Wysłany: 2009-08-04 11:34
NO i super Celinko :)My sie tam bardzi cieszymy-wiec jakie nasze"nieszcescie"? :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Wysłany: 2009-08-04 14:10
Taaaa :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-08-05 11:17
Widziałem, że parę osób z ekipy wybiera się na Moonfog Festiwal. Może by w takim razie zorganizować wyjazd większą paczką ?
Przy okazji - chce ktoś jutro skoczyć na piwko czy dwa?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2009-08-05 11:30
Wiem, że to jeszcze spooooro czasu, ale póki co mam poważny zamiar nawiedzić Wro (nie tylko na bro) 7 listopada na zlot kombiaków w Wagonie :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-08-05 18:41
Piekne miasto Wro zaprasza...::) tez tam na 99% bede :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-08-06 10:08
Ponieważ forum poleciła mi koleżanka i jestem tu nowy to po Primo: Pozdrawiam Wszystkich. Po Secundo: Pytam kiedy spotkanie?? xD
Żyj i daj żyć innym.
Wysłany: 2009-08-06 10:11
HYhyh No drogi Mateuszu...jak gdzies wczesniej wspominalam im nas wiecej na Bro wro..tym weselej..no 15 na bank czesc ekipy bedzie..ale do tego czasu sie jeszce zgadamy i ustawimy konkretnie :)
Wysłany: 2009-08-06 10:13
No ja mam nadzieję droga koleżanko xD Tylko żeby to nie był środek tygodnia bo niestety sie pracuje. Piątek i sobota najlepiej pasuje. Pozdrawiam.
Żyj i daj żyć innym.
Wysłany: 2009-08-06 10:15
:D Ty sie juz nie boj 15sty czyli FAP to sobota jest a nasze spotkanka tez sa organizowane w piatki/soboty
Wysłany: 2009-08-06 10:42
Kurde to pojawia się mała niedogodność. Jak by spotkanie było w Piątek przed FAP-em to bede się musiał zastanowić bo nie za bardzo jest się gdzie przekimać a do W-ch nie opłaca mi się Wracać.
Żyj i daj żyć innym.
Wysłany: 2009-08-06 12:23
Nie no..na bank czesc ekipy bedzie na FAPie.Piszac piatek mialam na mysli takie spotkania na piwko a nie konkretny koncert/impreze :D
Wysłany: 2009-08-06 12:44
No tak. Tylko ze ja bym na to spotkanie chętnie wpadł jak by się odbyło. A tak to cóż trza będzie odpuścić.
Żyj i daj żyć innym.
Wysłany: 2009-08-06 18:40
Heheh spokojnie..poki co widzimy sie na FAPie pozniejsze terminy sie dogra :) :D :D
BroWro Wysłany: 2009-08-06 18:47
Taaa :)
Wysłany: 2009-08-07 11:39
No ja mam nadzieję że na FAP-ie sie widzimy. Kurde już doczekać się nie mogę xD
Żyj i daj żyć innym.
Wysłany: 2009-08-07 12:23
HYhyh kolejny niecierpliwy :twisted:
Wysłany: 2009-08-07 17:22
O, ja widzę nowego kolegę w naszej browarowej ekipie :lol: bardzo się z tego powodu cieszę :P im nas więcej tym lepiej :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-08-07 21:41
Sama tego kolege zciagnelam tak wiec jestem dumna hyhyh :D :D
A tak na marginesie tez sie ciesze..koljeny facet w naszej ekipie :twisted: :twisted:
Wysłany: 2009-08-08 13:26 Zmieniony: 2009-08-10 07:49
[quote:3b25b1b14b="bastet666"]A wlasnie ogolnie towrzystwo Vro Wro jest zaproszone na mini parapetowe-zmienilam miejsce zamieszkania.Teramin sie jeszce dogra ale mysle ze vedzie to w ciagu najlblizszych 2 tyg :) I napewno jakis weekend?Kto sie pisze?[/quote:3b25b1b14b]
Byle nie 15tego ;] no chyba że na afterek po FAPie 8)
A tak się składa że i ja znam szanownego Samuraja hehe i tak impreza się kończy zazwyczaj o świcie xD więc pociąg jakiś znajdziesz jakby co ;]
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
BroWro Wysłany: 2009-08-08 13:55
Wchodze w to :)