Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 52

:) Wysłany: 2009-11-01 09:55

Pewnie same czarnuchy poszly :P

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-11-01 10:03

To niech te czarnuchy powiedza jak bylo,pani Celinka chyba byla o ile sie nie myle :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

:) Wysłany: 2009-11-01 10:09

Pewnie piana jeszcze jest :P

Wysłany: 2009-11-01 10:40

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Pani Celinka stwierdziła że jest za zimno na jakiekolwiek wyjście, kupiła sobie dobre wino i spędziła ten wieczór u faceta :P :lol: Tak więc na FAPie mnie nie było

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

:) Wysłany: 2009-11-01 10:45

Takie buty :)

Wysłany: 2009-11-01 10:55

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No tak jakoś wyszło... :P Ale na następnym FAPie się pojawię (zwłaszcza że Endera będzie :lol: ) :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-11-01 11:16

Celinko obiecaj nam tu zgromadzonym ze 7dmego sie Wagonie pojawisz :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Wysłany: 2009-11-01 13:05

Se Baby pogadaly se :) Fajnie fajnie jak na kombajnie :)

BroWro Wysłany: 2009-11-01 16:30

Se gadajcie se :) Nagram to wszystko hehehehe :P

Wysłany: 2009-11-01 16:32

Se nagraj :)

Wysłany: 2009-11-01 16:43

Skad wiesz moze nagra..(np swojego hahahah) :D :D

BroWro Wysłany: 2009-11-01 16:43

Mam pomysl na strone netowa :)
www.babskiegadanie.pl :)
AAAAAAAAAAAAAAA :) Bedzie :)

Wysłany: 2009-11-01 16:51

Sumo ale Ty glupoty gadasz..walnij sobie jakas kawe albo alko :)

Wysłany: 2009-11-01 21:09

Tak wiec...(wiem ze jeszcze tydzien)ile osob potwierdza swoja obecnosc w sobote?
Zawsze jest alternatywa innej kanjpy...bo wiecie tak z reka na serca to sie fanka Combichrista nazwac nie moge...wiec zawsze mozan przyjsc na chwile a potem zmienic lokal np na Strefe Zero albo Zmierzch(co By ladyinblack pokazac najslawniejsza badz co badz knajpe we wro)zreszta tak naprawde ja myslalam o Wagonie bo chce sie wyszlalec na parkiecie...Wiec rownie dobrze moze byc Zmierzch z aktorym w sumie nie przepadam ale jesli ebdzie nas wiecej to chyba tylko w zmierzcu sie zmiescimy(zreszta gdzie indziej za bardzo nie bedzie mozna potanczyc)
Co sadzicie?

:) Wysłany: 2009-11-01 21:30

Exodus :)

Wysłany: 2009-11-02 08:16

Sumoo..kurde co Exodus?
W Exo niby parkiet jest tyle ze muza zwykle srednia do tanczenia(jak dla mnie przynajmniej)no chyba zeby tam wpasc po tym jak sie wybawimy w Wagonie czy tam Zmierzchu.
A wracajac do tego pierwszego..to sie zastanawiam ja teraz mam cholernie krucho z kasa i tak mysle ze wydawanie 10zeta na wstep tylko po to by wyjsc np po dwoch godzinach to bez sensu(a to dwa piwka sa! )
I znowu..jesli chodzi o parkiet to do wyboru mamy jednie Zmierzch.Kurcze i jak to wszytsko zgrac?

:) Wysłany: 2009-11-02 10:49

Ale ja w bilarda bede chcial zagrac :)

Wysłany: 2009-11-02 10:51

Hmm czyli mozna by zrobic tak : wpasc do Exo najpierw bo tanie piwo no i bilard jest a potem do Zmierzchu(gdzie jest parkiet)mozna tez w ramach zapoznawania z knjapami ladyinblack pokazac Strefe Zero ktora moim zdaniem jest godna uwagi :)

Wysłany: 2009-11-02 10:53

No w kregle bym zagarala z checia ale niestety nie posiadaja takiej rozrywki w zandej z wymienionych kanjp..co do bilarda Sumo z adobrze gra-zawsze sie z nim przegrywa,dlatego cholerik jeden tak ciagnie do tego Exo

Wysłany: 2009-11-02 10:56

HAhah ano sadzac po zdjeciach"bile"masz niczego sobie :twisted: :twisted: :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło