Wysłany: 2009-05-03 20:58
A mnie nic nie wkurwia... :D u młodzieży bo sam też taki kiedyś byłem i wy także... :P co już nie pamiętacie... :wink: hehehe....
[img:4dd703b8d7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:4dd703b8d7]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-05-04 13:31
Hehe pamietacie...przynajmniej ja ale kiedy porownuje dzisiejsza mlodziez i siebie w tym wieku..nie znajduje slow poprostu :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-04 16:34
No coz...sama zaliczam sie do mlodziezy, ale patrzac na dzisiejsza mlodziez to brak mi slow...puszczanie sie to jeszcze jakos przezyje...ale brak szacunku do czegokolwiek? Wkoncu w zyciu trzeba cos szanowac
Nitimur in vetitum - dążymy do tego co zakazane
Wysłany: 2009-05-04 17:08
Dziś mnie wkurzyły jęki, żale, płacze w peksie i na peksach typu " Ja nic nie wiem! Co napisał Kochanowski?" i inne tego typu bzdury.
A ja im mówię " Będzie Pan Tadek."
Ale nikt mi nie wierzył.
Pech chce, że przez najbliższy miesiąc prawie codziennie będzie mi tak ktoś jęczał w peksie :|
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-05-06 13:32
Co wy tacy nerwowi... :D jacyś wszyscy :wink:
[img:1a7423650f]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:1a7423650f]
Wysłany: 2009-05-06 14:37
A mnie w młodzieży wkurza najbardziej brak szacunku dla starszych. I to nawet nie staruszków, choć i też, ale ogólnie do osób starszych od siebie, bogatszych w mądrość życiową :? i jeszcze nie podoba mi sie to udoraślanie się co ostatnimi czasy przybrało ekstremalną formę, jakoś nie przypominam sobie byśmy w podstawówce nosili się tak jak teraz niektóre 12latki O.o rodzice nie pozwalali ;> a farbowanie włosów? Zapomniiiij...a teraz? ech...takie czasy ;/ i rodzice bardziej liberalni O.o
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-05-28 09:16
"Bogaty" słownik dzisiejszej młodzieży wiąże się, jak już ktoś wcześniej wspominał, z brakiem zapału do czytania książek. Co do brawurowej jazdy samochodami. To prawda, że dzisiejszą modą jest robienie sobie prawka zaraz po skończeniu 18-tki, nie ma w tym nic złego, no chyba, że za kółkiem siedzi skończony idiota, który przecenia swoje możliwości. Widziałem ostatnio parę zdjęć z wypadku samochodowego (kierowca 19 lat)z udziałem dwójki chłopaków i dziewczyny, zdjęcia były lekko mówiąc makabryczne.
Need the one you love and love the ones you need, need the one you love and love the ones you bleed
Wysłany: 2009-05-28 15:48
taaa racja :D no jeszcze można do baru mlecznego...:D XD
[img:a9d24edbdc]http://myspace-250.vo.llnwd.net/01090/05/28/1090858250_m.gif[/img:a9d24edbdc]
Wysłany: 2009-05-29 13:04
ja generalnie póki co nadal zaliczam się do młodzieży, ale wydaje mi się i nie tylko mi że nie zachowuje się jak typowa gówniara, a najbardziej wkurza mnie kopiowanie stylu, większość np gimnazjalistek można powiedzieć robi to wręcz nachalnie.Ledwo pojawi się jakaś nowa gwiazda lub pseudo gwiazda i już chcą być takie same jak ona, mieć te same ciuchy i ten sam charakter... ble :?