Wysłany: 2009-11-04 22:18
A co sie dzieje z mosci Kostuchem bo co sie nie wypowiada w temacie :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-11-05 06:17
Padł mi net więc nie ma ze mną kontaktu. Poza tym w sobotę mnie nie będzie ze względu na 18 urodziny mojego brata ciotecznego. Będzie to impreza rodzinna więc nie wypada bym się nie zjawił tym bardziej, że młody pod pewnymi względami czerpie ze mnie wzór :roll: :)
Tak więc życzę miłej zabawy w sobotni wieczór i przepraszam wszystkich za moją nieobecność. Niestety 18'te urodziny obchodzi się w życiu tylko raz :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-11-05 06:31
No cóż, w takim razie Kostuchowi wybaczamy i życzymy dobrej zabawy na 18stce :lol: :D Ale Sumo i Bastecik mam nadzieje że się zjawią :D Wie ktoś może czy Mara też się pojawi (wiem że nie ma neta, a ja już nie mam kasy na koncie, więc nie mogę się z nią skontaktować) :?:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-11-05 07:35
[quote:39eee275c9="KostucH"]Padł mi net więc nie ma ze mną kontaktu. Poza tym w sobotę mnie nie będzie ze względu na 18 urodziny mojego brata ciotecznego. Będzie to impreza rodzinna więc nie wypada bym się nie zjawił tym bardziej, że młody pod pewnymi względami czerpie ze mnie wzór :roll: :)
Tak więc życzę miłej zabawy w sobotni wieczór i przepraszam wszystkich za moją nieobecność. Niestety 18'te urodziny obchodzi się w życiu tylko raz :)[/quote:39eee275c9]
No to niestety jestem zmuszona odwołać mój weekendowy wyjazd do Wrocławia Życzę wszystkim dobrej zabawy.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
:) Wysłany: 2009-11-05 09:32
Querwa to nie dobsz
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-11-05 10:13
A Ty Sumo chociaż będziesz? A Bastet? Kurcze, jak was też nie będzie to nie ma sensu żeby wogóle gdzieś iść w sobotę:/ :evil:
:) Wysłany: 2009-11-05 10:21
Ja bede ok 19 :)
Wysłany: 2009-11-05 14:36
No ja będę gotowa gdzieś tak koło 20 :P To do Wagonu idziemy czy obstawiamy inną miejscówkę :?: :)
:) Wysłany: 2009-11-08 19:47
A było całkiem fajnie :)
Wysłany: 2009-11-08 19:51
No ba :lol: całkiem spora ekipka się zebrała :P oby na FAPie też tak było, no i Lady In Black koniecznie musi nas znów odwiedzić i wreszcie z nami gdzieś pójśc :)
Wysłany: 2009-11-08 19:59
Heh, bardzo miło nam to słyszeć :lol: na pewno będzie więcej okazji do BroWroFestungowych wypadów :D
:) Wysłany: 2009-11-08 20:17
Wlasnie :) Czuje sie zniesmaczony :P
Wysłany: 2009-11-08 20:44
21 żeby szybko do niego zleciało :roll:
Mam nadzieję, że nic nam tym razem nie przeszkodzi, trzeba oczyścić atmosferę napięcia jaka się tworzy przed kolejną próbą maturą :D
...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...
Wysłany: 2009-11-08 21:19
A właśnie, zapomniałabym o pierniczkach :lol: :P
na szczęście matury (próbne i niepróbne) mam już za sobą i wiem jaki to stres więc nie dziwię się Agness że chce do nas dołączyć i się odstresować (a my już Tobie w tym pomożemy :wink: )
Wysłany: 2009-11-08 22:02
Inaczej być nie może :lol:
:) Wysłany: 2009-11-09 08:55
Nie wiem :P Za kilogram piernikow - moze :P :P
Wysłany: 2009-11-09 10:22
[quote:4164bbb126="ladyinblack"](...)musze wreczyć co niektorym zalegle pierniczki ;d[/quote:4164bbb126]
Dla kogo pierniki, dla tych pierniki. Ja czekam na moje zaległe piwo za usunięcie 5 stron offtopów :wink:
Ciebie Sumo i Bastet też się to tyczy :cool: :twisted:
Neta dalej nie mam więc korzystam tylko okazyjnie. Co do 21 to nie wiem czy będę, okaże się na miejscu. Będę się kontaktować w celu uzyskania szczegółowych instrukcji :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
:) Wysłany: 2009-11-09 10:26
Jawol Her Obershturmannfuher KOstuch :)
Wysłany: 2009-11-10 21:32
Nom ciężki czas wnet nastanie, a raczej już jest... Więc chwile spędzone w Wroc są swoistym oderwaniem od codzienności :wink: Zresztą z koleżanką na wegan weekend zaglądamy przy okazji :)
...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...
Wysłany: 2009-11-11 11:19
Hhaha wygralam wejsciowke szkoda ze pojedyncza na Turbo 16 stegow Alibi wybiera sie ktos?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "