Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Madonna - diabelski pomiot już wkrótce w Polsce. Strona: 2

Wysłany: 2009-06-20 19:14

ja nie znam ani jedenj piosenki madonny i raczej mnie to nie obchodzi jaka ona jest i czy jej koncert sie odbędzie ale motyw wykorzystania krzyża na koncercie niech zostawi zawodowcom :P

Wysłany: 2009-06-24 15:06

Ten filmik na wykopie ciekawy, z jakiego to programu?

Zastanawiająca jest dla mnie postawa dziennikarki, która, jak dla mnie, była mocno "broniąca" koncertu i ewidentnie przyjęła wspólny front z tym blondasem od muzyki i się zastanawiam, czy nie powinna wykazać, albo starać się przynajmniej wykazać, więcej bezstronności w rozmowie.

Wysłany: 2009-06-25 22:04

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

15 sierpnia ma urodziny mój młodszy brat, może zrobi lepszą wiochę niż Madonna. Oh, yeah :d Nieźle zakonserwowana kobieta, ale za dużo białego światła rzucanego na twarz i za wiele pakuje. Takie mięśnie u kobiety nie są apetyczne. Grunt, żeby Britney nie zaprosili (swojego czasu miały wspólne trasy koncertowe).

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-06-26 12:49

Podobno w Kłodzku tzw. środowiska katolickie zaprotestowały właśnie w intencji odwołania koncertu... Kultu.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło