, żonami, kochankami polkami :lol: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Re: Polskie chłopy Wysłany: 2009-09-04 13:29

[quote:f25b44e3b4="Stary_Zgred"]Polska flejtuchami stoi. Kędy nie spojrzysz, straszą zarośnięte a'la Rumcajs twarze, brud spod paznokci i zapach spoconego ciała.[/quote:f25b44e3b4]

To pomówienie! Tylko czasem mnie już własna broda gryzie, ale to jeszcze nic nie znaczy! <sniff sniff> co to za zapach?

[quote:f25b44e3b4="Stary_Zgred"]Woda i mydło, czy o zgrozo - dezodorant, muszą wielu panom spędzac sen z oczu i przerażać.[/quote:f25b44e3b4]

O zgrozo! Wypluj te słowa! Już wiem skąd tyle bezsennych nocy...

[quote:f25b44e3b4="Stary_Zgred"]Dodajmy do tego obraz facetów paradujących latem w sandałach i skarpetkach, w gaciorkach wybitnie plażowych.[/quote:f25b44e3b4]

No ba, każdy wie, że najlepszą ochroną przed upałem są glany, które świetnie izolują ciało od temperatury otoczenia

[quote:f25b44e3b4="Stary_Zgred"]A u nas - bida z nędzą. I własciwie - dlaczego? Czy Polscy mężczyźni boją się dbac o siebie?[/quote:f25b44e3b4]

Myślę, że to skutek wychowywania dzieci przez Polskie matki, od najmłodszych lat niemal siłą wbijają małych, wytarzanych w błocie i zajęczych odchodach chłopczyków do wanien powodując w ten sposób trwałą rysę na psychice, szczególnie na tle mydła, wody, dezodorantu oraz chemicznych, żrących środków czyszczących i przeczyszczających

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło