Re: VNV Nation Wysłany: 2008-01-03 08:54
Ja też miałem przyjemność być na obydwu koncertach. To był poprostu zastrzyk energii który zwala z nóg. Mnie zawsze kręci się łza w oku gdy Ronan w intro do "Honour" krzyczy "I HATE WAR !" Niesamowite przeżycie...
Przy okazji koncertu w Łodzi miałem okazję porozmawiać z Ronanem i Mike'em za kulisami, zanim dorwała ich potem rozwrzeszczana gawiedź To naprawdę maksymalnie sympatyczni Panowie. Zresztą kto widział ich DVD "Pastperfect", temu wyjaśniać nie trzeba
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2008-01-04 20:09
Zaluje,ze tak pozno zaczelam ineteresowac sie dark electro i tego typu muza gdyby tak nie bylo to wczesniej znalabym VNV Nation i nie przegapilabym ich konertu w Lodzi
Jak na razie to nie znam ich tworczosci zbyt rewelacyjnie,ale chyba jednymi z najfajniejszych jak dla mnie kawalkow sa Chrome i Entropy z "Matter + form"
Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P
Wysłany: 2008-01-04 23:00
zatem 'przestudiuj' ich album Future Perfect :]
Wysłany: 2008-01-05 10:28
ok :)
Edit:no wiec nadrabiam zaleglosci.Jestem w trakcie sluchania Future Perfect i jak na razie najbardziej do gustu przypadl mi kawalek Epicentre,ale to na razie tak po wstepnym przesluchaniu moze cos jeszcze ciekawego sie wyloni :)
Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P