Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kiedy kobieta dobiega trzydziestki. Strona: 3

Artykuł: Kiedy kobieta dobiega trzydziestki

Wysłany: 2010-06-19 14:19

Tom1977 nie, nie jestem nekrofilem :) może i młodo wyglądasz,17tka nawet tego nie zauważy hehehe :) a ty skoro tak lubisz te 17tki jesteś pedofilem...? jak zwróciła na to uwagę Gabriela
,bo wiesz sex z osobą nie pełnoletnią w twoim wieku nie jest czymś normalnym :D

[img:9038c7893a]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:9038c7893a]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2010-06-19 16:53 Zmieniony: 2010-06-19 16:54

Hardkill- jest takie powiedzenie - uderz w stół a nożyce się odezwą. Jeśli akceptuje się swój wiek jak dwie Panie tutaj to można się tylko śmiać z tego że 30-stka nadchodzi tak jak zrobiła to autorka wpisu. Gorzej jak ktoś zaczyna wypisywać że z czymś skończył,że mu coś niepotrzebne a innym w tym wieku "wali na łeb". Bez spinki panowie i Panie. Dobra 30-stka nie jest zła,ba potrafi wyglądać jak 23 latka a być jednocześnie dojrzałą i wspaniałą osobą. To,że na dojrzałego faceta lecą 17-nastki to żadna nowość ani osiągnięcie. Zafascynuj sobą starszą od siebie kobietę - już nie tak łatwo? Dlaczego? Bo "wapnu gaszonemu " "wali na łeb"? Niee-e, bo przyszedł czas na dojrzałość i oparcie w facecie a nie na zabawę z chłopcem. Pozdrawiam.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

... Wysłany: 2010-06-19 17:14

Ja tych 17'nastek nie "bara bara". Wam to tylko jedno w głowie? Nie na samym sexie opiera się życie. Na awatarze to sobie można wyglądać jak się chce (gimp, fotoszkop). Liczy się "real". I skąd ten atak? To złośliwość czy depresja (nie moja)? A kto się ugania za tymi nastolatkami? Chyba nie ja. Coś pisałem o "promocji". Raven masz dużo racji. Tylko te młodsze, które poznaje to nie przeciętne głupiutkie "lachonki" tylko coś sobą reprezentujące, o dziwo dojrzałe umysłowo dziewczyny. I nie ma mowy o jakimś związku bo nie jestem "kamikadze". W życiu nie spotkałem 30'tki z wyglądem "nawet" 25'tki. Przypominam, że pisałem o wolnych i zmanierowanych. Te normalne to już dawno zajęte...

A robię co chcę ! No, prawie co chce :)

:) Wysłany: 2010-06-19 17:21 Zmieniony: 2010-06-19 17:28

[quote:029b1d00a4="Gabriela"] A i uważać trzeba na taką 17-naskę, ponieważ ciuchy makijaż i solarium 14-latce potrafią dodać kilka lat.
[/quote:029b1d00a4]no fakt te zabiegi postarzają szczególnie sloarka ciekawe jak będzie wyglądała taka 14 za następne 3 lata pewnie już jak 45 letnia murzynka

[quote:029b1d00a4="Harlequin"] gdyby nie Twoja kobieta, to pewno pucował bys torpede w domowym zaciszu [/quote:029b1d00a4]ja torpedę ?? militaria mnie nie interesują

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Wysłany: 2010-06-19 18:08

Tom 1977 - wpadnij do Poznania. Przedstawię Ci kilka moich znajomych i moją dziewczynę. Niektóre mają prawie 30 a wyglądają na 23.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

... Wysłany: 2010-06-20 12:06

[quote:e04e0666c5="Tom1977"]Ja tych 17'nastek nie "bara bara". Wam to tylko jedno w głowie? Nie na samym sexie opiera się życie. Na awatarze to sobie można wyglądać jak się chce (gimp, fotoszkop). Liczy się "real". I skąd ten atak? To złośliwość czy depresja (nie moja)? A kto się ugania za tymi nastolatkami? Chyba nie ja. Coś pisałem o "promocji". Raven masz dużo racji. Tylko te młodsze, które poznaje to nie przeciętne głupiutkie "lachonki" tylko coś sobą reprezentujące, o dziwo dojrzałe umysłowo dziewczyny. I nie ma mowy o jakimś związku bo nie jestem "kamikadze". W życiu nie spotkałem 30'tki z wyglądem "nawet" 25'tki. Przypominam, że pisałem o wolnych i zmanierowanych. Te normalne to już dawno zajęte... [/quote:e04e0666c5]

HardKill również nie napisał ,że śpi z 30-stką. Piszesz 30-stka wapno gaszone, a ty to co? Młodzieniaszek tak? Buhahahaha. "Lecą na mnie 17-nastki" - wielkie mi osiągnięcie. Dojrzałe umysłowo? Szczęściarz z ciebie, bo takich jest bardzo mało. A tak ogólnie to te dojrzałe umysłowo poniżej 20-ścia nie sikają za gościem starszym o 10-15 lat. Chyba, że któraś lubi nekrofilię, albo ty gadasz ,że masz 26. Ty nie tylko na avatarze wyglądasz na swój wiek. Na zdjęciach również.
Nigdy nie spotkałeś 30 wyglądającej młodziej? No popatrz, bo ja taką widzę codziennie w lustrze. Ja mogę napisać, że młody wygląd mam dziedziczny, moje siostry to mogą napisać. Ale ty Tomeczku niestety, ale wyglądasz starzej od mojego męża który ma rok więcej od ciebie. No i dlatego cię wyśmiałam. Poza tym, jeśli dla ciebie kobiety w twoim wieku są stare, to nie dziw się, że któraś wypomni ci wygląd. O!

Wysłany: 2010-06-20 12:54

To prawda Gabrielo :) nie napisałem że śpię z 30tką fakt,ale gdyby nawet czy widzicie w tym coś złego bo ja nie,mam tyle lat że mógłbym i mogę sobie na to pozwolić, o ile wzbudziłbym u tak dojrzałej kobiety zainteresowanie moją skromną osobą :)

[img:91adffa79c]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:91adffa79c]

Wysłany: 2010-06-20 13:33

[quote:dfa9c4a26f="HardKill"]To prawda Gabrielo :) nie napisałem że śpię z 30tką fakt,ale gdyby nawet czy widzicie w tym coś złego bo ja nie,mam tyle lat że mógłbym i mogę sobie na to pozwolić, o ile wzbudziłbym u tak dojrzałej kobiety zainteresowanie moją skromną osobą :)

[img:dfa9c4a26f]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:dfa9c4a26f][/quote:dfa9c4a26f]

Właśnie, wiek jak wiek. Każdy będzie mieć 30-ści, potem 40-ści itd. A tak się tutaj wielu niedawno deklarowało, że wiek nie ma znaczenia. A teraz co? Jakieś fobie, posądzanie o skrzywienia psychiczne itp.
Powiem ci , że jeśli jesteś dojrzały emocjonalnie i odpowiedzialny , to wzbudzisz zainteresowanie. Problem polega na tym, że nasza norma społeczna potępia związki, gdzie kobieta jest starsza od partnera. Nawet jeśli jest to tylko 2-4 lata to rozlega się wkoło łomatko bosko, nie mógł se młodszej znaleźć? A co dopiero jak ta różnica jest większa.

:) Wysłany: 2010-06-20 13:33

Gabriela fajne bajki piszesz :) Przypominasz mi wiejskie psy, które za bramą wściekle ujadają na każdego przechodnia...
Tylko po otwarciu tych "wrót" spierniczają od ludzi w popłochu.

:) Wysłany: 2010-06-20 14:39

[quote:a7cc5d3f3b="Tom1977"]Gabriela fajne bajki piszesz :) Przypominasz mi wiejskie psy, które za bramą wściekle ujadają na każdego przechodnia...
Tylko po otwarciu tych "wrót" spierniczają od ludzi w popłochu.
[/quote:a7cc5d3f3b]

Bajki, oświeć mnie. Jak zwykle nie ma się argumentów to zaczynają się obelgi.

... Wysłany: 2010-06-20 14:53

Ty nie masz argumentów. Tylko wyrażasz swoją "wyssaną z palca" opinię.
Ja kieruje się w życiu faktami i doświadczeniami (także cudzymi). Twoje zdanie to Twój urojony światek. :) Zachowujesz się jak te "buraczane damy" i "słomiane księżniczki" z Warszawy. Najmądrzejsze, najpiękniejsze i tylko one wiedzą, i mają to co najlepsze - a reszta to tandeta. W ogóle jakim prawem ktokolwiek może negować Twoje jedyne, słuszne zdanie ? Chamstwo!

Wysłany: 2010-06-20 15:08

A co to tylko Warszawa jest na świecie? Osobiście nie przepadam za ludźmi z rejonów stolicy bo w kontakcie bezpośrednim poza kilkoma miłymi wyjątkami okazali się być burakami, więc może to nie tyczy się tylko kobiet po 30 stce. Miej też na uwadze,że nie tylko Ty masz doświadczenia życiowe i nie tylko Twoje doświadczenia są jedyne słuszne. Wydaje się,że masz potężny problem z samym zagadnieniem istnienia kobiet po 30 stce. A może po prostu Tobie doskwiera wiek i nie wiesz co począć? Ja bym radził wrzucić na luz i się nie spinać bo to szkodzi zdrowiu i czerpaniu jakiejkolwiek przyjemności z życia. Wiek w dowodzie jest nie ważny, ważne jak się człowiek czuje ze sobą i w jaki sposób wchodzi w interakcje z otoczeniem - czy jak starzec czy jak młody/w średnim wieku człowiek.

... Wysłany: 2010-06-20 15:11

[quote:9f8c7a8fa6="Tom1977"]Ty nie masz argumentów. Tylko wyrażasz swoją "wyssaną z palca" opinię.
Ja kieruje się w życiu faktami i doświadczeniami (także cudzymi). Twoje zdanie to Twój urojony światek. :) Zachowujesz się jak te "buraczane damy" i "słomiane księżniczki" z Warszawy. Najmądrzejsze, najpiękniejsze i tylko one wiedzą, i mają to co najlepsze - a reszta to tandeta. W ogóle jakim prawem ktokolwiek może negować Twoje jedyne, słuszne zdanie ? Chamstwo!

[/quote:9f8c7a8fa6]

Ha ha ha ha, człowieku o czym ty piszesz? Jaka wyssana opinia? Jaki urojony światek. Jeśli dla ciebie 30-stka to nekrofilia to dla 17-stki 33-letni facet tym bardziej. Też miałam 17-naście lat, trochę więcej oleju w głowie niż koleżanki i pamiętam jak to wyglądało, zarówno z mojej strony jak i z obserwacji koleżanek.
Warszawa... no cóż, z tego co piszesz to Minawi miała rację pisząc, że te 24-latki w rzeczywistości mają po 34 lata.
Ooo teraz chamstwo. Chamstwem było twoje hasło do HardKilla odnośnie nekrofilii, poniekąd obraziłeś również kobiety ok. 30-stego roku życia. Do tego tekst "młody wygląd". Taaak , ty to masz dziedziczny młody wygląd, ale kobieta już nie może mieć. Policytujemy się na kurze łapki? Przegrywasz w przedbiegach.

... Wysłany: 2010-06-20 15:15

Raven...W stolicy mieszka może 15% rodowitych reszta to buraki dojazdowe.
Dlatego ja opuściłem to miasto. Tam nikt normalny albo rozsądny (definicje tych określeń są różne) długo nie wysiedzi.

... Wysłany: 2010-06-20 15:19

A chamstwem od niego było podejrzenie o pedofilię. Także odwdzięczyłem się.

Wysłany: 2010-06-20 15:22

Nie mam kurzych łapek.

Wysłany: 2010-06-20 15:25

Nie dublujemy postów! Proszę połączyć w jeden.
A panowie obaj to dzieci w przedszkolu? Jeden drugiego obraził więc 1:1. Określając kobiety mianem "wapna gaszonego" wykazałeś się waść chamstwem niestety. Można w inny i kulturalny sposób dać wyraz swojej dezaprobaty dla płci przeciwnej albo dla płci przeciwnej w określonym przedziale wiekowym. Byłoby dobrze gdyby już nikt nikogo nie obrażał - to forum publiczne służące dyskusji a nie obrzucaniu się wapnem (obojętnie czy gaszonym czy palonym) .

... Wysłany: 2010-06-20 15:32

[quote:62a49db3c2="Tom1977"]A chamstwem od niego było podejrzenie o pedofilię. Także odwdzięczyłem się.[/quote:62a49db3c2]

Nie kolego z portalu. Twoja nekrofilia była pierwsza. W twoim wieku szukanie kobiety poniżej 24-tego roku życia, a więc nawet 17-18 letniej to faktycznie nie jest normalne.

Nie masz kurzych łapek ????? No tak, bo to już sa bruzdy. Ha ha ha. I wiesz co? Gdybyś nie napisał , że kobieta młodsza od ciebie to wapno w zestawieniu z twoim młodym wyglądem, to bym się z ciebie tak nie nabijała.

Wysłany: 2010-06-20 15:35 Zmieniony: 2010-06-20 15:40

Tom1977 popatrz uważnie na kolejność postów !!! to ty pierwszy wyskoczyłeś wobec mojej osoby z nekrofilią,więc o jakim odwdzięczeniu ty gadasz chłopie widać i na wzrok ci już padło,no to tyle w kwestii wyjaśnienia. I Odpuść sobie już tą bezsensowną polemikę.

[img:61e02fb400]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:61e02fb400]

Wysłany: 2010-06-20 15:36

Tak mi się przypomniało teraz jak kiedyś Jeremi Przybora usłyszawszy rozmowę dwóch dziennikarzy narzekających na starszych ludzi wtrącił się i powiedział,że on zna sposób na starych ludzi. Zapytany jaki to sposób odpowiedział "Najlepiej zabijać ich za młodu."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło