Uważaj z kim się całujesz!!! Wysłany: 2009-04-24 09:41
Szczerze bardziej bym się bał zakażenia AIDS poprzez ranę w moich ustach i ustach partnerki oraz opryszczki/kiły/zapalenia płuc niż kontaktu z trupim jadem. Typowy Urban Legend:)
My hatred burns through the cavernous deeps
Wysłany: 2009-04-24 14:27
Wolę urban legend o chorobach wenerycznych roznoszonych przez nekrofilii
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2009-04-24 16:26
Słyszałem już taką historię, ale o gościówce, która nosiła suknię ślubną zdjęta ze zwłok.
A o to co o trupim jadzie pisze Wikipedia:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ptomainy
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2009-04-24 16:42
O tej sukni ślubnej to było w CSI cośtam cośtam :)
Też bym się HIV/AIDS czy czegoś innego bardziej niż trupiego jadu. I po tytule też myślałam, że to o AIDS albo czymś wenerycznym - a tu zonk.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-04-25 06:31
A toto stara plota jest ;] niby się to miało wydarzyć w Poznaniu/Krakowie/Wrocławiu. Jakoś gazety się o tym nie rozpisywały...ale wtedy jeszcze "Faktu" nie było ;>
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-04-25 18:22
Tez mi to kitem śmierdzi,gostek ma dwie laski do dymania na chacie i jeszcze biega po baletach liząc sie nie wiadomo z kim? :D
Wysłany: 2009-04-26 10:59
Ja z kolei słyszałam, że to się wydarzyło w Szkocji z koleżanką mojej koleżanki, które to obie zostały zaproszone do domu do owego nekrofila-mordercy, ale musiały odmówić. Tamta druga dostała całusa w policzek, co było dalej to wiadomo. :P
Wysłany: 2009-04-28 17:08
Co Wy tu piszecie... :lol: :twisted: :lol:
Masakra, nawet jesli nie prawdziwe to warto przeczytać... Lubie takie historie :twisted: Macie więcej???
Paint it black
Wysłany: 2009-04-29 18:09
Przez pocałunek to przede wszystkim można udupić się mononukleozą, dlatego radzę trzymać się z daleka od gości, którzy nie wyglądają na wybrednych w dopieraniu seksualnych partnerek. :P
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.
Wysłany: 2009-04-30 14:32
[quote:7bade03e59="DEMONEMOON"]Tez mi to kitem śmierdzi,gostek ma dwie laski do dymania na chacie i jeszcze biega po baletach liząc sie nie wiadomo z kim? :D[/quote:7bade03e59]
No właśnie, skoro on lubi sztywne... :lol:
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-05-04 19:45
dobre:) ale ja cie pierdziele jakby mi trupi jad w twarzy znaleźli to chyba bym się pożygała...
Odi profanum vulgus et arceo..
Wysłany: 2009-05-14 20:34
[quote:a928fe4163="Lehti"]dobre:) ale ja cie pierdziele jakby mi trupi jad w twarzy znaleźli to chyba bym się pożygała...[/quote:a928fe4163]
Nie znamy szczegółów, może pierwszą czynnością bohaterki historii po zdiagnozowaniu był właśnie zjawiskowy haft :P
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Wysłany: 2009-05-19 18:06
Takie przypadki się zdarzają...
"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"
Wysłany: 2009-06-12 06:42
Ruzne sa fetysza he he
jest ich pare ale zapytaj sie jakie