Wysłany: 2009-08-08 14:54
HIheie coraz wiecej chetnych..a pan PAnie Harlequinie?Bedzie pan?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Wysłany: 2009-08-08 15:12
Harlequin pojechal na Brutala bedzie w poniedzialek dopiero czy jakos tak :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-08-11 12:26
Mojej obecności póki co prosze nie liczyć na jakichkolwiek imprezach czy spotkaniach :) Siedze sobie u siebie w górach, wiodę istną sielankę a przy okazji mam sporo do roboty w domu i wokół niego :)
Bawcie się dobrze :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
BroWro Wysłany: 2009-08-11 12:29
Szkoda no ale cóż... Wypijemy za Ciebie :P
Wysłany: 2009-08-11 14:08
Kostuszku jak mogles :evil: A tak powaznie relaksuj sie tam ile sie da :)
I mysle ze jak zaczniemy pic za Twoje zdrowie to Ci zdrowia starczy nawet na wnuki :twisted:
Panie Paskievicz moze i nazwa srednia(choc ja nic szczegolnie chujowego w niej nie widze)ale za to jacy ludzie :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-08-11 19:34
Hieh, tyz byde, ale jak cos to kom, bo net mi podp...li. Wiec dozo i pozdro 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
BroWro Wysłany: 2009-08-11 19:40
Ludzie :) Cienzko o lepszych :P
Wysłany: 2009-08-11 20:44
A ja wygląda na to że przyjadę w ostatniej chwili :roll: z wagonu do Wagonu :lol:
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-08-12 13:38
:D :D Mysle tak wogole ze wczesniej niz kolo 21-22 nie ma sie co pojawiac bo i tak najlepsza impreza zaczyna sie pozniej,takze jak ustawiamy sie jakos konkretnie czy poprostu zobaczymy sie na miejscu? :D
Wysłany: 2009-08-12 13:53
Ja dopiero spotkam się z wami na miejscu, chyba że przyjadę do Wro wcześniej :lol: w razie czego to na gg można mnie złapać :lol: (wykupiłam sobie pakiet internetowy i już mi kaski z konta nie pobiera, niech żyją pakiety internetowe :P )
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-08-12 17:06
HYhy taa trzeba bedzie toast za to wzniesc(joke :) )Spoko spoko znadziemy sie tam..w koncu Wagon maly jest :)Poza tym 3/4 z tego temau ma moj numer wiec ...
Wysłany: 2009-08-13 09:40
No dobra, myślę że przyjadę do Wro trochę wcześniej, bo nagle sobie przypomniałam, że w końcu trzeba za mieszkanie zapłacić :lol: w takim razie możemy się gdzieś spotkać i razem zwalić do Wagonu, ale to tak jak pisałam wcześniej można jeszcze obgadać :P
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
BroWro Wysłany: 2009-08-13 09:47
Ano mozna :)
Wysłany: 2009-08-13 12:32
Tez jestem za :)JAko ze ostanio cos net mi szwankuje poprosze o konkretne info na komore...gdybym sie nie pojawila tu w sobote lub paitek wieczorem:)
Wysłany: 2009-08-14 12:13
Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli i myślach towarzyszki pojawię się na FAP :wink:
...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...
BroWro Wysłany: 2009-08-14 12:19
To milo ze Twojej strony :) Ekipa BroWro sie powieksza dobsz dobsz :)
Wysłany: 2009-08-14 13:05
Kolega sumo dobrze mowi.. :D
BroWro Wysłany: 2009-08-14 13:23
Czasami cos madrego powiem ale bez przesady oczywiscie :P
Wysłany: 2009-08-14 13:29
Mam nadzieję, że mi się uda :wink: Lipcowe fap podobało mi się i teraz też chciałabym się pojawić:)
...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...
BroWro Wysłany: 2009-08-14 15:40
Bedzie dobzie :)
To o ktorej i gdzie sie spotykamy ?? Bo byla mowa o ewentualnym wczesniejszym piwku gdzies tam.
[color=darkred:8dda8eb0c8]Edytujemy Kochani gdy chcemy dopisać miast sadzić drugiego posta pod rząd :)[/color:8dda8eb0c8]